THE STORM Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Има ли начин да настроя това нещо да ми включва компютъра в определено време и да започне да плейва някоя песен. По точно искам да го използвам като будилник . Обяснете ми всичко стъпка по стъпка, защото аз се опитх да направя само да пусне дадена песен след 1 мин но ми изписа, че имало някаква грешка. Под Windows XP съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Шедулъд таск-а е за настройване и пускане на определени системни дейности,като скандиск,дефрагментатор и пр. За песни ще трябва да си потърсиш някакви други програми(Hameleon Clock например) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Може да стане не само с дефрагментатори и такива, може да се пусне всичко. Въпрос на команден ред. Обаче да ти пусне компютъра - едва ли По-скоро трябва да го оставиш в стенбай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Може да стане не само с дефрагментатори и такива, може да се пусне всичко. Въпрос на команден ред.Обаче да ти пусне компютъра - едва ли По-скоро трябва да го оставиш в стенбай. <{POST_SNAPBACK}> или да имаш в BIOS такава настроика а има и една програмка Bilarm ако не бъркам потърси я има подръжка за бая дъна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Аз всяка сутрин се събуждам със песен. Да живее sheduled tasks. Можеш и филм да си пуснеш ако искаш. Сега за включването на компютъра в определен час мисля че можеше да се настрои от биос- а, но не съм запознат много. Иначе можеш да си го оставиш на stand by, както каза tedy. А самите настройки са лесни, всичко си пише и трудно ще сбъркаш някъде. Кажи каква точно грешка ти е изписало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Значи това за дъното е вярно - от BIOS Power Management - > Wake Up Events се правят настройките за включване.За съжаление моето дъно не ги поддържа или са заключени(колко ме е яд само ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 chameleon clock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 chameleon clock <{POST_SNAPBACK}> Споменал съм я.Е не става с нея при мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 Кажи каква точно грешка ти е изписало. <{POST_SNAPBACK}> Ми грешката която ми дава след като цъкна Finish - ми пише ми, че не съм го настроил правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.