Jump to content
BulForum.com

Iskam da si vzema Asus A7V880?

Recommended Posts

хм.....започвам да си мисля, че само дъното ще да е виновно за проблемите ми с linux на него.....така и не успях да подкарам нито едно дистро както трябва - нито "спартанския" slackware нито зализаната mandriva заработиха на система с това дъно ....докато си в конзола всичко е ОК но като мръднеш към Х и всичко умира - само главния "шалтер" оправя нещата :(

Имам адски много проблеми с моето, смених една торба версии на BIOS, сума неща по дъното, проблемите продължават.. загиват процеси.. BIOS-а се държи странно.. например, не може да си мине селф-теста на паметта, когато FSB е 133MHz, а паметта е на 400, в dual-channel режим..

SCSI контролера ми има проблеми със SCSI шината, когато дъното работи в APIC режим.. и още много други, за които не се сещам веднага...

az ste dam mnenie kato pritajatel na tova dano epox 8rda+ pro

tova e prosto edno dosta dobro dano za clok i na dobra cena 95$ kakto vijdate sami ot podpisa mi ste razberete za kav klok stava duma s tva dano na procesora realnata mu 4estota mi e 2000mhz a sega e na 2500mhz na ramta se vijdam timings po default i kak az gi darja i cqlata e pove4e ot stabila super pi 32MB za 36m i 59s

Аз съм с ASUS A7V880 + Sempron 2400+

без никакви грижи отива на 2Гхз та даже на 2.2Гхз :)

:love

ASUS Рулира :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...