Liverpool`Fan`1 Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Значи да уточня.Laptop е на един приятел.Снощи ме помоли да пусна една тема.Ако някой се интересува ще му кажа всичко за notebook, защото ми дадоха и малко информация.Ето я и нея: CPU: 90Mhz RAM: 64Mb HDD: 10Gb FDD: 1,44Mb Мисля, че само това ми каза.Ако има желаещи още днеска ще отскоча да го видя.И ще видя в какво състояние е.Там батерията колко държи, дисплея колко е голям, с каква видео карта е, какви портове има, и има ли CD-ROM устройство.Ако някой се интересува да праща PM или да пише директно тук. Цената е : 120 лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 aide otsko4i za o6te info:) men me interesuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Нямаш грижи.Днеска по обяд ще бръмна към него.Най-късно довечара и ще го имаш.Ако не те намеря on-line ще ти пратя PM с цяла информация. И ще edit-на първия ми пост с пълно инфо за notebook-a ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 и мене ма интересува но дано има cd rom абе сичко кажи с windows ли е как е мониторчето и то кви способности и големина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Извинявам се много, но туко що разбрах, че е станала грешка.През цялото време съм се опитвал да продам notebook-а на @Simbata... Значи един чул, друг нещо друго предал.И на практика който иска NOTEBOOK-а ето ви и ЛИНК-а с този който се продава.И от собственика ЦЪК . Найстина пак много съжалявам за неразбирателството. До колкото разбрах от това което прочетох лаптопа не е продаден.Който се интересува да провери в горе посоченият линк. А също така ще помоля модераторите след 24 часа да изтрият темата.Ако може де не само да е затваряте.Благодаря предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.