X-Plode Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Как сте хора? Не ви ли омръзна от аматьори и фейкъри? Честно казано на мен ми омръзна Според вас Хип Хоп Културата в България на добро ниво ли е или е пълен боклук? Как смятате? Дали някой ден ще видим български клип (Хип Хоп) по MTV или друга известна Музикална Телевизия? Оставете вашето мнение за българския хип хоп.Ае .. бай ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Ами честно казано не вярвам в чудеса. Много хора в бг слушат рап, ама изпълнителите са зле. В песните им не се пее за нищо смислено, напоследъл почнаха да се появяват само така наречените дисове. Снайпер и РнБ са опитват по някакъв начин да имитират войната между истока и запада в САЩ, преди време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Ами честно казано не вярвам в чудеса. Много хора в бг слушат рап, ама изпълнителите са зле. В песните им не се пее за нищо смислено, напоследъл почнаха да се появяват само така наречените дисове. Снайпер и РнБ са опитват по някакъв начин да имитират войната между истока и запада в САЩ, преди време. <{POST_SNAPBACK}> Haha...pomna go i az toq period...i samo s opita si ostanaha i stanaha po - smeshni po toq nachin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Дали някой ден ще видим български клип (Хип Хоп) по MTV или друга известна Музикална Телевизия? В скоро време мисля, че не. Поне за рапа. Вероятно първо ще излезе нещо от рода на Ozone - за шир-потреба. А за хип-хоп-а, където текстът е от голямо значение, май ще трябва доста да почакаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 БГ Хип-Хоп по МТV?Докато Мишо шоПара не изчезне и там неговата купчина боклуци няма да стане такова нещо. Има някои песни с хубав текст но те са рядкост. ...а ако става въпрос дали изобщо ще видим БГ музика по MTV вече сме виждали(по едно предаване за чужди изпълнители),но ме притеснява да не земат да почнат да пускат чалга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Много,мнго тръдно ще влезем в МТВПросто няма кой да но обърне внимание Наще са просто Има мнго да учим от "черните" или еминемаА пък ако чалгата влезе в МТВ...просто ще съм толкова разочарован че Ще забия телевизора в земята или напрао си спирам кабелната баси.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 V rapa osnovnoto neshto e teksta i dokato ne propqt 'nashte' na angliiski zabravete za MTV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Много много си прав..ама не вярвам наще да са толкова умни че да се сетят и дали изобщо знаят ангйййСКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Чалгарките на български не могат да говорят камо ли на англииски. То 6е им се пръсне главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Как сте хора? Не ви ли омръзна от аматьори и фейкъри? Честно казано на мен ми омръзна Според вас Хип Хоп Културата в България на добро ниво ли е или е пълен боклук? Как смятате? Дали някой ден ще видим български клип (Хип Хоп) по MTV или друга известна Музикална Телевизия?Оставете вашето мнение за българския хип хоп.Ае .. бай ! <{POST_SNAPBACK}> Искам да те поправя малко за Хип-Хоп културата.Не си мисли че е само рап и нищо друго.Не знам дали го знаеш това обаче от мнението ти не ти личи! Graffiti,Breakdancing,Disc Jocker(DJ-ing),MC-ing (Beatboxing???-все още не официално) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 To ne se iska samo peeene na angliiski.ne zabravqite 4e trqbvat mnogo pari4ki za snosen videoklip a ne nqkakvi na6i bozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Тва лято на мойто село имаше цял рап канал! Обаче единствения му недостатък беше че всички пееха само на ФРЕНСКИ. И по мтв съм чувал френски рап. Така че, явно езикът е една от пречките, но не непреодолима. Честно казано, чалгата е българската музика и ако трябва да се пуска нещо по мтв според мен трябва да е именно чалгата. Ама тя пък от своя страна изпростя страшно много, само за едно и също се пее. Ама това е тема на друг разговор. Неска слушах ръцете горе на миши шамряна и некаф, не разбрах от ква националност е. Та в тая песен въпросния шамрян пя супер малко. Изобщо текстовете трябва да им са по-дълги, да не говорим че мелодиите на РнБ са почти едни и същи. Също така смешно е да се говори за нещо, когато не си го преживял. Щом не си бил гангстер ще правиш социален рап, като еминем, поне така мисля аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Честно казано, чалгата е българската музика и ако трябва да се пуска нещо по мтв според мен трябва да е именно чалгата. Ама тя пък от своя страна изпростя страшно много, само за едно и също се пее. Ама това е тема на друг разговор. Чалгата е няква мутация на кючека.Аз не виждам в американските клипове да се разголват толкова много че да останат без дрехи.(срещат се но не са толкова много)И целта им не е да се видят външните "ценности" на жените. чалга Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Аbe ima niakav napredak v BG Hip Hopa.Misla che shte imame chastichni uspehi za v badeshte X-Plode ako iskash vij za kvo sluji butona edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Plode Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Хаха, хора 'сички сте прави. А за напредъка на БГ ХИП ХОПА .. тако'а нещо няма , мой човек! По-скоро запада мно'о мощно! За мен най-добрия избълнител в бг е RAPMAN това е ,което исках да допълня !! айй !! бАйй Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Plode Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Искам да добавя нещо .. според вас ако почнат да се правят песни на друг език ще имаме ли няк'ви шансове? П.С. За Мишо Шамандурата пя сяс Стайлиус и той е От Немски Произход Батъл - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 X-Plode Мерси за разяснението, аз си помислих че е некаф турчин, ама не бях много сигурен Иначе и на патагонски да пеят, шансове няма да имат. Ся каде виждате някой от родните рап "звезди" редом до тея от САЩ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Plode Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Зависи ,пич , смисъл ,че има мно'о добри МС-та в БГ например RAPMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Да бе, ама тоя рапман даже не сме го чували... На колко години е тоя звер? Аз като му видях сайта има 3 песни и 33 диса! Тва му е проблема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Честно казано, чалгата е българската музика и ако трябва да се пуска нещо по мтв според мен трябва да е именно чалгата <{POST_SNAPBACK}> Bravo beee...to i bez t`fa malko se izlagame seki den i oshte moje...primerno kato pochnat da puskat chalga po zapadnite muzikalni programi hahahahahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Че кво му е излагането? Аре обоснови се де? Ти не слушаш чалга, ама 70% от българите го правят, така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Че кво му е излагането?Аре обоснови се де? Ти не слушаш чалга, ама 70% от българите го правят, така че... <{POST_SNAPBACK}> Ne mi govori gluposti we...ne moje 70% ot naroda da sa shibani i prosti selqni...verno e che golqma chast slushat chalga `ma chak pyk 70%... Pyk i shtom i po Mtv iskash puskat chalga...ne stiga che si imat shibani chalga kanali mi sq chak i Mtv...pyrvo nqa stane nikoga i vtoro taq muzika trqa da se smaje iz osnovi nachelo s oniq dylyg pederas slavi trifonov...chak me e gnus mu pisha imeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Да бе, ама тоя рапман даже не сме го чували...На колко години е тоя звер? Аз като му видях сайта има 3 песни и 33 диса! Тва му е проблема... Ами мисля, че не са му много годинките. Изтеглих няколко диса....честно казано - нищо особено. С чиста съвест мога да кажа, че в Пловдив има хора дето са доста по-напред с материала, имат яки песни, но рекламата им куца - нямат PR, албуми, много участия тук-там (то къде ли се и правят регулярно ) - просто си записват песен след песен и се надяват нещо да стане, някой, от когото зависят нещата да ги чуе....знам ли...Имах добрата идея да кача във вареза песни на пловдивски рапъри, но тъй като не искам да прескачам тяхното мнение ги питах - някои са съгласни, някои не се се съгласиха изобщо. Май ще осъществя само другата си идея - да кача пловдивските изпълнители в другите стилове - с тях нямам проблеми.. ..може би само без неиздадените авторски песни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Честно казано ако новото поколение взема за пример шамряна, доникаде няма да стигне! Искам да кажа, че тряа напраят някоя яка мелодия, да направят хубав текст, който да е повече, после да се изявят по някав начин, за да привлекат вниманието (Може да не е по най-културния ) И така става. Щото само ако записват без нищо друго, доникаде няма да я закарат Колкото до чалгата, точно така си е мой човек Ако не си забелязал навсякаде се припява някоя песен, я на гергана, я на магда Може би ти, Lil`Slim, се движиш в някакво обкражение, в което чалгата не е популярна, това обаче не означава че не е така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Ne mi govori gluposti we...ne moje 70% ot naroda da sa shibani i prosti selqni...verno e che golqma chast slushat chalga `ma chak pyk 70%...Pyk i shtom i po Mtv iskash puskat chalga...ne stiga che si imat shibani chalga kanali mi sq chak i Mtv...pyrvo nqa stane nikoga i vtoro taq muzika trqa da se smaje iz osnovi nachelo s oniq dylyg pederas slavi trifonov...chak me e gnus mu pisha imeto <{POST_SNAPBACK}> аре не ме размивай ве.ти къв си.да не би да слушаш качествен рап а. слуша ми там фифти цент чинги джей зи и сички комерисални боклуци и се мисли за точен.човек не разбра ли че тва коети слушаш ти няма нищо общо с хип хопа.ти слушаш гейска поп музика.некви лачени "MC`z"дето всички са с еднакви текстове,в лъскави дрешки хаха в клипове с мн пари коли и жени.добре тва някое 12 годиишно лапе да го зариби ама тебе ??с некви суичери д 12 пищови в гащите ,изрусени shady фенчета.нагледал съм се на такивa,bling bling голяма гъзарщина. : знам че вместо да ми отвърнеш с обоснован пост ше ме напсуваш но така е най лесно.по добре се опитай да ме опровергаеш по нормален начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.