DJ CyberGod Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Tyrsq si v momenta novo dyno + procesor za PC-to, no ne sym siguren kakvo i otkade da si vzema... prepory4ajte mi modeli(s ceni kym tqh ako moje) ili poso4ete saitove s katalozi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 готов ли си да дадеш 400 долара за дъно и процесор че да знам дали да препоръчвам ? оточни се бе майна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Значи ако не ти се дават много пари: Мойто дъно от подписа ( добро е и се клоква лесно ) и Barton MObile 2500+ и ще заспиш.Ако имаш и повече РАМец пък кво да ти кажа.Всичко си зависи от паричките.А иначе каталози виШ : 1. http://www.jarcomputers.com 2. http://www.vali.bg Тези са ти достатъчни.Поразгледай и ако не си харесаш питай пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Аз ти препоръчвам следното нещо..... AMD-mobile barton 2600+ и EpOx 8rda+ за сега това може би е най-добро и мнго прилично за цената си...........а пък после вече трябва да скачаш на 64-битовите защото това е бъдещето но не и за момента.Затова си вземи тези продукти не скчай много защото после ще съжалявашА това което ти посочих аз сега ще ти струва около 170$ от ерата например може да си ги вземеш Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Аз ти препоръчвам следното нещо.....AMD-mobile barton 2600+ и EpOx 8rda+ за сега това може би е най-добро и мнго прилично за цената си...........а пък после вече трябва да скачаш на 64-битовите защото това е бъдещето но не и за момента.Затова си вземи тези продукти не скчай много защото после ще съжалявашА това което ти посочих аз сега ще ти струва около 170$ от ерата например може да си ги вземеш Поздрави <{POST_SNAPBACK}> /offtopic Та да попитам аз понеже гледам че става въпрос за Barton-и та на мойто дъно (в подписа ми) в биоса там преди да започне да зарежда др. неща ми пише "Unknown CPU type 2470 MHz" и на вас ли ви го дава така? и... губя ли нещо от това че не ми разпознава името на процесора? иначе като си влезна в уиндоус-а пак ми пише на Properties, че е unknown, а само една програма досега съм срещнал където го засича, че е качено такова чудо и това е Everest home edition? някакви коментари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Не губиш нищо.То това просто е мнго ново и още го няма програмите като продуктРАдвай му се и недей да си мислиш позитивни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.