nelimsm Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 kakvo vi e mnenieto za tova dano? Viarno li e che ima problemi s pamettiti i s video kartite na NVidia? Izdarza li na klokvane? Kak se darzi s Sempron 2400+ ili Barton Mobile 2500+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Еми първо сигурно без да искаш си пуснал две еднакви теми А по въпроса:Аз от личен опит а и не само знам и мога да ти кажа че за тези процесори отсобено амд-то почти задължително за добър клок трябва да си вземеш EpOx нямат никакви проблеми с паметите ,а са просто супер за клок...мисля че и много други хора ще ме подкрепят че ЕпОх сай-найдобрите в тази област Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 И да не забравяме ASUS и ABIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Да не казваш че ще му свършат някакава работа за клок??Или само колкото да запали?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Да не казваш че ще му свършат някакава работа за клок??Или само колкото да запали?? <{POST_SNAPBACK}> Да някои модели определено ще му свършат много добра работа дори и след като "запали", е определено не толкова колкото Епокс или Солтек, но въпреки това е малко пресилено да се изваждат от класацията въпреки, че в последно време малко се излагат(най вече Асус) поне що се отнася за АМД платформи ПС:от къде ги мислите тези мобилки 2500+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Taка за да няма безмислени спорове във форума между AMD и INTEl ;NVIDIA ATI; ASUS,ABIT,SOLTEC,EPOX вземай ако имаш кинти висок клас компютърни продукти всички фирми имат хубави модели даже и ASROCK. Всички дъна имат проблеми с паметите даже и EPOX. На сайта на фирмите има сертифицирани модули памет. P.S И не питай във форума този и онзи ами намери някакъв свестен специалист да ти обясни това което не ти е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 вземай ако имаш кинти висок клас компютърни продукти всички фирми имат хубави модели даже и ASROCK. Всички дъна имат проблеми с паметите даже и EPOX. На сайта на фирмите има сертифицирани модули памет. P.S И не питай във форума този и онзи ами намери някакъв свестен специалист да ти обясни това което не ти е ясно Асрок са вече от висик клас за това някой "специалист" извън форума ли те светна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Асрок са вече от висик клас за това някой "специалист" извън форума ли те светна Аха...все едно да кажеш, че селерона е във високия клас Най-добър ориентир за класа на дъното (и всяка друга стока) е цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Аха...все едно да кажеш, че селерона е във високия клас Най-добър ориентир за класа на дъното (и всяка друга стока) е цената. <{POST_SNAPBACK}> Dam, taka e!Kolkoto do toq model na ASUS, za nego osven hubavi raoti dr ne sum 4uval, a 4e imalo nesavmestimost s RAM-a po-gore be6e kazano-Vsqko duno si ima RAM, s koito ne mogat da se srabotqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Съгласен съм и с MIDEX и с LUCIANO казаха това дето имаше да добавя просто момчето си е харесало хубаво дъно да го взима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 kakvo vi e mnenieto za tova dano? Viarno li e che ima problemi s pamettiti i s video kartite na NVidia? Izdarza li na klokvane? Kak se darzi s Sempron 2400+ ili Barton Mobile 2500+ <{POST_SNAPBACK}> Dobro duno. Stom ti e haresalo - vzimai go. Licno mnenie : Ne vzimai Sempron Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 бе дай най-хубаво още някоя стинка (~5$) и си земитова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Otidi na http://comexgroup.com/motherboards/_amd/asus_kt880.htm i procheti tam ima statiq za dunoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 Otidi na http://comexgroup.com/motherboards/_amd/asus_kt880.htm i procheti tam ima statiq za dunoto. <{POST_SNAPBACK}> blagodaria, prochetox ia, iavno dunoto e dobro veche sum napulno oburkan. biah se sprial na EPOX 8RDA+ PRO no dnes ot 2 firmi mi kazaha (RESET i MOST) che ne rabotiat s EPOX zashoto imalo dosta reklamacii ot tiah naposleduk. ne znam na kogo da viarvam???????!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 А бе, не знам колко дефектни бройки са имали и колко са продали, но за MOST съм сигурен, че поне от 5 години насам, не са продали нито една бройка от тази марка. За RESET не вярвам (нямам толкова отдавнашни наблюдения!) ситуацията да е по-различна! Не може, след като не ги продават, да дават мнение за тях, та чак и за последните им партиди. Имам постоянни контакти с MOST и ги уважавам, но по този въпрос мнението ми се разминава с тяхното! Просто вносителят на EPOX е друг и затова не се занимават с тях. Всъщност, според впечатления на приятели, живеещи в чужбина (Ca, USA), мнението на обикновените потребители (не на маниаците от хардуерните форуми!) за продуктите на тази марка, е точно такова -евтини и некачествени жълти продукти, изключително нестабилни и ненадеждни! Никой нормален потребител не би си взел дъно с марка EPOX, при наличието на ABIT и ASUS. От 2 години съм с моето дъно и съм на друго мнение! Ама не съм и нормален потребител, де! А, от Asus A7V880 имам добри впечатления, макар че не успях да подкарам от първия път Sempron 2400+ на шина 200! Но, въпросът беше до фини настройки. Или до куца бройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 blagodaria, prochetox ia, iavno dunoto e dobro veche sum napulno oburkan. biah se sprial na EPOX 8RDA+ PRO no dnes ot 2 firmi mi kazaha (RESET i MOST) che ne rabotiat s EPOX zashoto imalo dosta reklamacii ot tiah naposleduk. ne znam na kogo da viarvam???????!!!! <{POST_SNAPBACK}> Eми много ясно, че така ще ти кажат нали искаш Епокс, а пък те нямат и гледат да не те изпуснат като клиент и да ти приберат парите и ще ти кажат, че това което те продават няма никакви рекламации и е най доброто това мо напомня на една фирма(ще пропуснем името ) където каквото и да поискаш те ти казват "ооо това не е хубаво, вземи си Асрок................" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Eми много ясно, че така ще ти кажат нали искаш Епокс, а пък те нямат и гледат да не те изпуснат като клиент и да ти приберат парите и ще ти кажат, че това което те продават няма никакви рекламации и е най доброто това мо напомня на една фирма(ще пропуснем името ) където каквото и да поискаш те ти казват "ооо това не е хубаво, вземи си Асрок................" <{POST_SNAPBACK}> Що ли тази фирма я знам. Иначе Епох-а го бива ама Солтек Фрн3 по ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Utre vzimam tova duno. Ste dam otzivi sled tova. No navsiakade mi preporucvat nego pred Asus ili Abit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Utre vzimam tova duno. Ste dam otzivi sled tova. No navsiakade mi preporucvat nego pred Asus ili Abit. <{POST_SNAPBACK}> Добър избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 4oveko az sum s Asus A7V8X /mislq 4e razlikata s tvoito e malka/ i sum sum sempron 2400+/box/ prosesora raboti na 1.67 GF 4 MX 440 128ddr - nqmam problemi i s neq! ne sum probval da gi clockvam zasega! no sum dovolen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Sempron 2400+ ili Barton Mobile 2500+ RaJlikata e dosta golqma (v polza na Barton-a estestveno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Определено Barton Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Определено Barton <{POST_SNAPBACK}> Ако може и да е мобилен......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Някой случайно да има проблеми с нестабилност на това дъно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Някой случайно да има проблеми с нестабилност на това дъно? <{POST_SNAPBACK}> Аз.Преди Време.С Kingston памет. Конкретно какво те интересува? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.