Lestat Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Ей, хора една моя приятелка днес си сложи обеца на езика, ама не и казали дали може да яде, или трябва да изчака известно време.Няма кой да пита, аз също и затова се обръщам към вас!Благодаря за помощта!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Неможе. Една седмица само със сламка. Не че аз имам (само на пъпа имам), но знам от мои приятели. И да си изплаква устата редовно да не се задържат разни боклуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 da , minimum 1 sedmica na supi4ki da kara i da se plakne redovno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 виж това !!! тук има послезни съвети за грижи. иначе цялото FAQ e на този адрес. Виж аз на езика нямам обеца, но имам на устната и не съм спрял да ям или други подобни и съм нямал проблеми. Мисля, че е нормално да се възпали малко, все пак е рана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Ами да ви кажа мисля да я кара на сламка!За всеки случай!Иначе благодаря много за съветите! Ще помоля някой от модераторите да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 оле, кажи няколко думи как се чувства твоята позната. за мен това е нещо супер прекрано, но и непостижимо. мечта ми е от няколко години. много ми е интересно какво е усещането. не знам дали ще се престраша и аз някой ден да го направя въпреки че изобщо няма да ми отива Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 izvinqvam se na adminite i moderite 4e vdigam temata ama i az neska si slojih na ezika i sq mi malko sekano no 6te mine ako moje nqkoi nadup4en ve4e da mi kaje s kvo si q e plaknal v na4aloto 6toto az si zeh zelen sandrin ama pi4a deto mi q sloj kaza jult da zema a aptekarkata kaza 4e jaltiq e 4ista himiq i sq nz kvo da pravq i si zeh zelen are plsss malko info daite ahaha P.P. i o6te ne6to sorry ama sq kato mi e prqsna obicata ima li opasnost da si skasam ezika(malko e glupavo no me e 6ube ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Няма да си скъсаш езика, но не е хубаво първият месец да си играеш с нея (знам, че ще го направиш, то си е цяла краста), ако я пипаш - само с измити ръце. Мисля, че това са ти го казали, но аз да напомня. Колкото до Сандрина - не е голям проблем, просто спазвай количеството, което се разтваря и всичко ще е ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 но не е хубаво първият месец да си играеш с нея (знам, че ще го направиш, то си е цяла краста), И най - вече ще внимаваш да не я глътнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ахахаххаха... Бъзикай се ти, лошото е, че пак искам обица на езика, но пък мисля да започвам работа, а не е особено приятно да не мога да изговарям нормално с, ш, щ и най-вече р толкова дълго време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 to az do kolkoto znam samo izvestno vreem nqma da moje6 da gi izgovarq6 ina4e 10x i plagodarstvo vi za tova 4e se otzovahte a o6te ne6to ako stane ne6to vazpalenie kvo trqqqq d pravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 А дупката зарастна ли ти като си....абе като спря да носиш обицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 zna4i na men mi kazaha 4e ako e o6te prqsno zarasva za 24 4asa a ako e dutra nali ot izvestno vreme zarastva za 2 dena ama imai predvit 4e na ezika zarastva po barzo ot drugite pirsingi Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Езикът е най-бързо регенериращият се орган. Така каза леля преди да си пробия езика и аз и вярвам. Дупката зараства в рамките на часове, при по-продължително носене (при мен беше около година), нещата стават малко по-бавно, в момента не си личи къде е била, за сметка на това първата седмица ми беше адски неестествено без обицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 zna4i mislq 4e obicata mi sega e zalepnala za ezika ama iskam da pitam normalno li e ezika da mi kak da go kaja se edno "tupa" kakto se edno ima puls hah abe kogato ne6to nabira primerno gnoi ??? are kajete 4e se pretisnqvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Нормално е да се подуе, обицата да се "впие" в него, чак след 20-тина дни езикът ще си възвърне нормалното състояние, първите няколко дни ще е най-зле, но след третия отокът започва да спада. Успокой се и не се притеснявай, не е особено приятно, но не е и болка за умиране. Това "туптене" не знам защо се получава, на първо време се успокой, жабуркай се редовно със сандрина и не закачай обицата. Все пак е чуждо тяло, нормално е организмът да реагира на него. Ако имаш някакви притеснения - драсни един ПМ, ако мога, ще помогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.