Jump to content
BulForum.com

GolfIII GTI 16v vs Astra GSI

vlaa

GolfIII gti 16v vs Astra GSI  

167 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Abe Feyz ,vaprosa ne e v cenata! Pri Bmw-tata  moje da se govori samo za mo6t,komfort i barzina!!!!  B)  B)  B)  B)  B)  B)

Ти явно си много богат щом като не ти пука от цената :blink: Иначе Feyz е прав BMW са едни от най-скъпите коли. Като махнем Ламборгини, ферари, порше, и разби ей такива марки, може би са най-скъпите :blink:

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply
:confused morty на теб верно малко накъсано ти тече мисълта,ама хубаво добре не беше в този ред,но моля те кажи ми каде се вгражда този хай-тек или както беше написал,че аз не се сещам :cry а иначе нали не е забележка това ти питане защо съм се смял-ами смешничко ми е бе човек ти ако напишеш още някое мнение по тази тема и аз имам чувството че толкова смешно ще ми стане че ще почна лимфа да плюя :excl: а между другото едва се сдържам докато пиша да не припадна от смях 1,8сс 16в в-тек 170кс  :bgrin:  :bgrin:  :lol:  :lol:  :lol:  :tongue

hahahahaha tomo az moje da govorq nakusano ama e vqrno.naprai mi vpe4etlenie 4e ti vuob6te ne si naqsno kakvo ozna4ava V-TEC :wir vzemi malko da prou4i6 za "izmenq6to se gazorazpredelenie" i togava 6te razbere6 V-TEC vgrajda li se ili e ne6to suvsem drugo :lol: :lol: :lol:

Да си чувал за BMW и Mercedes? Японците правели истински спортни коли. За теб по важно, е една кола да е бърза, или да е направена със сполери и там другите му глезотийки? За мен по важното е да е бърза. Ще ти дам няколко примера:

Bmw 745li-->0-100/ 5,5. При условие, че е лимузина можеш да си представиш какво прасе му е двигателя.

Bmw M5--> 0-200 за 15 или 20 секунди беше не си спомянм вече. Ще ти дам няколко други х-ки. 5000кубика, 507коня, 10 цилиндъра.Казаха, че ускорението му било като на излитащ самолет. Мисля, че ще удари повечето японски спортни коли :) Миналата седмица даваха някакво предаване за коли по Нтв. Новия мерцедес 0-100-->4.7 сек. Това вече си е спортна кола за разлика от горните 2. Така че недей да сравняваш Германците с Японците. Няма с какво просто :bgrin:

tuk za bega4ki govorim ne za praseta ot roda na 745 ili M5 tezi koli sa naistina mnogo mo6tni no ne mogat da se narekat masovi bega4ki tva sa barzi koli razrovi se malko i 6te razbere6 za qponcite VTEC motora e unikalna tehnologiq pro4eti i togava 6te govorim ot 1.6 150 konq bez turbo na vsi4koto otgore i ikonomi4en tva sa masovi bega4ki a i daje ne sam spomenaval za Glezotiiki :)

za6to izob6to govorite za tezi nemski psevdo bega4ki daite da govorim za ne6to istinsko idva6to ot Qponiq.Za men a i za mnogo hora ima edni koli nare4eni Honda eto tova sa instenskite bega4ki hora koito qponcite vadqt ot 1.6 motor 160 konq eto tova sa koli.  :D

Pi4 s turbina ot 1.6 dori i Opel imat modeli(astra i corsa OPC) s 175konq. Tva Vti na honda kvo go iztukva6 tolkova, tva s turbo e nai lesnata rabota da izkara6 golqma litrova mo6tnost. Da ne govorim 4e Bmw imat dvigatel ot 70te godini za F1 1.5-1200 k.s. Ako si misli6 4e tova sa gluposti spokoino moje6 da napravi6 spravka. Ideqta mi e 4e ne samo qponskote koli imat takiva modifikacii. ;) V-TEC na 1.6 e po slabi4uk 125ks, bez turbo.

tuk za bega4ki govorim ne za praseta ot roda na 745 ili M5 tezi koli sa naistina mnogo mo6tni no ne mogat da se narekat masovi bega4ki tva sa barzi koli razrovi se malko i 6te razbere6 za qponcite VTEC motora e unikalna tehnologiq pro4eti i togava 6te govorim ot 1.6 150 konq bez turbo na vsi4koto otgore i ikonomi4en tva sa masovi bega4ki a i daje ne sam spomenaval za Glezotiiki :)

Това за бмв-тата ти го казах защото, ти каза, че немците не правели хубави коли. А аз съм много тънкообиден точно на тая тема. нищо лично ;) btw М5 е спортна лимузина ;) И какво ще рече масова бегачка? Че едно BMW 320i е 150 коня, което е 92-ра година производство. btw2 BMW 745li разхода е 12/100 не е чак толкова много, за 445-те коня които има. Затова не мисля, че японските са чак толкова по-икономични от баварийте.

Pi4 s turbina ot 1.6 dori i Opel imat modeli(astra i corsa OPC) s 175konq. Tva Vti na honda kvo go iztukva6 tolkova, tva s turbo e nai lesnata rabota da izkara6 golqma litrova mo6tnost. Da ne govorim 4e Bmw imat dvigatel ot 70te godini za F1 1.5-1200 k.s. Ako si misli6 4e tova sa gluposti spokoino moje6 da napravi6 spravka. Ideqta mi e 4e ne samo qponskote koli imat takiva modifikacii. ;)

tezi koli nqmat turbini a i koli ot F1 ne sa masovi i tehnite motori izdarjat mnogo mnogo malko tva sa savsem razli4ni ne6ta vzemete pro4etete malko a i nee vti a vtec

Това за бмв-тата ти го казах защото, ти каза, че немците не правели хубави коли. А аз съм много тънкообиден точно на тая тема. нищо лично ;) btw М5 е спортна лимузина ;) И какво ще рече масова бегачка? Че едно BMW 320i е 150 коня, което е 92-ра година производство. btw2 BMW 745li разхода е 12/100 не е чак толкова много, за 445-те коня които има. Затова не мисля, че японските са чак толкова по-икономични от баварийте.

Taq 320 150ks ot 92'E36 i golfa i astrata q podriskvat, mejdu drugoto.

izvinqvai 4e sam te obidil s ne6to razbiram 4e si maniac na bmw a az na honda taka mojem da si sporim mnogo az ne sam zapoznat tolkova dobre s BMW kolkoto s honda no tezi jalturi imat naistina unikalni motori razrovi se malko za da ne go obra6tame tuka na 4at az sam sa6to taka i v 4ata sas sa6tiq nick

tezi koli nqmat turbini a i koli ot F1 ne sa masovi i tehnite motori izdarjat mnogo mnogo malko tva sa savsem razli4ni ne6ta vzemete pro4etete malko a i nee vti a vtec

Izka6 da kaje6 4e 1.6 motora V-TEC e 160 konq :confused Az mislq 4e e 125, a tova za koeto ti govori6 Vti i opredeleno e s turbina. No neznam qvno gi 4uva6 pove4e ;)

hahahahaha tomo az moje da govorq nakusano ama e vqrno.naprai mi vpe4etlenie 4e ti vuob6te ne si naqsno kakvo ozna4ava V-TEC :wir  vzemi malko da prou4i6 za "izmenq6to se gazorazpredelenie" i togava 6te razbere6 V-TEC vgrajda li se ili e ne6to suvsem drugo  :lol:  :lol:  :lol:

ахаааааааааа :lol: :lol: :lol: morty моля те стига ще колабирам,аз ли не знам какво е V-TEC?!?кълвач не съм сигурен но си мисля че ти и на хабер си нямаш от автомобили :bgrin: Защо си мислиш че дори капка разбираш от автомобили :confused :unsure: айде стига вече си занимавал в тази тема защото не само ставаш смешен а и показваш своиството си да дразнеш :angry: :angry1 а иначе ако искаш ще ти пратя няколко наименования на авточасти на лично с. да се видиш сам колко разбираш :excl: а иначе продължаваи да забавляваш няма проблеми,пак ти казвам ти не ставаш смешен нямай грижи :excl:

пс:и айде моля те недеи да ми задаваш такива въпроси от сорта на "наясно ли си въобще какво означава V-TEC",да не почна аз да те позапитвам за това и онова моля те :angry: И айде почини си малко че може да съм те пренатоварил малко с думички като "автомобили","авточасти" и така нататък :lol: :bgrin:

Па щом казваш аз се отказвам да споря.

Edit: що не дадеш малко х-ки на голфа и астрата, че да видя с какво толкова подрискват бмв-то :confused

izvinqvai 4e sam te obidil s ne6to razbiram 4e si maniac na bmw a az na honda taka mojem da si sporim mnogo az ne sam zapoznat tolkova dobre s BMW kolkoto s honda no tezi jalturi imat naistina unikalni motori razrovi se malko za da ne go obra6tame tuka na 4at az sam sa6to taka i v 4ata sas sa6tiq nick

споко не си ме обидил просто се издразних като каза, че немците не им били наред колите ;)

virgo po4va6 da me drazni6 kato govori6 naizust qvno ne znae6 ni6to za BMW i govori6 samo gluposti namerih edna mnogo su6testvena tvoq gre6ka BMW 745i (ili LI versiqta koqto e s dulga baza) e s dvigatel 4.4 333 konq a ti mi govori6 za 760Li s 445 konq ot 6.0 v12 vzemi se porazrovi malko predi da govori6

virgo po4va6 da me drazni6 kato govori6 naizust qvno ne znae6 ni6to za BMW i govori6 samo gluposti namerih edna mnogo su6testvena tvoq gre6ka BMW 745i (ili LI versiqta koqto e s dulga baza) e s dvigatel 4.4 333 konq a ti mi govori6 za 760Li s 445 konq ot 6.0 v12 vzemi se porazrovi malko predi govori6

упс моя грешка извинявам се :blush: не мога да помня толкова много данни от предаванията дето гледам :zzz

Хора между другото верно темата е за ФаулВе голф ГТи 150кс и Астра Гси,а не за Хонда,БМВ,Мерцедес и така нататък така че няма ли някои които да каже нещо с което да защити избора си за кола измежду двете горепосочени независимо за коя :confused Аз лично не мога да напиша много по въпроса понеже не съм карал нито едната от двете коли а имам само странични наблюдения които както казах са в полза на Астрата.

ob6to vzeto taq tema sa napulni s mnogo izli6ni raboti koi za Honda koi za BMW ob6to vzeto stana manja s grozde

a nqkoi ne znae li ot kude moje da se svali edna drupka mejdu astra i golf adjaba da vidim kak stoqt ne6tata na liniqta

ob6to vzeto taq tema sa napulni s mnogo izli6ni raboti koi za Honda koi za BMW ob6to vzeto stana manja s grozde

a nqkoi ne znae li ot kude moje da se svali edna drupka mejdu astra i golf adjaba da vidim kak stoqt ne6tata na liniqta

:punk и аз това понатърсвам ама ей на не мога да намеря :cry Все пак на линията нещата са различни :D

Golfa 6te go drupna s bqgane a za Astrata 6te mi trqbva trabant : ) I dvete koli sa umreli ot glad !!!!!!! Da bqhte dali nqkvi po 4ove6ki modeli ! No vupreki vsi4ko bih izbral Astrata po prostata pri4ina 4e bie po vsi4ki paragrafi Golfa !

Mislq 4e temata trqbva da e ozaglavena taka : Pri kolko km/h Golfa 6te se razpadne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bih zalojiv na 160 :) xaaxaxxaxaxaxaxaaxax :laughing: :laughing: :lol:

Golfa 6te go drupna s bqgane a za Astrata 6te mi trqbva trabant : ) I dvete koli sa umreli ot glad !!!!!!! Da bqhte dali nqkvi po 4ove6ki modeli ! No vupreki vsi4ko bih izbral Astrata po prostata pri4ina 4e bie po vsi4ki paragrafi Golfa !

Mislq 4e temata trqbva da e ozaglavena taka : Pri kolko km/h Golfa 6te se razpadne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bih zalojiv na 160  :)  xaaxaxxaxaxaxaxaaxax  :laughing:  :laughing:  :lol:

Aaa ne! Govorete prostotii i produljavaite da pulnite temata s bezmisleni i izli6ni gluposti :angry: :angry1

Попитах един приятел, който това е учил и колите доста ги разбира. И той каза, че Golf-а само ако е с двигател G50 или G60, двувалов може да дръпне посоченото BMW. Но ако Голф-а и Астрата са си съвсем обикновенни т.е. не им е правено нищо не могат да стъпят на малкия пръст на баварията ;)

Edit: така че стига си ги хвалил тея голфове и астри ;)

Edit2: ще напиша още една причина поради която бмв-то ще бие. На голфа скоростите му са къси. Бмв-то на 3-та ще удари 130-140км докато голфа ще е на 5-та, което си е загуба на време и т.н. Ти явно ги разбираш много, ще се сетиш за какво говоря :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...