samkijot Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Защото е равен по производителност на интелска машина разполагаща с въпросните МХци. А специално в игрите е даже по-мощен, но това е друга тема. нищо не разбрах .. искаш да кажеш, че между 1.8ghz на един процесор и 1.8ghz на друг има разлика, така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Da...tochno taka. Kak da ti obqsnq, 4e 1 MHz pri arhitekturata na edna marka procesori ne e raven na 1 MHz ot druga marka procesori. T.e. v slu4aq 2200+ e = i dori > ot 2200 MHz mashina s Instelski CPU. Govorim za igrite specialno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 брех! ... мерси за пояснението .... значи трябва да разбера "що е т'ва overclock?" в случая ... ама моят сега работи на 1.8, нали? т.е. както си показва, а тея стойности се постигат след като се "отключи" ... или греша? сори за офтопика, който се получи тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Zna4i overclocka e neshto otdelno. Mashinata ti raboti realno na 1.8 GHz v momenta, koito sa ravni na 2.2 GHz intelski. Ako tragnesh da clockvash e savsem otdelno. Za pove4e info pitai v razdela za hardware, 4e da ne ospamvame temata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 samkijot : Братле, накратко ще ти кажа - играта ще ти тръгне, спокс Върви на 1.3 Ghz Thunderbird, 512 Ram, ATI 9250 на 640х480 при медиум настройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 брех! ... мерси за пояснението .... значи трябва да разбера "що е т'ва overclock?" в случая ... ама моят сега работи на 1.8, нали? т.е. както си показва, а тея стойности се постигат след като се "отключи" ... или греша? сори за офтопика, който се получи тук пак не си разбрал. Все едно имаш 2.2 GHz в момента. За това пише 2200+. На Атлон 64 като пише 3400 + и работи на 2200 примерно, няма да кажеш 2200, ами 3400, защото се равнява на Пентиум на толкова. С една дума сега си на 2200. Равнява се на Пентиум 4 на 2.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Sled kato kopiram papkata s kraka mi kazva 4e video kartata mi nqma support za open GL 1.3. Rabotata e tam 4e taq igra sym q puskal v zalata na syshtata video karta i pone trygna, a v kyshti neshte i da otlepi. Kartata e GeForce FX 5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Sled kato kopiram papkata s kraka mi kazva 4e video kartata mi nqma support za open GL 1.3. Rabotata e tam 4e taq igra sym q puskal v zalata na syshtata video karta i pone trygna, a v kyshti neshte i da otlepi. Kartata e GeForce FX 5500 и при мен е същата работа ако някой знае как да оправя проблема да казва видеото за сега ми е 6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 installnete update-a za igrata ili vaf gamecopyworld.com ima fix za tva i az s zbluskah sas sa6tiq problem i preebah i opraih sled tva directx-a za nqkolko dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Уникална игра - досега не бях виждал такава графика :)/което не значи, че gameplay-я отстъпва на ефектите - той си е точно на нужното ниво/ Най-после направих upgrade на машината за да мога да я изиграя Давам и 10/10 - Според мен има само 3 FP shooter-а, които са в тази категория до момента - HL2, Farscape и Fear /на мен лично единствено HL2 ми харесва повече от Riddick/. Всичко е изпипано - аз лично кусури не можах да намеря - чакам с нетърпение следващия конкурент от тази категория Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Уникална игра - досега не съм виждал такава графика Най-после направих upgrade на машината за да мога да я изиграя Давам и 10/10 - Според мен има само 3 FP shooter-а, които са в тази категория до момента - HL2, Farscape и Fear /на мен лично единствено HL2 ми харесва повече от Riddick/. Всичко е изпипано - аз лично кусури не можах да намеря - чакам с нетърпение следващия конкурент от тази категория Аз пък бих сложил Quake 4 пред всички останали. Иначе Riddick си беше страшно добра игра и с кеф си я превъртях преди бая време Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ако говорим само за графика нека не забравяме и Doom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ако говорим само за графика нека не забравяме и Doom 3 Не случайно съм пропуснал doom 3 /също така и затова си допълних поста за gameplay-я/. Redmadman, за графиката естествено си прав. За голямо съжаление обаче за играене doom3 е далеч от riddick/предполагам че и ти затова си написал ако говорим само за графика /. Между другото тъкмо превъртях riddick и мога да кажа че края е на ниво/има доста яки игри дето края им куца по принцип/. Авторите си оставят и вратичка за продължение - тук е момента да попитам някой нещо да е дочул за нова част на тази игрица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Напълно съм съгласен с теб дум 3 чудесна игра като графика за сметка на скучноват и омръзващ геймплаи лично аз търся в една игра първо геймплей а чак след това радост за окото за това Дум 3 остава назад в личната ми класация ПС така и не намерих с коя българска дума да заменя геймплей ако някой се сети да казва че ми е трудно да го пиша на бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 е деба глупавата игра...Побеля ми косата с нея Само ла*на иска..Исталирах СП2 сега пак не пали..."this aplication requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher" Със 6600ГТ съм,81.85 драйвъри.Имате ли идеи как да я оправя.. Сега свалям 83.63 драйвер,пък да видим кво ще стане,ама едва ли да е оттова играта е дърта невярвам да изисква толкова нови драйвери Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Гледайте ся какъв е проблема при мен. Вкарвам крака пускам и пише The application requires graphics drivers support for OlenGL 1.3 or higher . Първо тва OpenGL от поне 3 г. се чуда какво е и второ какво да направа сега за да тръгне ot kude da svalq teq driveri ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Open GL 1.3 е като DirectX 8.1. Но според мен като слагаш нови драйвери няма да се оправи освен ако те не потдържат 1.3. Open GL 1.3 е много стар като се има предвид че CS 1.6 работи с Open GL 1.5. Виж дали на сайта на играта или на диска няма драйвери . Ако няма пробвай да си инсталнеш някои горе-долу съвременни драйвери да не са много нови и да не са много стари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Open GL 1.3 е като DirectX 8.1. Но според мен като слагаш нови драйвери няма да се оправи освен ако те не потдържат 1.3. Open GL 1.3 е много стар като се има предвид че CS 1.6 работи с Open GL 1.5. Виж дали на сайта на играта или на диска няма драйвери . Ако няма пробвай да си инсталнеш някои горе-долу съвременни драйвери да не са много нови и да не са много стари. nqma6e ni6to nito na diska v igrata nito v saita. kaji nqkakuv primeren driver s koito moje da trugne Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 nqma6e ni6to nito na diska v igrata nito v saita. kaji nqkakuv primeren driver s koito moje da trugne Моята версия е 71.89. Засега съм нямал проблем с никакви игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Моята версия е 71.89. Засега съм нямал проблем с никакви игри. ok igrata trugna. okaza se 4e toq driver e bil po star ot moq. ama nqma kak Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Сега я свалям. Слушал съм много за играта, но така не ми остана време да я играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 ok igrata trugna. okaza se 4e toq driver e bil po star ot moq. ama nqma kak Какъв точно драйвер сложи?Защото моя проблем по-горе е абсолютно същия.Бях с 81.85 и не тръгна.Имах инсталиран и DirectX 9c... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Какъв точно драйвер сложи?Защото моя проблем по-горе е абсолютно същия.Бях с 81.85 и не тръгна.Имах инсталиран и DirectX 9c... Pri men DirectX 9c se potdurja ot video cartata i ne sum go pipal a in4e installnah NVIDIA Display Driver 71.89 ei toq EDIT*** Aide uspeh ot Fevruiari se mu4i6 dano da uspee6 po4nah da q igraq dosta mi haresa oba4e imam laggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Играта е много яка. На мен не ми лагва и много и се кефя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 i az si opravih grafikata oba4e zabih na edno mqsto. trqa6e da otida da namera nqkuf pi4 deto trqbva da mi dade bombata oba4e kato vlezna v vent room-a i kato vlezna v 6ahtata koqto mi trqbva i izlizam pak ot neq oba4e onq pi4 ne go namerih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.