Jump to content
BulForum.com

Scheduled Tasks

THE STORM

Recommended Posts

Има ли начин да настроя това нещо да ми включва компютъра в определено време и да започне да плейва някоя песен.

По точно искам да го използвам като будилник :) .

Обяснете ми всичко стъпка по стъпка, защото аз се опитх да направя само да пусне дадена песен след 1 мин но ми изписа, че имало някаква грешка.

Под Windows XP съм.

Шедулъд таск-а е за настройване и пускане на определени системни дейности,като скандиск,дефрагментатор и пр.

За песни ще трябва да си потърсиш някакви други програми(Hameleon Clock например)

Може да стане не само с дефрагментатори и такива, може да се пусне всичко. Въпрос на команден ред.

Обаче да ти пусне компютъра - едва ли :D

По-скоро трябва да го оставиш в стенбай.

Може да стане не само с дефрагментатори и такива, може да се пусне всичко. Въпрос на команден ред.

Обаче да ти пусне компютъра - едва ли  :D

По-скоро трябва да го оставиш в стенбай.

или да имаш в BIOS такава настроика а има и една програмка

Bilarm ако не бъркам потърси я има подръжка за бая дъна

Аз всяка сутрин се събуждам със песен. Да живее sheduled tasks. Можеш и филм да си пуснеш ако искаш.

Сега за включването на компютъра в определен час мисля че можеше да се настрои от биос- а, но не съм запознат много. Иначе можеш да си го оставиш на stand by, както каза tedy. А самите настройки са лесни, всичко си пише и трудно ще сбъркаш някъде.

Кажи каква точно грешка ти е изписало.

Значи това за дъното е вярно - от BIOS Power Management - > Wake Up Events се правят настройките за включване.За съжаление моето дъно не ги поддържа или са заключени(колко ме е яд само :angry1 )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...