Romel Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Търся гореспоменатия процесор, на разумна цена ( все пак това си е един дъртак) по възможност да не е тормозен ( много ) Преди някои да вземе да ме поучава, че си взимам стара печка, ще кажа - по голям дъното ми не поддържа т.е иска 266 шина и толкова. Всякакви екстри (гаранция, прилична цена,....) са предимство да ми разтворят ръката която скъпернически стиска паричките очаквам предложения , но не мога да отговарям светкавично ( предимно вечер) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 хмм 2600+/266 несъм сигурен ама мисля че са 333 иначе ако дадеш разумна цена за моя 2000+/266 който на дефалт волтаж дига 2600+/333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 Тази страничка тук е отговора за ама мисля че са 333 проблема тук е , че в момента аз съм с 1800+ и прираста не мисля , че си заслужава усилията....но можеш да "споделиш"принципно за колко ти се дава пък знае ли човек - информацията е сила Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Takav procesor ima - t-bred 2600+(raboti na 2200Mhz) 266FSB. No e po4ti nevazmojno da se otkrie. Pojelavam ti uspeh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 No e po4ti nevazmojno da se otkrie. Бе открива се той , ама нов се открива...дето цената му е такава, че е за предпочитане да си взема ново дъно, дето като чуе "Sempron" знае за какво става дума...затова съм се насочил към процесор 2 ра ръка,( която по принцип не практикувам) за да налея последни сили на това корито и после да си взема само кутията , фортрона и creativa и да мигрирам на нещо по модерно п.с не случайно в обявата пише " или малко по слабо" не съм казал непременно 2600 или смърт Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Тази страничка тук е отговора за проблема тук е , че в момента аз съм с 1800+ и прираста не мисля , че си заслужава усилията....но можеш да "споделиш"принципно за колко ти се дава пък знае ли човек - информацията е сила <{POST_SNAPBACK}> A slu4aino da go prodava6 tvoq Athlon 1800Ghz ako da za kolko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 A slu4aino da go prodava6 tvoq Athlon 1800Ghz ako da za kolko? Едно уточнение : 1800+ не е 1800ghz вече имам заявка от потребител , пожелал да остане анонимен , а и като гледам - предложенията валят за този дето го искам така че нека да не повтаряме приказката"Рибата в морето а те вече и тигана приготвили" Дойде ли до това време , нвпременно ще се разбере....а досега нямам никакви предложения Добре де, явно няма продавачи на процесори, дето да ме устроиват ..я кажете ( по принцип де, защото не мога при това положение да реша какво да правя ) има ли желаещи за закупуване на перфектно работещо дъно GA-7VRX rev2...da се ориентирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.