Jump to content
BulForum.com

Dynna Platka + Processor AMD

Recommended Posts

Tyrsq si v momenta novo dyno + procesor za PC-to, no ne sym siguren kakvo i otkade da si vzema... prepory4ajte mi modeli(s ceni kym tqh ako moje) ili poso4ete saitove s katalozi...:)

Значи ако не ти се дават много пари: Мойто дъно от подписа ( добро е и се клоква лесно ) и Barton MObile 2500+ и ще заспиш.Ако имаш и повече РАМец пък кво да ти кажа.Всичко си зависи от паричките.А иначе каталози виШ :

1. http://www.jarcomputers.com

2. http://www.vali.bg

Тези са ти достатъчни.Поразгледай и ако не си харесаш питай пак...

Аз ти препоръчвам следното нещо.....

AMD-mobile barton 2600+ и EpOx 8rda+ за сега това може би е най-добро и мнго прилично за цената си...........а пък после вече трябва да скачаш на 64-битовите защото това е бъдещето но не и за момента.Затова си вземи тези продукти не скчай много защото после ще съжаляваш:)А това което ти посочих аз сега ще ти струва около 170$ :punk от ерата например може да си ги вземеш :) Поздрави :P

Аз ти препоръчвам следното нещо.....

AMD-mobile barton 2600+ и EpOx 8rda+ за сега това може би е най-добро  и мнго прилично за цената си...........а пък после вече трябва да скачаш на 64-битовите защото това е бъдещето но не и за момента.Затова си вземи тези продукти не скчай много защото после ще съжаляваш:)А това което ти посочих аз сега ще ти струва около 170$ :punk от ерата например може да си ги вземеш :) Поздрави :P

/offtopic

Та да попитам аз понеже гледам че става въпрос за Barton-и та на мойто дъно (в подписа ми) в биоса там преди да започне да зарежда др. неща ми пише "Unknown CPU type 2470 MHz" и на вас ли ви го дава така? и... губя ли нещо от това че не ми разпознава името на процесора? иначе като си влезна в уиндоус-а пак ми пише на Properties, че е unknown, а само една програма досега съм срещнал където го засича, че е качено такова чудо и това е Everest home edition? някакви коментари?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...