demon Posted December 8, 2002 Share Posted December 8, 2002 koga 6a ka4ite mafia-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted December 9, 2002 Share Posted December 9, 2002 Sled kato sum igral GTA 3 Mafiata mnogo burzo omruzva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 9, 2002 Share Posted December 9, 2002 mi probvai iztegliq ot www.free.techno-link.com/freeteam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarCoder Posted December 11, 2002 Share Posted December 11, 2002 Ima li Oshte interes kum taya igra.... proveriavam shtoto ne mi se iska da ka4vam 3 CD-ta za toya det klati praneto ako oshte ia iskate postvaite za potvurjdenie i shte se postaraya na kraia na toya weekend da e gore (nadiavam se nikoi ne si misli za "gore na 4ereshata" shtoto imam predvid "gore na FTP-to") Da go duhat si4ki 4algari V & RESPECT na vsi4ki bratia ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Аве някой ще ме светнели как става номера за модовете значи качих си играта качих бг превода също инсталнах снежния мод и мода за небето всичко си върви 6 с тези неща но като се опитам да кача коли нестава копирвам въпросните папки и ги пействам в играта и нестава само стана с тая кола Ferrari F1 ма незнам как да е карам и къде да е намера на картата ето сайта с много глезотийките по играта http://mafiascene.com/modules.php?name=downloads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Аве някой ще ме светнели как става номера за модовете значи качих си играта качих бг превода също инсталнах снежния мод и мода за небето всичко си върви 6 с тези неща но като се опитам да кача коли нестава копирвам въпросните папки и ги пействам в играта и нестава само стана с тая кола Ferrari F1 ма незнам как да е карам и къде да е намера на картата ето сайта с много глезотийките по играта http://mafiascene.com/modules.php?name=downloads Свали си Mafia Data Xtractor. В сайта към който си дал линк го има. Стартираш го и като те пита там нещо си даваш Yes. Програма променя един файл, за да може играта да чете от папките, тъй че я стартираш само веднъж. С тази пограма можеш и да екстрактваш и различните типове файлове. Например музиката . А ако си стартирал програмата и пак не ти тръгват трябва да видиш имената на файловете. С Mafia Data Xtractor си екстрактни колите и в папката с колите горе-долу се ориентирай за имената, избери коя кола да заместиш и смени имената на всички файлове на новата кола. А най-лесния начин да си откриеш колата в играта е като си пуснеш Freeride. Но трябва да имаш превъртяна игра за да можеш да караш всички коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.