WriteR4e Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 8=========D За всички ирландци и други западни боклуци. To Was ist???:Ква ни е домашната по англииски???!!!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Founded in 681, Bulgaria is one of the most ancient states on the European continent. Its rich historic heritage coupled with beautiful natural scenery mean that it is a popular tourist destination. Превеждам: Основана през 681г България е една от най-древните държави в Европейския континент. Богатото й историческо наследство съпоставено с красивата природа я прави предпочитана за туристите. Превода ми може да не е буквален, но смислово е достатъчно точен. Хей, хора, все пак ни популяризират. Малко или много. Преди време един американец в irc.dal.net ме нарече миризлив арабин, и да ходя да се таковам с камилите. Те не знаят каде сме. Те не знаят кои сме, какви сме. Колко от тях, западняците знаят, че държавата ни е на 1323 години? Е, може да им стане интересно, а в туризма ни е хляба тук. И аз не харесвам, че България е представена с джамия, но... Изключително ме радва фанатичния патриотизъм, който вие показвате. Бях започнал да губя надежда, топейки се в представата за масовия нихилизъм и анти-патриотизъм. Виждам, че хора млади са идеалисти и патриоти. Е, вЕрвайте ми - ще се оправим Колкото и да не им се иска на запад. Имайте в предвид, че те помнят. Помнят кой смля Римската империя (така пра-българите са дошли в европа, с хуните). Помнят кой си построи държава вътре в двора на Великата Византия. Помнят кой притисна Карл Велики. Помнят кой спря непобедимите кръстоносци. Помнят кой е поставял нееднократно на колене великата Византийска Империя. И помнят кой беше буфера, който забави и спря Сарацинското (Османското) нашествие в Европа. Помнят кой превзе непревземаемия Одрин. Знаят кой изобрети компютъра. И винаги ще се страхуват от нас. И с основание! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 bakara е прав! Не е проблем , че някой тъп или платен западняк е сложил грешна снимка, проблем е, че само ние с вас го забелязваме. Дипломацията ни се е втренчила в задника на генералгубернатора Пардю , чака покана да поднови лизането, и естествено не вижда друго освен въпросния височайши задник. Помните ли какво стана, когато гръмна скандала с едни американски карти, на които Пиринско е отбелязано като "окупирана Македония" ????? Тоест помните ли ЗАЩО гръмна скандала ? Ами защото и част от Гърция беше отбелязана така. И познайте кой вдигна пушилката !!!! Естествено гърците. С две думи не трябва да се сърдим, че всеки ни "трака" . Просто надупените ги тракат. В подножието на ГОРДА СТАРА ПЛАНИНА и въпреки героичното минало ... Друго няма ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Awe moq vapros e teq hora normalni li sa ve q kajete otkade e avtora na vtorata stranica.Da izdirim malko material za stranata v koqto jivee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Znam kvo si go slagate na syrce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Тва за терминалът си е чиста жълта глупост. Пише, че България била наречена Кракозия. Кракозия е измислена страна, само за този филм, и населението и смесица от руснаци и българи. И ние понякога прекаляваме, ние сме си главните врагове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Когато останалите врагове са недостойни и победени скорпиона жили себе си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted December 13, 2004 Author Share Posted December 13, 2004 Та тия кретени още не са ми отговорили на писмото(тапанари).Но все пак не всички мислят така за България,както ирландците Ами скоро ще говоря за хакването на сайта [не е точно оффтопик] Ето какво каза 1 американец,като ми видя снимката десктопа на българска природа в 1 форум: I do not mean to bother you but could I get a full picture of the one you have as your desktop? That was an AWESOME picture and I would love it as a Wallpaper. Also, did you take it where you live? И ето какво каза след като му пратих снимката заедно със линка към ирландския сайт и "защо има малко джамии тук"(робството) Thank you very much for your pictures. It looks like you live in a very beautiful country. You also know how to take good pictures. I can see why that description shocked you. Thank you for your reply. [/не е точно оффтопик] Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Was ist? ? ?, Rhodopes изпрати на твоя приятел това. Ако няма как, ще го кача при мен да си го изтегли човека. Интересен ми е коментара след като го види . http://warez.ru:8085/Pictures/Slideshows/ - няколко файла подобни на горния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Was ist? ? ?,Rhodopes изпрати на твоя приятел това. Ако няма как, ще го кача при мен да си го изтегли човека. Интересен ми е коментара след като го види . Може да им изпратите и това: или пък това: btw, тези снимки (заедно с всички от слайдовете) ги правих миналата есен, когато разхождах една американска бабичка из България. Бабката окончателно си глътна граматиката накрая в Рилския манастир и седя няколко часа като дрогирана, след това не и се говореше и чак малко преди София дойде на себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Тъпо е найстина , но и ние сме си виновни ,че изобщо ги държим джамийте то в някои градове те са повече от българските църкви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ами съвсем не се изненадвам от това,което пише в ирландският сайт.Достатъчно дълго време съм бил в чужбина,за да знам начина им на мислене(говоря за Франция) за нашата страна-питаха ме дали си имаме пустини,пием ли кока-кола,Mcdonald's има ли у нас и хиляди глупави въпроси.Върхът на всичко беше,когато един негър от колониите ме попита на развален френски-"А бе то вашата страна не е ли до Колумбия".Сами преценете какво си мислят за нас бъдещите ни европейски братя. П.С.Влезте в някой чужд сайт за картички да видите как е преставен Пловдив-"Тъмнина,гъста мъгла и една циганска каруца влизаща в нея".Ех,какво настояще Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ми нормално е, Godfather, на бабата й е мило мъка, че Рилският манастир е построен преди нейния континент да го открият . Съвсем отделен е въпросът, че него и нему подобните неща и места оз България ги стопанисваме и използваме като ахмаци и пак като такива ги ценим... И после се чудим защо другите пишат глупости по сайтовете си. P.S. Ба маа му, Alliance, къде го видя това с каруцата !???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ами съвсем не се изненадвам от това,което пише в ирландският сайт.Достатъчно дълго време съм бил в чужбина,за да знам начина им на мислене(говоря за Франция) за нашата страна-питаха ме дали си имаме пустини,пием ли кока-кола,Mcdonald's има ли у нас и хиляди глупави въпроси.Върхът на всичко беше,когато един негър от колониите ме попита на развален френски-"А бе то вашата страна не е ли до Колумбия".Сами преценете какво си мислят за нас бъдещите ни европейски братя.П.С.Влезте в някой чужд сайт за картички да видите как е преставен Пловдив-"Тъмнина,гъста мъгла и една циганска каруца влизаща в нея".Ех,какво настояще <{POST_SNAPBACK}> Bi li dal i nie da vidim tova s karucata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ij_master Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Taq djamiq i az ne znam koq e.Eznam de.Ama e svetovno bezizvestna. Ne mojaha da slojat ne6to po-svqstno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 Taq djamiq i az ne znam koq e.Eznam de.Ama e svetovno bezizvestna.Ne mojaha da slojat ne6to po-svqstno Като това например. И все се учудвам как страни много по-зле икономически от нас(или на същото ниво-като Гърция) се говорят и пишат такива хубави неща.Ами това се нарича известната конспирация срещу славяните едит-моя стотен пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 И все се учудвам как страни много по-зле икономически от нас(или на същото ниво-като Гърция) се говорят и пишат такива хубави неща.Ами това се нарича известната конспирация срещу славяните Византииците в момента са доста по добре икономически от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Византииците в момента са доста по добре икономически от нас В момента са ги погнали от Евросъюза, ако не се лъжа, за фалшифицирани данни, с цел пасване на стандартите на ЕС. Ако това се докаже вярно... дали все още ще са по-добре от нас ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Някакъв отговор от сайта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Не се стряскай толкова, аз си говоря с едни приятели в Англия и имасхе някъв токов удар и като се върнах ме питайа кво е станало дали не е умрял хамстерът, който върти динамото на генератора... и ме питаха дали зхивеем в колиби от кал... да си мислят каквото искат... ама като дойдат тук... и съвсем други работи говорят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 В момента са ги погнали от Евросъюза, ако не се лъжа, за фалшифицирани данни, с цел пасване на стандартите на ЕС. Ако това се докаже вярно... дали все още ще са по-добре от нас ? <{POST_SNAPBACK}> Туй сериозно ли? Дай ако можеш повече подробности, че ми е много интересно. Някакъв отговор от сайта? <{POST_SNAPBACK}> Никакъв отговор, ще изчакам до петък и ще им се обадя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Аз предлагам направо едно писмо до сайта и да им пратим ние някои снимки да видят КАКВО Е БЪЛГАРИЯ! Ама не да им пратим едно гневно писмо и да им теглим една както само ние си знаем, ами културно да им обясним, че верно нашата страна сми толерантни и хубави хора и освен Българите тук има и представители на други култури, с които съжитестваме, но сниката която са сложили създава погрешна представа за облика на страната ни. <{POST_SNAPBACK}> mi predlojenieto ti e dobro be maina ama ti li 6te im pi6e6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 mi predlojenieto ti e dobro be maina ama ti li 6te im pi6e6? <{POST_SNAPBACK}> Вече доста хора писаха(поне така казаха),аз лично им пратих някои снимки от България.Не гледай предубедено на нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Kakto gledam nas s nas po4ti vinagi sa se gavrili,no tova e zakalilo balgarina emocionalno i nai ve4e duhovno. Taka ,4e hi4 da ne vi puka. jiveite si jivota s kef i mainata im na drugite Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 То на всички снимки са снимали едни мангали...все едно това са българите!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.