sk8er Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 От както си преинсталирах уиндолса имам проблем с СД-то!! Като се опитам да запиша един диск и след 1 мин. ми дава грешка и диска се прецаква!!! С програма:Easy CD creator i s Nero Burning Rom! Model CD:SAMSUNG 12x8x32 PLS HELP!! Моля ви да не затваряте темата докато не ми се отговори!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Spored men problema e softwaren,sloji si poslednata versiq na Nero i vij dali shte se opravi. EDIT:ne davai zor de,shte ti se pomogne,tova beshe suvet Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 Spored men problema e softwaren,sloji si poslednata versiq na Nero i vij dali shte se opravi. EDIT:ne davai zor de,shte ti se pomogne,tova beshe suvet <{POST_SNAPBACK}> С последната съм!!! Оки няма да давам зор!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 И при мен се получи така........Много лошоИ аз си преинсталнах вина и след това не можах да си запиша нито 1-но ЦДПомогнете ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanata Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Ми добре де може да е от уина. Ако си с 98 или Ме. Ако си с такъв опитай да го ъпдейтваш по нета. Ако не се оправи просто си сложи ХП. Но преди това дай биоса под default. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Ми добре де може да е от уина. Ако си с 98 или Ме. Ако си с такъв опитай да го ъпдейтваш по нета. Ако не се оправи просто си сложи ХП. Но преди това дай биоса под default. Успех. <{POST_SNAPBACK}> Какво общо има биоса не можахме да разберем. Би ли бил така добър да обясниш? Иначе по темата... дайте малко повече информация, със каква ОС сте и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Какво общо има биоса не можахме да разберем. Би ли бил така добър да обясниш?Иначе по темата... дайте малко повече информация, със каква ОС сте и т.н. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм с WINDOWS ME!(преди нямах проблем) А относно ХР-Пентиум II-350Mhz.....за другото да не ти говоря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Аз съм с WINDOWS ME!(преди нямах проблем)А относно ХР-Пентиум II-350Mhz.....за другото да не ти говоря!!! <{POST_SNAPBACK}> С Windows ME карах от както излезе и до като излезе XP.. трябва да ти кажа, че по кофти Windows не съм виждал... ако си с 128 или 256MB РАМ .. да знаеш, че е от Windows-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Качвай ХР -смятам, че ще се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Качвай ХР -смятам, че ще се оправи. <{POST_SNAPBACK}> Много мудно върви бе човек!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Ми дръпни си драйвери от нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 XP-то ли върви мудно? Не е така. Супер си е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 XP-то ли върви мудно? Не е така. Супер си е. <{POST_SNAPBACK}> На моя комп върви мудно!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Eeee, това си е от компа, а не от ХР-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Що не си сложиш 98 или ХР и не пробваш да запишеш диск? Ако пак така се получи значи записвачката се е прецакала.. На друг компютър носил ли си я да я пробваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 Що не си сложиш 98 или ХР и не пробваш да запишеш диск? Ако пак така се получи значи записвачката се е прецакала.. На друг компютър носил ли си я да я пробваш? <{POST_SNAPBACK}> Преди пак на съшия уиндолс ми вървеше ИДЕАЛНО! Не съм го носил на друг комп! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.