Romel Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 хм.....започвам да си мисля, че само дъното ще да е виновно за проблемите ми с linux на него.....така и не успях да подкарам нито едно дистро както трябва - нито "спартанския" slackware нито зализаната mandriva заработиха на система с това дъно ....докато си в конзола всичко е ОК но като мръднеш към Х и всичко умира - само главния "шалтер" оправя нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Имам адски много проблеми с моето, смених една торба версии на BIOS, сума неща по дъното, проблемите продължават.. загиват процеси.. BIOS-а се държи странно.. например, не може да си мине селф-теста на паметта, когато FSB е 133MHz, а паметта е на 400, в dual-channel режим.. SCSI контролера ми има проблеми със SCSI шината, когато дъното работи в APIC режим.. и още много други, за които не се сещам веднага... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 az ste dam mnenie kato pritajatel na tova dano epox 8rda+ pro tova e prosto edno dosta dobro dano za clok i na dobra cena 95$ kakto vijdate sami ot podpisa mi ste razberete za kav klok stava duma s tva dano na procesora realnata mu 4estota mi e 2000mhz a sega e na 2500mhz na ramta se vijdam timings po default i kak az gi darja i cqlata e pove4e ot stabila super pi 32MB za 36m i 59s Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Аз съм с ASUS A7V880 + Sempron 2400+ без никакви грижи отива на 2Гхз та даже на 2.2Гхз ASUS Рулира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.