Jump to content
BulForum.com

Asterix & Obelix XXL

Optimus

Recommended Posts

Хора, джиткам си Астерикс и Обеликс, стигнал съм първото ниво в Рим. За да се смъкне един мост трябва да се изтрепят 1000 легионера. ТОЧНО 1000!!! Е блъскам, блъскам, търча половин час, помлях си клавиатурата и повече от 250 говеда не можах да избия. Това е нечовешко, трябва да има друг начин. Някъде да има скрита магическа отвара, катапулт, глиганчета за кръв или де да знам и аз кво...

Някой знае ли как се минава това???

Не съм я играл играта ,но се поразрових за инфо конкретно за това ниво.Явно им и други със същия проблем:

http://www.gamingupdate.com/forums/showthread.php?t=9000

Дано разбираш английски:)

Явно има някакво комбо-Twister" Combo ,с което можеш да пребиеш до 200-300 ромеи с 1ин удар :) Комбото стурва май 75,000 :P

Дано съм помогнал :)

Мдам, това вече е към края на играта...

Брех да му се не види! Пък аз си потроших кинтите....ъъъ...тъй де, шлемовете, да си купувам картинки от галерията. Сега ще трябва май да понаобиколя старите нива и да събирам пари за това комбо. :unsure:

Благодаря за инфото! :P

Аз пък съм стигнал до едно място още в 1то ниво,където съм на някакъв бряг и срещу мен има някакви кораби,но не мога да стигна до тях.Някои знае ли какво се прави за да се мине т'ва ? :confused

Ами минавал съм го, ама кораби има на няколко места. Опиши ми го малко по-подробно

Ами минавал съм го, ама кораби има на няколко места. Опиши ми го малко по-подробно

Ами не съм много по обясненията,но ще опитам :D :

Т'ва е на едно място след като излезеш от нещо като крепост и отиваш на един бряг.Там седи онзи дето уж бил някакъв шпионин на Цезар и ти говори няк'ви глупости ама аз не ги слушам :D и той показва там 2 кораба и изчезва,а аз като вляза в морето и не мога да стигна до тях.Дано да се сетиш :)

Ами не съм много по обясненията,но ще опитам :D :

Т'ва е на едно място след като излезеш от нещо като крепост и отиваш на един бряг.Там седи онзи дето уж бил някакъв шпионин на Цезар и ти говори няк'ви глупости ама аз не ги слушам :D и той показва там 2 кораба и изчезва,а аз като вляза в морето и не мога да стигна до тях.Дано да се сетиш :)

Ами значи хич не ходиш в морето. Връщаш се назад малко от където влизаш към плажа и там намираш един друид с казан магическа отвара, където можеш да сейвнеш и продължаваш по пътя.

Картинките могат ли да се продават? Май не...

За всички като мен попаднали в безпарично положение ето един съвет - отивате на Stage 6 където е първия бос, първата римска бойна машина, и си я унищожавате. За разлика от другите босове този си е баш в началото на нивото, а и не е особено трудно да се унищожи. Всяко разбиване ви дава около 10 000 шлема. Ако имате малък брат като мене викнете го да пребие боса десетина пъти ище имате парички за каквото си искате комбо :D

Сега ще събера пари за 2-те най-скъпи комбота и ще ги купя да видим какви чудесии вършат

Optimus Публикувано на , 15:43 PM

Ако имате малък брат като мене викнете го да пребие боса десетина пъти ище имате парички за каквото си искате комбо 

Експлоататор :D

Как са комботата?Вършат ли работа :confused

Дали връши работа?!

ЧОВЕКО, ТОВА КОМБО ПОМИТА НАД 500 РИМЛЯНИНА ОТ РАЗ!!!

Просто аз друга такава лудница до сега не бях виждал! :woot

зациклих на едно място ...... очевидно трябва да освободя затворените гали, но как? ето малк shots за ориентация:

Snap5.gif

Snap6.gif

Snap7.gif

Snap8.gif

Snap9.gif

Snap10.gif

мисля, че това се води 6-та мисия в нормандия

Дам, това е боса, трябва да го пребиеш за да можеш да освободиш галите. И за напред ще имаш такива машини за биене, в края на всяка цивилизация (Гърция, Египет...)

Когато ти се появи оня знак с двете кръстосани копия и цифрата - това означава че толкова противници трябва да убиеш (в този случай - 1 - машината) за да ти отключи някакъв елемент, чрез който се преминава по-напред в нивото.

Машината се пребива по следния начин - качваш Астерикс на дървената платформа до въртялката, превключва те с Обеликс, с него блъскаш въртялката докато Астерикс се изкачи до горе с платформата, той автоматично си скача на лифтчето и стъпва на големия червен бутон отгоре на машината. Изскачат назъбените валяци на машината, прескачаш ги и зад тях има по 2 червени болта (общо 8 болта за 4-те валяка) - биеш болтовете с Обелиск и така откачаш назъбените валяци на машината. Като откачиш и 4-те машинката си избухва и можеш да освободиш Ковача и Рибаря :)

Искам да попитам как подяволите се използват тези комбота  :angry1  :confused  :sayjin !!!

Като биеш римляни отстрани ти се трупа един бар.Като стигне докрая изписва COMBO!Тогава преди да е отишло пак до долу трябва да направиш комбо(Ако се чудиш какви са бутоните натисни P(английско П) и отиди на combos.Там ти изписва какво комбо и с какви бутони да го направиш).Айде пробвай сега..Ако се почудиш "Кви' по дяволите са тия копчета?Е*** ги в тъпаците,не можаха ли да напишат с думи?"погледни в options/controls пак чрез Р(Българско П) бутона.Трябва да изчакаш да слезе до долу въпросния бар отстрани,за да натрупаш за ново комбо.

Дам приятна игра, брат ми който е на 10 години стигна до тия 1000 та легионери ма се не му се сабират пари за тфа Комбо с туистера...ще се връща назад май май :)

Хуу, че видях темата да му кажа ще се радва много утре!

Мерси

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...