Jump to content
BulForum.com

Е това е-не ни стига тежкото минало

Was ist? ? ?

Recommended Posts

В момента са ги погнали от Евросъюза, ако не се лъжа, за фалшифицирани данни, с цел пасване на стандартите на ЕС. Ако това се докаже вярно... дали все още ще са по-добре от нас ?

Хмм.. и аз винаги съм се чудил на това защо гърците идват да правят бизнес при нас а не си стоят в тяхната си държава. Явно заради подобни простотии икономическият климат при тях (ама как се изразявам само :D ) е доста калпав, и затова идват при нас. Вземи за пример GloBul или Hebros Bank... :ghost

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Мен особено много ме възмути тази статия http://www.sofiaecho.com/art.php?id=6737&c...ojid=129&view=1. Там някакъв тъп грък твърди, че през Втората световна война сме окупирали не Македония, а Северна Гърция. Иначе за другите неща е прав, въпреки че е пристрастен.

From their Nazi position, and due to the forthcoming failure of the Germans in World War 2 they decided to become the most loyal ally of the Soviets - they even tried to become a state of the Soviet Union. The collapse of Communism in 1989 has made them more American than the Americans. There was never a standard strategy to their national policy. They were always chasing a saviour and they were usually going with the one who was ready to sign a promissory note for them

Това е тъжно и лошо,но е много вярно.Всъщност тъпите политически свине го направиха това "made them more American than the Americans".Важното е какво хората(народа ни)мисли за америка и за РУСИЯ russia.gif

• 1 month later...

Доколкото успях да си преведа това тектченце горе, останах с впечатлението, че е напълно погрешно за посочения период. Вярно е, че например България бележи един колосален парадокс в световната история като в края на Втората световна война воюва с "целия свят", но това съвсем не означава, че е имала слаба политика. Това, което прави Борис ІІІ е феноменално(мое мнение). Не съм чела много специализирана литература за периода, но още помня как доц., който ни водеше лекциите твърдеше, че България (в частност Борис ІІІ) е била посредник в преговорите между Сталин и Хитлер. И точно тогава е звездният момент за българската дипломация, която(пак по мое мнение) е може би най-адекватната в цяла Европа. За съжаление този момент е прекратен, когато България се включва във войната. Няма да продължавам повече, защото ще започна много да се паля...

По темата: Слабоумното невежество на "братята европейци" наистина е повече от дразнещо. Аз сега си спомням как една моя приятелка си купи от Чехия българо-чешки(или чешко-български) речник и на страничката с азбуката като част от нашите букви е присъствал знакът ы

Срам за тях... не за нас-те си показват простотията, а не ние!

Това е тъжно и лошо,но е много вярно.Всъщност тъпите политически свине го направиха това "made them more American than the Americans".Важното е какво хората(народа ни)мисли за америка и за РУСИЯ russia.gif

Аз чак сега ти видях поста,ама ако се видим някъде почерпката е от мен :)

Между другото мога да те уверя ,че огромна част от руснаците мислят същото за америка и БЪЛГАРИЯ :punk

Сега на "мулето" се свърза някакъв тип о т Холандия с ник :

NL With RUSSIA/LetFuckUsa И естествено веднаге във "френд"

juji , силното прогерманско лоби и алчността на някои политици и стоящите зад тях натикаха България вив войната :angry1 :angry1 :angry1

"Отношение болгар было более сдержанным, так как они не хотели вызывать

гнева ни Англии, ни Германии. В качестве приманки Гитлер предложил Болгарии

Салоники и утраченные ею территории во Фракии {Фракия - область в восточной

части Балканского полуострова. "

Генерал Гюнтер Блюментрит - "Съдбоносните грешки на Вермахта"

Абсолютно съм потресена от това,което видях в този сайт.То бова бива ама чак пък толкова вече...........То май стана ,за всяко нещо дежурни виновници са българите :angry1 :angry1 :angry1

Ами да ви кажа според мен не са виновни тия дето ни плюят,нали много добре знаят че никои от политиците няма да заемат защитна позиция.Ми то така си е най лесно-що да не го плюеш кто знаеш че то си е заровило главата в пясъка :angry1 Ще ми се правят на много солидарни,и като са толкова "демократично настроени" що не сложат негър президент :lol: :lol: :lol:

Малко офтопик:да разкажа и аз една историйка ,от която се убедих отосно просветеността на американците.Преди време чатих с един американец и му казвам че съм от България.Той най-учудено ме пита къде е това.Обяснявам му Гърция,Румъния-и тях не знае :blink: Накрая казах-Стоичков и се светна :lol: :lol: :lol:

еееее ама много се ядосах като видях тея мизерни сайтчета!!!! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 ще им е*а майката на тея нещастници ... само някви мангали по снимките и ги представят за българи !

това много ме дразни - мангалите по чужбина ги пишат БЪЛГАРИ само щото тука са родени деей*а ваща мама проста

после за кво затворите били пълни и имало бомби по къщите ( за авторите на тея сайтчета говоря) :angry1 :angry1 :angry1

ооо fuck!

:sick

Еба*ти отвратителните гаври...само някакви гадни снимки на цигани и пише че това са българи :pirate :sayjin :sick

Ама кво да правим?! Явно за такива ни имат...дано им докажем че не сме такива ( като нация)

Това беше от мен...повече нямам думи...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...