Jump to content
BulForum.com

User account log on

M-Star

Recommended Posts

А бе от един-два дена като ми се включи скрийнсейвъра и после размърдам мишката,вместо да си тръгне както му е редът,компът ми иска да си избера User account и чак тогава се включва.И като си включвам компа пак по същия начин.Това нещо много ме дразни особено като знам,че не съм го пуснал аз и сега не знам и как да го изключа.Кажете как да я махна тая гадост!

Десен бутон с мишката, на свободно място от десктопа -> Properties -> Screen Saver -> махаш отметката на On Resume, password protect.

Не разбрах другото, за което говореше за какво става дума, преди си зареждал компа директно без да те пита за акаунт а сега те пита, така ли?!

Офф,сега пък нов проблем,вероятно свързан с горния.Включва се скрийнсейвърът,върви си двайсетина минути,после мониторът се изключва.Дотук добре,ама после като размърдам мишката,или натисна някой клавиш от клавиатурата-НИЩО.Въобще не се включва проклетият монитор,а компа го чувам,че си работи.Трябва да направя restart и тогава чак мога да си работя.Помогнете,моля ви!А и проблемът с User account-a като пускам компа пак си е там,така че и там,ако знаете нещо,помагайте!

Е добре де, а ще кажеш ли кой (или кои) е допълнителния акаунт, който се е появил в уелкъм скрийна в началото?

По другия въпрос - това е или от прецакана видеокарта, или видеодрайвер. И аз съм го срещал този проблем, е, не при мен, така че търси проблема там някъде.

ами закво ти е скрийнсейвър

като оставиш компа изключвай монитора

и тва за юзър акаунтс става щото нямаш уелкъм скрийн

тя се включва от контрол панел-> юзър акаунтс -> чейндж дъ уеъ юзърс лог он

А бе лошото е,че отскоро ги прави тези проблеми,при това без да съм инсталирал някакви нови скрийнсейвъри или да съм правил някакви промени в настройките на User account.

Инсталирането на програма също може да добави акаунт в Уиндоуса. Например това може да стане при инсталирането на .NET фреймуърка.

Ако искаш да деактивираш някой акаунт, знаеш как става - от Computer Management - Users and Groups. Деактивирането на акаунт го премахва от уелкъм скрийна и ако преди това си имал само един акаунт с който влизаш, не би трябвало да те пита повече.

виж дали случайно кат си се бъзикал със скрийнсейвъра не си задал системата да ти влиза в "standby" или "sleep". ащото тва че не ти светва кат мръднеш нещо може да е от там. ако имаш бутон "wake up" по клавиатурата сега е времто да разбереш дали работи :)

иначе за юзърските екрани виж кво ти говори Lil' Nigga.

Какво ли не съм натиска на тая клавиатура-включително и бутона Wake!.А tedy интересното като иска User account e,че аз не избирам между няколко юзъра!Там си седи само моят юзър!

Хора,справих се User account-а.Оказа се,че като съм инсталирал това се е появил някакъв нов User account,някво asp...bla,bla.net.Изтрих го и всичко си е наред!tedy благодаря за насоката!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...