EaSteRn_SuN Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Taka eto go problema.Az sum s kabelen modem MotorolaSB5100.Kogato se opitvam da svalq nqkakuv fail me se restartira komputura.Ili ponqkoga opitvam se da vlezna v nqkoq stranica-i pak mi se resva pc-to.Mnogo molq za pomo6t.Blagodarq na otzovalite se Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Според мен проблема не е в модема. По-скоро има вирус. Дай повече инфо с какъв уин си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 WinXP.Driverite na modema mi sa ot diska,koito mi dadoha evrokomcite.Tva e mnogo gadno.Ako nikoi ne moje da mi kaje kak da se opravi,da se obajdam li na evrokom ili ne?Ama ne sam siguren dali e ot modema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Modema i s driveri i bez tqh pak 6te si raboti.Da si prail opit za clock?Kvo ti e zahranvaneto.Proveri li ventilatorite?I kakto predpolojiha po-gore-pusni edna antivir da vidi6 dali 6te nameri ne6to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Ne se obajdai na ek,zashtoto problema ne e v modema,a v "tvoq televizor".Proveri zahranvaneto,proveri za virusi.A da popitam samo kato otvarqsh stranici li e taka,a kato go pusnesh samo da raboti bez da pravish nishto pak li se resva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Така като чета, да разбирам ли, че модемът ти е през USB към компа? Ако е така, бих те посъветвал да свържеш модема и компа по LAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Napravih 4ek za virus-nqma virusi.Ako si stoi taka ne se restaritra,samo ako po4na da svalqm i to osobeno s flash get i ponqkoga ako otvarqm nqkoi stranici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Абе не има вярвай много на тея антивирусно програми ами вземи да си форматораш хдд-ка така най-дборе ще разбереш дали е от "твоя телевизор" но проблема сигурно е във "вашия телевизор" Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Poneje si vzeh nov komp.Harda e 4ist.Modema mi e po USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Еми това е най-кардиналното решение: формат и преинсталация на уина. В случая е хубаво да направиш каквото казаха по-горе. Вземи си една мрежова карта (струват към 9 лева), пусни си модема през нея и виж дали пак ще ти прави подобни проблеми. Влез в биоса като стартираш компа и дай всичко на дефолт (по подразбиране) и пак виж дали ще ти прави проблеми. Ако продължава преинсталирай уина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Taka dali ne e ot firewalla?A be v biosa poneje dunoto ima vgradena lan karta i nqkakvo drugo ustroistvo za internet-sum gi disable.6toto ina4e ne6tet6e da se konektva kum internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Vurji si modema kam lan karta Bqh chel nqkade che pravi toq problem modem + usb Ili si nameri patch-a koito opravq toq problem p.s. stava vapros za win xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 Благодаря на всички които се отзоваха.Оправи се като си вързах модема към лан и сега няма проблеми.Проблема идваше от ЮСБ-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.