Vento Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Продавам аудио-видео център за кола, SONY XAV-7W. Устройството представлява радио (c RDS/EON - UKW 18/MW 6/LW 6 станции) и излизащ от него моторизиран цветен 7"-инчов TFT монитор с формат 16:9, има 2 AV-входа и един AV-изход. Към него може да се включат много неща - камера, changer, DVD и т.н. Стандартен размер 1 DIN. Има дистанционно в комплекта. 4х45W (4x25W DIN); 2 изхода от предусилвател (Pre-Out) + 1 Sub-Out (за бас); управлява CD-/MD-changer; има CD-Text, повторение на песните (Repeat), случайно преслушване (Shuffle); автоматичен dimmer; смяна осветлението на клавишите червено/зелено; часовник; код и др. екстри. Ето инфо и снимка от сайта на СОНИ -> SONY XAV-7W Един приятел си го е купил чисто ново от Германия (там е 999,- ЕВРО), стояло му е в колата около 20 дни в Германия и сега като се прибра иска да го продаде (понеже ще си заминава за Германия и ще си купава друго). Иска му 599лв. (според мен си струва :roll: - практически е чисто ново). Може и да падне от цената, не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Продава ли се в комплект с CD/DVD changer? Защото иначе това е само LCD монитор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 da razbiram li che mi trqbva cd ili md changer za da slusham muzika ot cd/md ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Щом смяташ, че си струва - купи го ти. Не си струва естественно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 Аз вече имам, благодаря! А не си струва, щото гроздето леко кисело Както и да е, вече е запазен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.