Jump to content
BulForum.com

Търся да закупя Athlon 2600+ /266

Recommended Posts

Търся гореспоменатия процесор, на разумна цена ( все пак това си е един дъртак) :D по възможност да не е тормозен ( много ) :D Преди някои да вземе да ме поучава, че си взимам стара печка, ще кажа - по голям дъното ми не поддържа :cry т.е иска 266 шина и толкова. Всякакви екстри (гаранция, прилична цена,....) са предимство да ми разтворят ръката която скъпернически стиска паричките :D

очаквам предложения , но не мога да отговарям светкавично ( предимно вечер)

Тази страничка тук е отговора за

ама мисля че са 333
:D

проблема тук е , че в момента аз съм с 1800+ и прираста не мисля , че си заслужава усилията....но можеш да "споделиш"принципно за колко ти се дава пък знае ли човек :) - информацията е сила :P

No e po4ti nevazmojno da se otkrie.

Бе открива се той , ама нов се открива...дето цената му е такава, че е за предпочитане да си взема ново дъно, дето като чуе "Sempron" знае за какво става дума...затова съм се насочил към процесор 2 ра ръка,( която по принцип не практикувам) за да налея последни сили на това корито и после да си взема само кутията , фортрона и creativa и да мигрирам на нещо по модерно :)

п.с не случайно в обявата пише " или малко по слабо" не съм казал непременно 2600 или смърт :laughing: :laughing:

Тази страничка тук е отговора за  :D

проблема тук е , че в момента аз съм с 1800+ и прираста не мисля , че си заслужава усилията....но можеш да "споделиш"принципно за колко ти се дава пък знае ли човек  :) - информацията е сила :P

A slu4aino da go prodava6 tvoq Athlon 1800Ghz ako da za kolko?

A slu4aino da go prodava6 tvoq Athlon 1800Ghz ako da za kolko?

Едно уточнение : 1800+ не е 1800ghz :D

вече имам заявка от потребител , пожелал да остане анонимен , а и като гледам - предложенията валят ;) за този дето го искам така че нека да не повтаряме приказката"Рибата в морето а те вече и тигана приготвили" :D Дойде ли до това време , нвпременно ще се разбере....а досега нямам никакви предложения :(

Добре де, явно няма продавачи на процесори, дето да ме устроиват :sayjin ..я кажете ( по принцип де, защото не мога при това положение да реша какво да правя :angry: ) има ли желаещи за закупуване на перфектно работещо дъно GA-7VRX rev2...da се ориентирам :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...