Jump to content
BulForum.com

GolfIII GTI 16v vs Astra GSI

vlaa

GolfIII gti 16v vs Astra GSI  

167 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

ем конкретно по темата гласувах за голфа щото 1пр. ме обеди че Опелите не са коли и така иначе конкретно за 2мата модела нз Астрата може и да друпне щом казвате!

Астрата вероятно ще дръпне, но предпочитам голфетката, както някой по-горе каза т'ва опелите не са коли :P

predpo4itam astrata prosto za6toto mi umruzna da gledam po ulicite golf-ove vseki vtori e s takava kola a koi kogo 6te drupne moje da se kaje samo kogato se slojat na liniqta :P

Ми то зависи дали не е правено нещо по колите. Ако нищо не е пипано нз може би Астрата ще победи. Ама те хората от Опел са си го казали "добре, че бяха тея от Фоед, та да не сме ние на дъното" :lol:

въпроса е такъв знаете ли защо са направили ФОРД ??????

е ако не знаете за да има по гадна кола от ОПЕЛ

а тъй като сам бивш опелджия знам няколко приказки за тях

като тръгнали да прават емблемата на опел и се чудели каква да бъде и решили да бъде като на мерцедес ама по средата разбрали че нищо не станало и е задраскали :D :D :D :D

въпроса е такъв знаете ли защо са направили ФОРД ??????

е ако не знаете за да има по гадна кола от ОПЕЛ

а тъй като сам бивш опелджия знам няколко приказки за тях

като тръгнали да прават емблемата на опел и се чудели каква да бъде и решили да бъде като на мерцедес ама по средата разбрали че нищо не станало и е задраскали :D  :D  :D  :D

xaxaxaxa Ei na tva izkazvane mu vikam jiv ta6ak :angry1 4ove4e stiga s glupostite. Sigurno kato biv6 opeldjiq si karal ne6to ot sorta na kadett ili ascona emi izvinqvai ama tiq starite 4upaci i na Opel i na VW si nosqt du6a nazaem. A i tva za Ford sa pulni gluposti poneje Ford v moenta i ne samo v momenta si e avtomobilen gigant. Vse pak tova e edna ot purvite ako ne i purvata firma za avtomobili...

И какво ще стане ..ще ти порасне пикалката по голяма ли...Като видя дупе в Голф надул Азис до дупка почти 99% съм сигурен че тая количка няма да е жива в близките дни ..което ми прави душевна ножка и радост че селянията по пътищата намалява... :P

Тази Астра GSI изобщо е няма в моя каталог. От всичките Астри, които са произведени най-бърза е модем от 2000 година, Астра Купе 2000 кубика, турбо бензин със 190 коня, ускорение от 0-100 за 7,5 секунди, максимална скоросто 245 километра. Най-бързият Голф е този от 2004 година, 2000 кубика турбо бензин със 197 конски сили, ускорение от 0-100 за 6,9 секунди, максимална скорост 233 километра в час. Аз лично не бих си взел нито една от двете :bgrin: , а бих предпочел да имам Алфа Ромео 147 GTA.

Е,да,ама трябва да избереш между тези двете.Аз бих взел Астрата,щото ме кефи отвън повече.НО наистина-кво им е спортното на тези коли???Тва,че са над 100 коня ли???Шшш,страшни сте,ама тези коли селски тарикати на извънградско,щото дърпат доста на горни предавки,ама на 1-2 в града.........

Е,да,ама трябва да избереш между тези двете.Аз бих взел Астрата,щото ме кефи отвън повече.НО наистина-кво им е спортното на тези коли???Тва,че са над 100 коня ли???Шшш,страшни сте,ама тези коли селски тарикати на извънградско,щото дърпат доста на горни предавки,ама на 1-2 в града.........

Не спора май е в това, кой от тези двата автомобила е по-бърз. Аз залагам на Голфа и той наистина е по-бърз от Астрата.

Астрата е по бърза и по хубава.. Голфа е дървен ....

Иначе и той върви много добре.

Ама това са селски изпълнения... щото някой като чуят

GTI и едва ли не са хванали господ за таш*аците... :)

Абе и двете каручки не са спортни, ама ако трябва да избирам, ще взема астрата, защото голфа е супер безличен автомобил..всеки втори е с голф.

Или не...ако трябва да избирам между тези двете ще избера да ходя пеша :)

А тези коли са най-масови не защото са най-добри, за защото са най-евтини..

offtopic

sorry pi4 ama kato te vidqh kvo si napisal mi stava super sme6no ne se pi6e KOPE a KUPE

offtopic

Сори за offtopicа ама Пиянска беше грешката.

Извинявам се друг път ще внимавам !!!

Ако става въпрос за Aстра GSI, която се прави от 1991-1998г и за Голф 3, то астрата е по бърза по каталог с 0,3 сек :) Не съм гледал иначе гонка между 2 такива. Бих предпочел астрата по редица причини. Но ако Голфа беше 2, а не 3, бих предпочел него. Просто Голф 2 е много по кола от колкото 3. И за тунинг и като визия, особено с двигател 1.8 GTI G60 160hp :D

А тоя Голф 3 е мечтата на селянина - ефтина, здрава, малко гори, VW при това. Просто най-великата кола :) Ако говорим за VR6 нещата са съвсем различни, той си заслужава.

ПС: Ако някой се съмнява в нещо по данните да прегледа http://catalog.auto.ru/

mom4eta neznam kakvi koli ste karali am ot vsi4kite vas samo kotapah may ima pogled varhu ne6tata ;-)

parvo golf GTI ima 2 raznovidnosti 4istoto GTI i G60 ednoto e 130 konq drugoto e 160 konq

taka 4e samiq vapros na temata e zadaden nepravilno ne e uto4neno za koe GTI stava vapros

kolko ot vaz sa karali i astrata i golfa za da mogat tvardo da kajat koq varvi pove4e ???

ili prosto 4etem umni knijki (razbiray katalozi) i go davame otvoreni posle

az li4no sam karal golf G60 edno lqto i moga da vi kaja 4e varvi neveroqtno a ako q i poprepipa 4ovek tuk tam e napravo samolet

nqkoy spomena Golf VR6 sinchro .... imate li ideq sled preprogramirane na bordoviq computer kolko konq stava taq nepretentsiozna kolitsa ??? imate li ideq kakvo izob6to zna4i sinchro i kakvo predimstvo dava ....

oh otplesnah se ... sory am aman ot gluposti

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...