Jump to content
BulForum.com

Real Hip Hop

X-Plode

Recommended Posts

Pechenata, ей тея момичета винаги са ме разбивали от всякаде... :)

Просто сичката тъпотия събрана в тях... Припяват "Искам да еба всички фенки", ръсят простотии на всяка крачка и са мислят за големите газарки :)

Str8_Ballin нищо лично ама закво ся ти я нападаш като тя са опитва да та защити и ти изобщо четеш ли по-задните постове внимателно или не? :blink:

Тя каза,че на 11-12 години е слушала "Фенки-фенки" просто,щото тва е било на мода...Виж да кажеш на някав дет са мисли за рапър "Къв си ти тука щом слушаш Мишо Шамара и за прайш на интересен" ама тя дори не слуша рап и си го каза момичето.Поста й беше в твоя полза,че всеки може да слуша квото му харесва и другите да не го нападат само,щото на тях не им харесва тая музика.Ми гледай малко моля те...

ПП:Аре пък ся на мен ще почнеш да ми ги говориш глупостите.. ;)

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Ами аз не я нападам бе! Аз не говоря за нея, аз говоря за тея момичета, които след треската "фенки-фенки" още продължават да слушат шамара. не се притеснявай, нищо няма да ти казвам на тебе.. :)

Ами аз не я нападам бе! Аз не говоря за нея, аз говоря за тея момичета, които след треската "фенки-фенки" още продължават да слушат шамара. не се притеснявай, нищо няма да ти казвам на тебе.. :)

Сори аз разбрах,че го каза на нея...мноо сори :unsure: Да не се обидиш нещо... :unsure:

Lil`Slim  ти сам си протеворичиш бе:
аре не ме размивай ве.ти къв си.да не би да слушаш качествен рап а. слуша ми там фифти цент чинги джей зи и сички комерисални боклуци и се мисли за точен

Тва е твое изказване пич! От тука човек би заключил, че ти не слушаш комерс и смяташ комерса за боклук! Аре реши кво слушаш и кво не слушаш!

Относно до чалгата, любимия ми стил музика е рапа, но защо трябва да се ограничавам само с него? Има и много хубави други песни, които не са рап! И си супер смешен с тва че ти си ограничено същество, което се мисли за точен, щото слуша фЕминем!

Pechenata, ей тея момичета винаги са ме разбивали от всякаде... :)

Просто сичката тъпотия събрана в тях... Припяват "Искам да еба всички фенки", ръсят простотии на всяка крачка и са мислят за големите газарки :)

Забелязал съм също, че наричат шамряна само "Мишо", мишо тва, мишо онова :)

Колко много заблудени хора има на този свят...

Awe malyk gomnio pochvash da me iznervqsh...ne se opitvai da mi prepishesh neshto koeto NIKOGA ne sym pisal shtot tova ne sym go pisal az...da go beshe podpravil oshte malko za da byde po - dostoverno da go beshe napisal s angliiski bukvi shtot ako se porazbyrkash malko she vidish che az ne pisha s Bg bukvi typak takyf...kak da otrecha che slusham 50 kato go slusham i ne me e sram...

Pechenata ne che go napadam obache mi e mnogo stranno da slushash Rap i...chalga...nqkak si ne se vryzva razbirash li?Ne moje da slushash 2pac i v sledvashtiq moment da si pusnesh azis...makar che "razbirach" kato str8_ballin moje qvno...hahaha!Pyk i ako razgledash malko nazad she vidish che ne sym napadnal nikoi !

Начи, до Lil`Slim

Извинявам ти се най-официално...

Значи ти не си го казал това, ами Eazy-E

Начи съжелявам за постовете си...

В мене е грешката :)

Надявам се няма да се караме повече... :)

str8 ballin точно ти ли си човекът който ще ми говори за музика.освен че 2pac е от малкото с които си горе долу наясно ти дори му нямаш почти никакви OG-версии на песните.нали.свалил си неколко супер лесно намираеми албумчета от bg free сайтовете.а Lil`Slim...

просто нямам думи за тоя човек,каквото и да се каже ще е малко.

str8 ballin точно ти ли си човекът който ще ми говори за музика.освен че 2pac е от малкото с които си горе долу наясно ти дори му нямаш почти никакви OG-версии на песните.нали.свалил си неколко супер лесно намираеми албумчета от bg free сайтовете.а Lil`Slim...

просто нямам думи за тоя човек,каквото и да се каже ще е малко.

a az razbiram li ?

Начи, до Lil`Slim

Извинявам ти се най-официално...

Значи ти не си го казал това, ами Eazy-E

Начи съжелявам за постовете си...

В мене е грешката :)

Надявам се няма да се караме повече... :)

Npz...ne sym imal namerenie da se karam s koito i da bilo!

EazY-E a na teb mai ne ti pisna...no mai veche nikoi ne iska da ti obryshta vnimanie i samo se zaqjdash tuk tam...sichki te razbrahme che mnoooooooogo "razbirash" i ti si nai - golmiq "rapyr" t`ka che spi si spokoino i ne se pritesnqvai...pyk ako poluchish infarkt...Who the hell gives a shit... :lol: :devil

Хахаха, EazY-E , ти ме убиваш бе!

Кво си мислиш, че си най-големия рапър ли?

Явно тва си мислиш, найш колко ме боли че имаш 10 песни на Eazy-E или некой друг световно неизвестен. Еми и аз имам песни на Eazy-E, ама не ме кефи тоя човек. И кво, според твойта философия тряа да имам всички албуми на всички рапъри, така ли? И ако това за тебе означава че по разбираш от рап за мене не е така! Ясно?

майко момче не знаех че си чак толкова зле.спирам да пиша вече в тая тема да не се дразня от недоразумения като тебе и изрусения

майко момче не знаех че си чак толкова зле.спирам да пиша вече в тая тема да не се дразня от недоразумения като тебе и изрусения

Izruseniq ?

Hahahaha ako imash v predvid men...da predi baq vreme beh rus...nachi qvno me znaesh koi sym...ako iskash ela da mi govorish v liceto a gomnio... :argue

Тая тема не ви трябва май... Влезте в някой чат канал и се разбирайте там кой какво бил. Темата се затваря - след като не пишете по нея няма смисъл да я има.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...