Pettto Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Чисто нов с 1 година гаранция Mobile Intel celeron 2.2Ghz 256L2 30GB HDD Hitachi 256MB DDR 266Mhz 14¨ XGA 3 x USB 2.0 LAN Modem DVD + External CD-RWR ASUS retail USB 2.0 PCMCI Win XP Home Цена : 1700 лева pettto@linuxmail.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Priatelu mnogo pari4ki mu tarsi6 az v momenta tarsia ama tvoita cena e bezbojna ako iska6 da go prodade6 zamisli se taia 14ka neznam ama Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Priatelu mnogo pari4ki mu tarsi6 az v momenta tarsia ama tvoita cena e bezbojna ako iska6 da go prodade6 zamisli se taia 14ka neznam ama <{POST_SNAPBACK}> Ами не знам колко си наясно, ама човека даже евтино го дава. Ако не си забелязал е с външна записвачка и лицензен Windows ( Dell е все пак) Ако аз имах парички, веднага го бодвам. На всичко отгоре е и чисто нов... с една година гаранция.... Айде лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ами не знам колко си наясно, ама човека даже евтино го дава. Ако не си забелязал е с външна записвачка и лицензен Windows ( Dell е все пак) Ако аз имах парички, веднага го бодвам. На всичко отгоре е и чисто нов... с една година гаранция.... Айде лека <{POST_SNAPBACK}> Ама остави ги... Някой пишат тука в тоя форум, колкото да не заспат. Тоя notebook е трепач бе.И аз ако имам пари няма да му се замислям хич даже. Много му били 1700 лв. Ами отивай и си земи нещо по-хубаво. И по ефтино... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ама остави ги... Някой пишат тука в тоя форум, колкото да не заспат. Тоя notebook е трепач бе.И аз ако имам пари няма да му се замислям хич даже. Много му били 1700 лв. Ами отивай и си земи нещо по-хубаво. И по ефтино... <{POST_SNAPBACK}> abe tapazi razgledai malko oferti be ei haho Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 abe tapazi razgledai malko oferti be ei haho <{POST_SNAPBACK}> Мойто момче, айде дай ми линкчета, че нещо не съм наясно с новите лаптопчета.... И не обиждай... Аз в моя пост не съм те обидил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 abe tapazi razgledai malko oferti be ei haho <{POST_SNAPBACK}> Адресирано е към мен маи това. 1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас. 2. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт. Айде мери си приказките.Все пак не сме на къра.Извинявам се за офтопика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Mnogo ste obid4ivi be to 4ovek da ne kaje ne6to to pak sia da ne sme v dASKALO Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Priatelu mnogo pari4ki mu tarsi6 az v momenta tarsia ama tvoita cena e bezbojna ako iska6 da go prodade6 zamisli se taia 14ka neznam ama <{POST_SNAPBACK}> Пич, ти си яко за warn!!! На всяка манджа мерудия си ти!!! Във абсолютно всяка тема, която съм прегледал днеска ти си поствал, че цената е глупава, че искаш да си вземеш такова нещо, но не те устройва и т.н. ... А сега и спориш, като е ОЧЕВАДНО, че разбират повече от теб. Според мен, тази цена даже е малка. Аз ( ако го имах естествено ) можеби щях да си намеря бауши дето да го земат и за 2 000 лв Нооо .... все пак сме в България и хората немат толкова кинти, че да натдават за този як NoteBook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pettto Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Notebook-a е продаден имам още 1 може за коледа да направя някава отстъпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Notebook-a е продаден имам още 1 може за коледа да направя някава отстъпка <{POST_SNAPBACK}> Хехе .... гледай да се напиеш по Коледа, че да го ръснеш на някой за 20 лв :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Mnogo ste obid4ivi be to 4ovek da ne kaje ne6to to pak sia da ne sme v dASKALO <{POST_SNAPBACK}> Не смятах да ти отговарям, обаче смятам, че "дасклото" е мерилото, по което трябва да се равняваш..... Не знам защо трябва, извън него да се държиш грубо, след като явно можеш и учтиво. Най-малкото съм убеден, че знаеш кое е допустимо и кое не! Освен това, както и в училище,така и тук има правила....поне така си мисля... П.П. Съжалявам за офтопика..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.