Jump to content
BulForum.com

Tarsia 256 DDR RAM

Recommended Posts

tarsia 256 DDR RAM za 20 lv koito e navit da postva :D

Аха, а аз търся 512 за 39.99 и Бартън 2500+ за 40 лева :) Стига бе хора.... По добре напиши.... " подарете ми автомобил" или "дайте ми 200-300 лева, че идва коледа" . Ако някой ти продаде за тея пари, кажи кой е да пазарувам от него форевър :woot

Za 20lv i SDR nqma da nameri6!!! :lol:

opredeleno za 20lv SDRAM njama da nameri shtoto taja ram veche ima antikvarna stojnost i ot edin moment nagore ili ti izpada ot njakakav star computar za bez pari edva li ne (samo deto njama da e 256mb mi shte e 32 ili 64 primerno) ili ako trjabva da si kupish stava 2x cenata na novata.

a 256MB DDR-a kakto gledam che e blizo $40 a kingston e kym $50 - mislja che mozesh da poluchish takav ram samo na barter... seshtam se za edin nachin ama ti sigurno njama da iskash, no da ti go spodelja : namirash njakoj deto sreshtu 1 svirka shte ti dade 256mb ram pyk ako uspeesh da se pazarish dobre i se predstavish oshte po-dobre toku viz i ne ti iska 20lv ami ti dade choveka na teb 20lv... ne moga da razbera momiche li si ili momche che da ti dam po-tochni saveti (ako si momiche opredeleno shteshe da e mnogo po-lesno :P)

DIADOMRAZ ELA DA MI VARTISH SHTI DAM 50 LV shtom si navit

mi ne mozesh da si pozvolish mojte uslugi momko... az vzimam poveche ... a i sorry ama ne az sym chovek deto iska da kupi za 20lv neshto deto vsashtnost struva okolo $40... ti davash 1/3 ot cenata i ne vizdam kak njakoj normalen chovek shte se navie na takava sdelka... osven ako ne e njakoj ciganin kojto e otkradnal computara otnjakade i iska da go plasira... togava za 50-100lv predpolagam mozesh da si kupish cjal computar...

tarsia 256 DDR RAM za 20 lv koito e navit da postva :D

не им обръщай внимание :) обади ми се на 0899 813 924 ще ти дам даже да си избереш бройка ;) а ако земеш 2 бр. ще ти ги дам за 29.90 :D

ама на куково лято

Taka vijte kvo sichki imam pari da si zema nov ram do kolkoto mi e na kef ama kato se registrirah v tozi forum parvoto neshto koeto mi nparavi vpechetelnie che se prodavat hard disk 20 GB za 30 lv tva kato go vidiah i polydiah predi 2 meseca pak tarsih ram togava iskah 128 DDR kolkoto da vida kvi pari sha mi predlojat i mi pisa niakav pich deto dava 384 RAM za 35 lv tva beshe varha na tapotia i ot togava do sia sam vijdal kvi li ne raboti v toia FORUM takache nemi sa pravete na mnogo zabavni pysnah obiavata da vida dali niakoi sha sa navii a na sreshta vijdam edni ligavi dechica deto niamat dryg rabot a mi pishat glyposti kato ti sa vijda smeshna obiavata neotgovariai i tolkova. A I NA ONOVA DETE DETO MI PISA CHE AKO NASHTE SE SETAT ZA KOLEDA SHA MI KYPAT RAM ISKAM DA MY KAJA CHE ZA KOLEDA MOGA DA POLYCHA NESHTA TAKIVA KAKVITO TOI NE VIJDAL DO SEGA V MIZERNIA SI JIVOT... MERSI MNOGO ZA VNIMANIETO B)

e да тва тука стана сапунен сериал -нормално в тоз форум пишат и деца (КОeТо е добре) ама големите и те пригласят и вижте кво стана -дядо коледа свирки мирки монети някви знайни и незнайни оставете човека да си търси както е казал мъдреца " не се знае отккъде ще изкочи шарана" и не сега да се обаждаме щото "нее виновен тоя дето яде баницата а тоя дет му я дава" а като се намери шаран да си даде рама тогава трябва да избухнем всички :lol: та да види че шараните са на почит и след никулден

edit:търся си усилвател 2х100 W до 30 лв ако е техникс ще прежаля 50 :D

e да тва тука стана сапунен сериал -нормално в тоз форум пишат и деца (КОeТо е добре) ама големите и те пригласят

ami da.. sega se chustvam dosta zasramen shtoto az vsyshtnost sam na malko nad 30 godini i ne mi otiva da izprostjavam do tolkova ama trudno se sdarzah kato vidjah kolko absurdno e predlozenieto. ako prodava i targa pochva ot tolkova - da ama da iska da kupi za tezi pari neshto deto struva blizo trojno... ili shte e defektno neshto ili shte e kradeno (ili neshto njakva druga vrytka shte ima ama njama da e chista rabotata)... nejasno zashto no se podraznih i reagirah taka, za koeto publichno se izvinjavam. mir.

za sharana/banicata/zenika/kvoto tam sam saglasen :)

Мхх малко темата стана ми се струва за CLOSE ама да видим модераторите какво ще направят.Колкото по темата аз малко по-рано мисля, че писах.Който предлага толкова RAM да пише аз ще дам повече.А и да отбележа също: Какво искаше да каже COPIDON с това което си пожелаел можел да го има.Мх много ми е интересно защо тогава търсиш за 20лв RAM. Ти щеше да си вече с 3 Gb... Ама това е друг въпрос. Ние тука сме тъпи явно, пък и с празни джобове по логиката на хората и не можем да имаме нищо. Все пак PEACE не съм искал да звуча толкова вулгарно.

Все ПАК Коледа идва... Бъдете щастливи и COPIDON Весели Празници и много RAM за по 20 лв.

HAHAHA NEREDOVEN E TOZI PI4., DAVAL 20 LEVA ., MI SHTO NE POISHKASH ZA 30 LAPTOP NAPRAVO BE? :sick :wir :confused

TOZI PI4 DA NE SE IZSILVA MNOGO MNOGO, KATO MOJEL DA POLU4I VSI4KO ZA KOLEDA da ne kisne v foruma i da se moli niakolko da si dade pametta na nego ,,, mai e niakav mizernik s golemi me4ti..

TOZI PI4 DA NE SE IZSILVA MNOGO MNOGO, KATO  MOJEL DA POLU4I VSI4KO ZA KOLEDA da ne kisne v foruma i da se moli niakolko da si dade pametta na nego ,,, mai e niakav mizernik s golemi me4ti..

Да ти направя малка забележка за двата поредни поста.Надявам се че ще се да ти е от полза.Защото те модераторите гледат.И понякога става кофти.А иначе нали знаеш момчетата дето големи газари го дават.Обаче покритие 0% това е жалкото при тех.Не усещат, че като се праиш на интересен и велик си нищо. Ама това е друга тема.То на човека може да му е генно заложено.Така че ........

Dungeon Siege mislia che bih dostatachno iasen v toia forum kato sam reshil da pisha tva sam go pisal zashtoto taka mi otarva ako niakoi lapni vadicata da e lapni za 20 kinta ako ne mersi mnogo NO PROBLEM a za onova za koleda che moga da ima vsichko neoznachava che triabva da ida da dam v niakoi mirizliva firmichka 100$ za ram nemie tolkova na sarce tova PC za da davam pari za nego... ochakvah slet tova predlojenie da ima izvesten smiah no niakoi da obadi i da kaji az ti davam 256 za 40 lv ili za 50 lv akoshte i 128 da mi dade prosto da vida predlojenia a pak sam da precenia kvo iskam.MERSI MNOGO NA SICHKI KOITO OSAZNAHA CHE JIVEEM V 21 vek i che prostacite ot ylicata veche nesa na moda!!! :) Vesela Koleda

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...