Jump to content
BulForum.com

Video card??

Recommended Posts

Ada6 zemi si 3. NVIDIA 5700 128Mb 128 bit. vse pak kartite na nvidia imat dosta po-dobra poddrujka na opengl i atito ne6to ne mogat da gi dogonqt mai mai...

Според мен ако искаш карта за игри вземи си нВидиата

Абе може да се поспори защото наистина някои игри са оптимизирани за нвидиа ,но пък вървят и много добре на ати....ами другите игри?които не са оптимизирани за нвидиа?По-доброто решение е атито :punk :punk

Da oba4e nvidia sa dosta po-napred v igrite s opengl driveri i tova ne moje da se otre4e dokolkoto znam primer zatova e Doom 3

9600pro е много по-хубаво....държи се супер стабилно и мога да кажа почти че настига 5900хт с която съм аз сега.....Вземи си радеона пич :punk

ще настигне другия път 5900 ХТ. Тя 9600 ХТ не може да се мери с нея

9600pro е много по-хубаво....държи се супер стабилно и мога да кажа почти че настига 5900хт с която съм аз сега.....Вземи си радеона пич :punk

покажи ми къде си го видял това пък ? Аз ли бъркам или човека говори за 9600 чисто ,а ти за Про ? Покажи ми къде точно 9600 настига почти 5900 ХТ ?! Хех ,а аз си мислех ,че 5900 ХТ е долу горе 40-60%( в зависимост от приложенията ) по-бързо ,ама май нищо не разбирам. И какво ще рече това ,че се държи супер стабилно ?

Айде стига сте говорили глупости ...

Predi imah NVidia, no otkakto vzeh ATI nikoga nqma da si kupq NVidia!Pravi si izvodite sam!
Изводът е ,че нищо не каза . Ако ти дават 6800 и 9600 на една цена пак ли щеше да вземеш на Ати отрочето ?
повечето игри са с Direct3d.
напоследък това се промени ,не мислиш ли ?

И най-накрая по темата ( то от толкова много вицове , чак сега остана време )

Ако 5700 е чиста а не LE версия взимаш нея и толкова . 9600 няма къде да бие 5700.

Докато не си вземеш PCI-E дъно няма да може да сложиш X300

напоследък това се промени ,не мислиш ли ?

ми незнам. аз така като гледам.. всичките игри използват Direct3d overide настройките на драйверите ми. OpenGL никой не ги ебава. Специално NFS се сещам сега и мога да ти гарантирам че използва Direct3d, защото се влияе от настройките именно в тази графа.

От трите варианта, естественно, че  Ati Radeon 9600 128 Mb 128bit  е най-доброто.

ми не е изобщо най-доброто решение от тези 3 варианта. FX 5700 е най-доброто. 9600 като производителност е малко над 5600

FX 5700 е най-добрия избор от тези карти. А колкото до 9600Pro и 5900XT, хайде да не си говорим глупости. От 9600 серията на ATI чак 9600XT може да се каже, че настига 5900XT.

FX 5700 е най-добрия избор от тези карти. А колкото до 9600Pro и 5900XT, хайде да не си говорим глупости. От 9600 серията на ATI чак 9600XT може да се каже, че настига 5900XT.

http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1354_2.html

ето сравнение

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...