Lil`Slim Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 аре не ме размивай ве.ти къв си.да не би да слушаш качествен рап а. слуша ми там фифти цент чинги джей зи и сички комерисални боклуци и се мисли за точен.човек не разбра ли че тва коети слушаш ти няма нищо общо с хип хопа.ти слушаш гейска поп музика.некви лачени "MC`z"дето всички са с еднакви текстове,в лъскави дрешки хаха в клипове с мн пари коли и жени.добре тва някое 12 годиишно лапе да го зариби ама тебе ??с некви суичери д 12 пищови в гащите ,изрусени shady фенчета.нагледал съм се на такивa,bling bling голяма гъзарщина. : знам че вместо да ми отвърнеш с обоснован пост ше ме напсуваш но така е най лесно.по добре се опитай да ме опровергаеш по нормален начин <{POST_SNAPBACK}> Haha kakvo da te psuvam i da se gavra s teb we toi Godod se e izgavril dostaytchno s teb...pyk i zabraih che ti si ot oniq lainarcheta det ako nikoi ne slusha tova koeto te slushat znachi sa bokluci...ai begai da igraesh ! Pyk i ne moish da mi kaesh kakvo da slusham kak da se oblicham ili neshto podobno...mojesh samo da se opitash drislio !Kakto si iskam t`ka she se snimam kakto si iskam t`ka she se poqvqvam i ti nqmash dumata mojesh samo da si breshtolevish i da buchish no nishtooo poveche! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Kolkoto i da mi e muchno da go kaja hip hop v bg hubav i kachestven nqma i nqma i da ima...znam che sega shte trugnete da mi sporite i da mi obqsnqvate toq i oniq kvo pravil i neznam si kvo i neznam si shto obache nqma kakvo da se lujem...mislq che i vie go vijdate che si e taka tva no se samozablojdavate Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Haha kakvo da te psuvam i da se gavra s teb we toi Godod se e izgavril dostaytchno s teb...pyk i zabraih che ti si ot oniq lainarcheta det ako nikoi ne slusha tova koeto te slushat znachi sa bokluci...ai begai da igraesh !Pyk i ne moish da mi kaesh kakvo da slusham kak da se oblicham ili neshto podobno...mojesh samo da se opitash drislio !Kakto si iskam t`ka she se snimam kakto si iskam t`ka she se poqvqvam i ti nqmash dumata mojesh samo da si breshtolevish i da buchish no nishtooo poveche! <{POST_SNAPBACK}> хаха изрусения гангстер позиор пауза за отдих.хахаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Pozior ? Gangster ? Ehhhh `ma i ti si zabaven che si ebalo maikata...che daje kyci vypcarov nadmina!BRAVO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 наближава коледа и хората стават по добри.аре с позитивни мисли за такива като тебе дразненето съкращава живота ,не е здравословно Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Plode Posted December 13, 2004 Author Share Posted December 13, 2004 Ех , пич нз кой каза за рапмен-а ,ама той , че правише много дисове - правише , ама ся прави песнички смисал т'ва ,че не си ги е качил в сайта не означава че няма . Той ми е пращал много текстове и песни. Скоро му пратих един саунд да запише нещо върху него и той напрай едно фрии ,което е 100 пъти по качествено (макар ,че е на 1 дъх) от на Шамандурата малоумщините!!! ____________________________________________________________________ Не отричам ,че 'сяка пловдивска песен е много яка ,но си е така няма реклама , пък и както виждате повечето хора слушат Шамандурата и другите лайна ,които са станали по на 20-25 години а ,па нямат ум колкот' за 10 годишни ама ай.. .. Т'ва е! Ударната Група 4ever ,както и 'сички луди ,които правят качествен хип хоп .. ае т'ва беше от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 X-Plode щом казваш. Само че ако може и другите да му ги чуем тези парчета ще е хубаво аре не ме размивай ве.ти къв си.да не би да слушаш качествен рап а. слуша ми там фифти цент чинги джей зи и сички комерисални боклуци и се мисли за точен Аре извинявай, ама на аватара ти е емблемата на Шейди Рекърдс и ника ти има нещо общо с еминем, тай че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Spored men takova neshto kato bylgarski rap ill hip-hop ili kakvoto i da e nqma. Vsi4ki kopirat ot zapad. Pona4alo ne sym fen na toq tip muzika. Dori i v 4algata ima pove4e smisyl otkolkoto v BG rapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodno_duh4e Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 awe hra ! zanm kfo se karate dali ima ili nqma real hip hop v bulgaria ! to ima za nqkoi a za drug nqma ! vse pak nikoi ne moje da kaje "ima ! Da v Bulgaria ima real hip hop !" vseki si ima sobstveno mnenie i to e za nego i nikoi nemojo da mu kazva "taq muzika e badna nqma da e slushash!" vseki siima sobstveno mnenie i moje samo da si go izrazi a ne da kazva nqma real hip hop v bgr ! ima po4itateli na vsi4ki stilove to za tfa se pravqt !!!! ina4e az pone smqtam 4e ima real hip hop! ai vesela koleda i chestita nova godina ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Ами виж, за да изкажеш някакво мнение трябва да си на страната или да има или да няма. Това е според мен. Ти като не кажеш дали има или няма, не си изразил мнение Според мен няма! Тва е мойто мнение Peace \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Spored men takova neshto kato bylgarski rap ill hip-hop ili kakvoto i da e nqma. Vsi4ki kopirat ot zapad. Pona4alo ne sym fen na toq tip muzika. Dori i v 4algata ima pove4e smisyl otkolkoto v BG rapa Sega ostava da mi kajesh, che BG-pop ne kopirat stilove ot zapada, a za chalgata da ne govorim - TR,GR,SR - tova e vseizvestno. Edinstvenoto originalno neshto v muzikata v BG, tova sa starite narodni pesni i melodii. A njakoj po-gore kaza, che vsjaka pesen v Pld e dobra - ne vsjaka! Ima grupi i grupi. Ima i momchenca, deto gledat ot batkovcite i si misljat, che shtom redjat rimite gore-dolu i tova e - vsichko e mnogo lesno. Ama kato vleznat v studio se utrepvat da pravjat tejkove, poneje ne se poluchava i nakraja se chudjat zashto pesenta ne stava. Shte go kaja s edno izrechenie - "Ot vsjako darvo - svirka ne stava". Link to comment Share on other sites More sharing options...
R O N I N Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 v BG prosto nqma pari v taq muzika 6toto nikoi ne si plashta za muzikata ... talanti ima mnogo (i ne govorq za R&B ili Sniper ima drugi mnogo po talantlivi) no zad tqh nqma nikoi ... kakto obiknoveno parite sa reshavashti za tezi ne6ta i ne mislq 4e 6te vidim ne6to qko dokato nqkoi tip s kinty ne go podkrepi a dokato si svalqme muzikata ot net-a tova nqma da stane taka 4e se poluchava omagiosan krug Link to comment Share on other sites More sharing options...
churchil Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 и аз незнам за какво се карате. всеки си слуша каквото си иска и не виждам причина да се обиждате заради това. А за реал хип хоп в БГ ... за мен - Шаманец и Смотан МС, пък и да ми кажете че не са реал поне си пеят за кеф, пуснаха си албумчето в нета и който иска да ги слуша, които не иска, да не ги слуша А за тези които не са ги чували и имат желание мястот е http://www.smotan.tk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodno_duh4e Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 da spored men ima real hip hop ! ama to pove4eto hora slushat kfoto pusnat po TV a to taka nemojesh da kai6 az slusham hip hop ! to taka ne stava we hora ! ina4e e prav oniq deto kaza za parite ! i az taka mislq ! nqma mnoooo investicii v toq stil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodno_duh4e Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 ako ima o6te hora koito sa na mnenie IMA REAL HIP HOP da razgledat toq sait http://www.359hiphop.com are pr komenti respect and peace \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Пичове, кво е тва нема пари? Някой известен УС рапър да е почнал с мангизи в джоба? Я се усазнайте! Ванко 1 колко пари даде на шамара, да не е станал по-добър рапър от тва което е сега? Или да е издигнал рапа в бг на едно по високо ниво? Peace \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Хип-Хоп култура в БГ винаги е имало и ще има ! Тва че повечето от вас са чували само лайната на мишето и снайперите не значи,че и тука няма истински зарибени хора ,които да праят истинска музика! А съшо така едва ли ще е мноо добре за БГ хип-хоп културата да пуснат някое парче по МТВ.Защото след пускането по МТВ идва комерсиализациата а след нея идват и лайната. Аз лично несъм някакъв луд ъндърграунд фен,просто харесвам качествена рап музика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 X-Plode щом казваш. Само че ако може и другите да му ги чуем тези парчета ще е хубаво аре не ме размивай ве.ти къв си.да не би да слушаш качествен рап а. слуша ми там фифти цент чинги джей зи и сички комерисални боклуци и се мисли за точен Аре извинявай, ама на аватара ти е емблемата на Шейди Рекърдс и ника ти има нещо общо с еминем, тай че... <{POST_SNAPBACK}> K`fo ai we...ai chalgarite da mylchat v taq tema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 България и Хип-Хоп?! Бахти филма :> На мен ми е интересно кои от 'хип-хоп' изпълнителите наистина могат да се нарекат такива? Ъпсурт се опитват да правят нещо,макар че не ме кефят.. Всички от Ар Енд Би Рекърдс 'ъ-ъ' са Жив ташак.. Мойто мнение е,че само спенс става за нещо,щото той поне пее доста истини даже ся ша си пусна 'прекалено лично'. А,и нека да не забравяме феновете на рапа средна възраст 3-11 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Pechenata, мноу си права за тея фенове, на една възраст на тъпишончета, където си слагат кърпа на главата и почват да ги ръсят квито ги ръси шамряна и си мислят за големите гЪзари Мноу такива случай съм виждал... До Lil`Slim: А па що да не слушам чалга бе? Ти ли ше ми кааш ко е хубаво и кво не? Слушай си там фЕминем и не си отваряй плювалника с "компетентните" си мнения! Мисли са за големия хип-хопър, който не слуша комерс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Pechenata, мноу си права за тея фенове, на една възраст на тъпишончета, където си слагат кърпа на главата и почват да ги ръсят квито ги ръси шамряна и си мислят за големите гЪзари Мноу такива случай съм виждал... До Lil`Slim: А па що да не слушам чалга бе? Ти ли ше ми кааш ко е хубаво и кво не? Слушай си там фЕминем и не си отваряй плювалника с "компетентните" си мнения! Мисли са за големия хип-хопър, който не слуша комерс... <{POST_SNAPBACK}> Hahahaha govori govori ! Chalgar raper...buhahahahahahahahaha kak da ne ti e zabavno...pyk i koga sym kazal nqkyde che ne slusham komers Kat me kefi she si go slusham a ti si slushai chalgite..."Rapyr" Hahahahahahahahahaha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Чакай ся Lil`Slim,мисля че е много неуместно да нападаш човек,който слуша дадена музика,която ти не харесваш. Или дай ся,щото той слуша чалга тва да означава,че се интересува и разбира само от нея..макар че аз не виждам на някви смешници дето се водят БГ рап кво толкова има да им разбираш? Псувните,които трябва да минават за актуални и крадените мелодии от някви чернокожи,които я сме ги чували,я не и то преработени по стотици пъти. Лапешници,които слагат по някви широки дънки и кърпа на главата мой, с пари в джоба отново съм в колата,мой аз съм боклук бе мой.. ( Ся ми щракна тоя 'смислен' текст от някъде.. ) И си мислят вече кой знае,ай мани,ама лошото е,че има и такива момичета .. Като ги видя пък някви такива се отчайвам..нямат вид на нищо,обаче претендират,че слушат хубава музика. Ама,както и да е,не ме бърка тая музика. Като съм била на 12 години беше модерно да се слуша 'Фенки-фенки' .. :> Ай слушай си т.нар рапове и недей нападай другите само,защото слушат нещо,което ти не харесваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 :allien Ние тръгнахме за рапа да говорим пък то кво стана........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Lil`Slim ти сам си протеворичиш бе: аре не ме размивай ве.ти къв си.да не би да слушаш качествен рап а. слуша ми там фифти цент чинги джей зи и сички комерисални боклуци и се мисли за точен Тва е твое изказване пич! От тука човек би заключил, че ти не слушаш комерс и смяташ комерса за боклук! Аре реши кво слушаш и кво не слушаш! Относно до чалгата, любимия ми стил музика е рапа, но защо трябва да се ограничавам само с него? Има и много хубави други песни, които не са рап! И си супер смешен с тва че ти си ограничено същество, което се мисли за точен, щото слуша фЕминем! Pechenata, ей тея момичета винаги са ме разбивали от всякаде... Просто сичката тъпотия събрана в тях... Припяват "Искам да еба всички фенки", ръсят простотии на всяка крачка и са мислят за големите газарки Забелязал съм също, че наричат шамряна само "Мишо", мишо тва, мишо онова Колко много заблудени хора има на този свят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Aide kvo se karate we razbirate se na PM i se pochvaite EK EK nqkade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.