mi6o_ Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Eto tova se prodava: Graphics Card, 3Dlabs Permedia 2 graphic processor, AGP interface, 8 MB (SGRAM), Performance: 1600 x 1200, 64-bit 4akam predlojeniq za ceni... EDIT:Cenata e 8 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 е ей тва много не ми е ясно "предлагайте цени" абе стига сте ни карали да гадаем тука и без това няма да я дадеш ако ти предложа нещо което не те устройва -прав съм нали? -ако не си съгласен с мен значи все пак я даваш за колкото дадем е аз давам 3 лв -съгласен ли си ? не си така че кажи една цена пък може да я купи някой ако е висока ще ти кажем да посмалиш ако е ниска ще почнем да наддаваме един над друг и пак ще се стигне до някъде ама с тва гадаене не знам аз поне блокирам пък и все пак не продаваш апартамент вариациите са в рамките на няколко лева -е ти си на ход Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 е ей тва много не ми е ясно "предлагайте цени" абе стига сте ни карали да гадаем тука и без това няма да я дадеш ако ти предложа нещо което не те устройва -прав съм нали? -ако не си съгласен с мен значи все пак я даваш за колкото дадем е аз давам 3 лв -съгласен ли си ? не си така че кажи една цена пък може да я купи някой ако е висока ще ти кажем да посмалиш ако е ниска ще почнем да наддаваме един над друг и пак ще се стигне до някъде ама с тва гадаене не знам аз поне блокирам пък и все пак не продаваш апартамент вариациите са в рамките на няколко лева -е ти си на ход <{POST_SNAPBACK}> Editnah purviq post ve4e ima i cena:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.