Jump to content
BulForum.com

Тоя филм нещо не го схванах...

snatch

Recommended Posts

Ми предлагам като гледате филм и мислите, че не сте го схванали да пишете тук и все ще се намери някой да ви светне! :)

Аз лично май не схванах One Hour Photo или поне на мен така ми се струва :huh: Някой може ли да ми каже каква беше идеята?

Зависта.Желанието да бъдеш обичан и ти да обичаш.Това са основните мотиви според мен.Как в един момент може да жертваш всичко само за да предпазиш някой,някой който дори не познаваш.Всъщност да се жертваш в името на нещо добро.Филмът го гледах наскоро и въобще не ми хареса...

Ken Park си е дсота скандален филм,май това е търсено там - показва колко е шибан живота на някой хора...

За Кен Парк даже има тема : ТУК

Иначе аз така и не разбрах какво аджеба стана във Vanilla Sky. Може би ако го гледам втори път ще ми се прояснят нещата. Но има вариант отново да не зацепя и ще се почувствам по-тъп , отколкото съм и пак ще се депресирам :)

Иначе аз така и не разбрах какво аджеба стана във Vanilla Sky. Може би ако го гледам втори път ще ми се прояснят нещата. Но има вариант отново да не зацепя и ще се почувствам по-тъп , отколкото съм и пак ще се депресирам :)

Доколкото помня всичко след катастрофата с колата беше сън.Нашият пич беше умрял и замразен,а всичко беше продукт на фантазията му.Гледах филма преди година и това е което помня.

За Кен Парк даже има тема : ТУК

след катастрофата той сключва договор с фирма, която го пренася в един измислен от него свят (даже и небето е като от онази картина която показваше той "Vanilla Sky"). не си го спомням точно защото го гледах преди време, но не помня дали жената беше мъртва или не. само помня че всичко от онзи момент когато лежеше на улицата - нататък.. беше част от "играта".

Сетих се, че преди години гледах "Магнолия" и не можах да си обясня какво означаваше онзи дъжд от жаби накрая, както и какво символизираха прогнозите за времето. Като се замисля май ще трябва да го гледам за втори път :unsure:

Забелязал съм че някои филми колкото и да искаме не можем да ги разберем в определен етап от живота ни. По скоро съветвам: дайте почивка на филма и на съзнанието си. Поживейте си още малко, научете още неща, преживейте още неща, натрупайте опит.. и пак гледайте филма, ще се убедите колко повече ще се доближите до основната идея на авторите. Може би ще прозрете някаква нова, ваша си лична гледна точка, базирана на натрупаният от вас опит. Същото май се отнася и за книгите...

Edit: и все пак някои филми си остава тъпи и неразгадаеми за други освен за авторите.. :devil

• 2 weeks later...

Az pyk ne moga da razbera"Man on The Moon" ili "40wek na Lunata" s Jim Carrey(na filma-Andy Kaufman) i Dani de Vito.Geroqt na Jim Carrey e komik.Razbolqwa se ot rqdka bolest.Otiwa wyw Filipinite maj...Nqma zna4enie.Tam edin le4itel mu byrka w korema s goli ryce i...Sledwa6tiqt kadyr e pogrebenito na Andy kaufman.Wsi4ki pla4at i t.n.A posle dawat edino ot ljubimite mu prewyply6teniq da zabawlqwa publikata w nqkakyw club.E kak da go razbiram towa?!? :confused ^te sym wi mnogo blagodaren,ako mi kazhete spored was dali Andy Kaufman umira,ili ne :rolleyes:

Ъъъм...мисля че той просто беше изценирал всичко за да има шум около него.

az xi4 ne go sxvanax toia "the village" i 4esno kazano mi se vidya dosta typi4ak a :blink:

Какво толкова има да се схване?

Група богаташи се изолират в природен резерват. Плащат си за да не прелитат даже самолети над него и заживяват в утопия. Чудовищата са само костюми, с които "първите заселници" плашат всички родени в селото, за да не разберат истината и да не избягат в "покварените градове".

Абе, някои хора могат да направят откачени неща, в името на това което мислят че е правилно.

Само искам да добавя нещо към затворената вече тема.

Искам да помоля всички тези от вас, които смятат за напред да правят сбит преразказ на последните десет минути на който и да е филм, да използват текст с по-светъл цвят (например бял или жълт). Смятам, че това е въпрос на коректност и на уважение към останалите участници в този форум.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...