Jump to content
BulForum.com

mafia

demon

Recommended Posts

Ima li Oshte interes kum taya igra.... proveriavam shtoto ne mi se iska da ka4vam 3 CD-ta za toya det klati praneto

;)

ako oshte ia iskate postvaite za potvurjdenie i shte se postaraya na kraia na toya weekend da e gore (nadiavam se nikoi ne si misli za "gore na 4ereshata" shtoto imam predvid "gore na FTP-to") ;) :D

Da go duhat si4ki 4algari

V & RESPECT na vsi4ki bratia ^_^

• 5 years later...

Аве някой ще ме светнели как става номера за модовете

значи качих си играта качих бг превода също инсталнах снежния мод и мода за небето

всичко си върви 6 с тези неща

но като се опитам да кача коли нестава копирвам въпросните папки и ги пействам в играта и нестава

само стана с тая кола Ferrari F1

ма незнам как да е карам и къде да е намера на картата

ето сайта с много глезотийките по играта

http://mafiascene.com/modules.php?name=downloads

Аве някой ще ме светнели как става номера за модовете

значи качих си играта качих бг превода също инсталнах снежния мод и мода за небето

всичко си върви 6 с тези неща

но като се опитам да кача коли нестава копирвам въпросните папки и ги пействам в играта и нестава

само стана с тая кола Ferrari F1

ма незнам как да е карам и къде да е намера на картата

ето сайта с много глезотийките по играта

http://mafiascene.com/modules.php?name=downloads

Свали си Mafia Data Xtractor. В сайта към който си дал линк го има. Стартираш го и като те пита там нещо си даваш Yes. Програма променя един файл, за да може играта да чете от папките, тъй че я стартираш само веднъж. С тази пограма можеш и да екстрактваш и различните типове файлове. Например музиката :) .

А ако си стартирал програмата и пак не ти тръгват трябва да видиш имената на файловете. С Mafia Data Xtractor си екстрактни колите и в папката с колите горе-долу се ориентирай за имената, избери коя кола да заместиш и смени имената на всички файлове на новата кола.

А най-лесния начин да си откриеш колата в играта е като си пуснеш Freeride. Но трябва да имаш превъртяна игра за да можеш да караш всички коли.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...