Jump to content
BulForum.com

Iskam da si vzema Asus A7V880?

Recommended Posts

Еми първо сигурно без да искаш си пуснал две еднакви теми :blink:

А по въпроса:Аз от личен опит а и не само знам и мога да ти кажа че за тези процесори отсобено амд-то почти задължително за добър клок трябва да си вземеш EpOx нямат никакви проблеми с паметите ,а са просто супер за клок...мисля че и много други хора ще ме подкрепят че ЕпОх сай-найдобрите в тази област:) :woot

Да не казваш че ще му свършат някакава работа за клок??:)Или само колкото да запали?? :devil

Да някои модели определено ще му свършат много добра работа дори и след като "запали", е определено не толкова колкото Епокс или Солтек, но въпреки това е малко пресилено да се изваждат от класацията въпреки, че в последно време малко се излагат(най вече Асус) поне що се отнася за АМД платформи :)

ПС:от къде ги мислите тези мобилки 2500+

Taка за да няма безмислени спорове във форума между AMD и INTEl ;NVIDIA ATI; ASUS,ABIT,SOLTEC,EPOX вземай ако имаш кинти висок клас компютърни продукти всички фирми имат хубави модели даже и ASROCK. Всички дъна имат проблеми с паметите даже и EPOX. На сайта на фирмите има сертифицирани модули памет.

P.S И не питай във форума този и онзи ами намери някакъв свестен специалист да ти обясни това което не ти е ясно

вземай ако имаш кинти висок клас компютърни продукти всички фирми имат хубави модели даже и ASROCK. Всички дъна имат проблеми с паметите даже и EPOX. На сайта на фирмите има сертифицирани модули памет.

P.S И не питай във форума този и онзи ами намери някакъв свестен специалист да ти обясни това което не ти е ясно

Асрок са вече от висик клас :blink:за това някой "специалист" извън форума ли те светна :D :P :lol:

Асрок са вече от висик клас :blink:за  това някой "специалист" извън форума ли те светна :D  :P  :lol:

Аха...все едно да кажеш, че селерона е във високия клас :) Най-добър ориентир за класа на дъното (и всяка друга стока) е цената.

Аха...все едно да кажеш, че селерона е във високия клас :)  Най-добър ориентир за класа на дъното (и всяка друга стока) е цената.

Dam, taka e!Kolkoto do toq model na ASUS, za nego osven hubavi raoti dr ne sum 4uval, a 4e imalo nesavmestimost s RAM-a po-gore be6e kazano-Vsqko duno si ima RAM, s koito ne mogat da se srabotqt :bgrin:

Съгласен съм и с MIDEX и с LUCIANO казаха това дето имаше да добавя просто момчето си е харесало хубаво дъно да го взима.

Otidi na http://comexgroup.com/motherboards/_amd/asus_kt880.htm i procheti tam ima statiq za dunoto.

blagodaria, prochetox ia, iavno dunoto e dobro

veche sum napulno oburkan. biah se sprial na EPOX 8RDA+ PRO no dnes ot

2 firmi mi kazaha (RESET i MOST) che ne rabotiat s EPOX zashoto imalo dosta reklamacii ot tiah naposleduk.

ne znam na kogo da viarvam???????!!!!

А бе, не знам колко дефектни бройки са имали и колко са продали, но за MOST съм сигурен, че поне от 5 години насам, не са продали нито една бройка от тази марка. За RESET не вярвам (нямам толкова отдавнашни наблюдения!) ситуацията да е по-различна! Не може, след като не ги продават, да дават мнение за тях, та чак и за последните им партиди. Имам постоянни контакти с MOST и ги уважавам, но по този въпрос мнението ми се разминава с тяхното! Просто вносителят на EPOX е друг и затова не се занимават с тях.

Всъщност, според впечатления на приятели, живеещи в чужбина (Ca, USA), мнението на обикновените потребители (не на маниаците от хардуерните форуми!) за продуктите на тази марка, е точно такова -евтини и некачествени жълти продукти, изключително нестабилни и ненадеждни! Никой нормален потребител не би си взел дъно с марка EPOX, при наличието на ABIT и ASUS.

От 2 години съм с моето дъно и съм на друго мнение! Ама не съм и нормален потребител, де!

А, от Asus A7V880 имам добри впечатления, макар че не успях да подкарам от първия път Sempron 2400+ на шина 200! Но, въпросът беше до фини настройки. Или до куца бройка.

blagodaria, prochetox ia, iavno dunoto e dobro

veche sum napulno oburkan. biah se sprial na EPOX 8RDA+ PRO no dnes ot

2 firmi mi kazaha (RESET i MOST) che ne rabotiat s EPOX zashoto imalo dosta reklamacii ot tiah naposleduk.

ne znam na kogo da viarvam???????!!!!

Eми много ясно, че така ще ти кажат нали искаш Епокс, а пък те нямат и гледат да не те изпуснат като клиент и да ти приберат парите и ще ти кажат, че това което те продават няма никакви рекламации и е най доброто ;) това мо напомня на една фирма(ще пропуснем името :P ) където каквото и да поискаш те ти казват "ооо това не е хубаво, вземи си Асрок................" :)

Eми много ясно, че така ще ти кажат нали искаш Епокс, а пък те нямат и гледат да не те изпуснат като клиент и да ти приберат парите и ще ти кажат, че това което те продават няма никакви рекламации и е най доброто ;) това мо напомня на една фирма(ще пропуснем името :P ) където каквото и да поискаш те ти казват "ооо това не е хубаво, вземи си Асрок................" :)

Що ли тази фирма я знам.

Иначе Епох-а го бива ама Солтек Фрн3 по ме кефи

• 2 weeks later...
  • 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...