Jump to content
BulForum.com

Продавам Notebook Dell inspiron 1000

Recommended Posts

Чисто нов с 1 година гаранция

Mobile Intel celeron 2.2Ghz 256L2

30GB HDD Hitachi

256MB DDR 266Mhz

14¨ XGA

3 x USB 2.0

LAN

Modem

DVD + External CD-RWR ASUS retail USB 2.0

PCMCI

Win XP Home

Цена : 1700 лева

pettto@linuxmail.org

Priatelu mnogo pari4ki mu tarsi6 az v momenta tarsia  ama tvoita cena e bezbojna ako iska6 da go prodade6 zamisli se taia 14ka neznam ama

Ами не знам колко си наясно, ама човека даже евтино го дава. Ако не си забелязал е с външна записвачка ;)

и лицензен Windows ( Dell е все пак)

Ако аз имах парички, веднага го бодвам. На всичко отгоре е и чисто нов... с една година гаранция.... Айде лека

Ами не знам колко си наясно, ама човека даже евтино го дава. Ако не си забелязал е с външна записвачка ;)

и лицензен Windows ( Dell е все пак)

Ако аз имах парички, веднага го бодвам. На всичко отгоре е и чисто нов... с една година гаранция.... Айде лека

Ама остави ги... Някой пишат тука в тоя форум, колкото да не заспат. Тоя notebook е трепач бе.И аз ако имам пари няма да му се замислям хич даже. Много му били 1700 лв. Ами отивай и си земи нещо по-хубаво. И по ефтино...

Ама остави ги... Някой пишат тука в тоя форум, колкото да не заспат. Тоя notebook е трепач бе.И аз ако имам пари няма да му се замислям хич даже. Много му били 1700 лв. Ами отивай и си земи нещо по-хубаво. И по ефтино...

abe tapazi razgledai malko oferti be ei haho

abe tapazi razgledai malko oferti be ei haho

Адресирано е към мен маи това.

1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас.

2. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт.

Айде мери си приказките.Все пак не сме на къра.Извинявам се за офтопика.

Priatelu mnogo pari4ki mu tarsi6 az v momenta tarsia  ama tvoita cena e bezbojna ako iska6 da go prodade6 zamisli se taia 14ka neznam ama

Пич, ти си яко за warn!!! На всяка манджа мерудия си ти!!! Във абсолютно всяка тема, която съм прегледал днеска ти си поствал, че цената е глупава, че искаш да си вземеш такова нещо, но не те устройва и т.н. ...

А сега и спориш, като е ОЧЕВАДНО, че разбират повече от теб. Според мен, тази цена даже е малка. Аз ( ако го имах естествено ) можеби щях да си намеря бауши дето да го земат и за 2 000 лв :punk

Нооо .... все пак сме в България и хората немат толкова кинти, че да натдават за този як NoteBook

Mnogo ste obid4ivi be to 4ovek da ne kaje ne6to

to pak sia da ne sme v dASKALO

Не смятах да ти отговарям, обаче смятам, че "дасклото" е мерилото, по което трябва да се равняваш.....

Не знам защо трябва, извън него да се държиш грубо, след като явно можеш и учтиво. Най-малкото съм убеден, че знаеш кое е допустимо и кое не!

Освен това, както и в училище,така и тук има правила....поне така си мисля...

П.П. Съжалявам за офтопика.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...