Jump to content
BulForum.com

The.Chronicles.of.Riddick:.Escape.From.Butcher.Bay

Defekt

Recommended Posts

Защото е равен по производителност на интелска машина разполагаща с въпросните МХци. А специално в игрите е даже по-мощен, но това е друга тема.

нищо не разбрах :huh: .. искаш да кажеш, че между 1.8ghz на един процесор и 1.8ghz на друг има разлика, така ли?

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Da...tochno taka. Kak da ti obqsnq, 4e 1 MHz pri arhitekturata na edna marka procesori ne e raven na 1 MHz ot druga marka procesori. T.e. v slu4aq 2200+ e = i dori > ot 2200 MHz mashina s Instelski CPU. Govorim za igrite specialno.

брех! :P ... мерси за пояснението .... значи трябва да разбера "що е т'ва overclock?" в случая :lol:

... ама моят сега работи на 1.8, нали? т.е. както си показва, а тея стойности се постигат след като се "отключи" ... или греша?

сори за офтопика, който се получи тук :)

Zna4i overclocka e neshto otdelno. Mashinata ti raboti realno na 1.8 GHz v momenta, koito sa ravni na 2.2 GHz intelski. Ako tragnesh da clockvash e savsem otdelno. Za pove4e info pitai v razdela za hardware, 4e da ne ospamvame temata.

samkijot :

Братле, накратко ще ти кажа - играта ще ти тръгне, спокс :)

Върви на 1.3 Ghz Thunderbird, 512 Ram, ATI 9250 на 640х480 при медиум настройки ;)

брех! :P ... мерси за пояснението .... значи трябва да разбера "що е т'ва overclock?" в случая :lol:

... ама моят сега работи на 1.8, нали? т.е. както си показва, а тея стойности се постигат след като се "отключи" ... или греша?

сори за офтопика, който се получи тук :)

пак не си разбрал. Все едно имаш 2.2 GHz в момента. За това пише 2200+. На Атлон 64 като пише 3400 + и работи на 2200 примерно, няма да кажеш 2200, ами 3400, защото се равнява на Пентиум на толкова. С една дума сега си на 2200. Равнява се на Пентиум 4 на 2.2

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Sled kato kopiram papkata s kraka mi kazva 4e video kartata mi nqma support za open GL 1.3. Rabotata e tam 4e taq igra sym q puskal v zalata na syshtata video karta i pone trygna, a v kyshti neshte i da otlepi. Kartata e GeForce FX 5500

и при мен е същата работа

ако някой знае как да оправя проблема да казва видеото за сега ми е 6600

Уникална игра - досега не бях виждал такава графика :)/което не значи, че gameplay-я отстъпва на ефектите - той си е точно на нужното ниво/ Най-после направих upgrade на машината за да мога да я изиграя :lol: Давам и 10/10 - Според мен има само 3 FP shooter-а, които са в тази категория до момента - HL2, Farscape и Fear /на мен лично единствено HL2 ми харесва повече от Riddick/. Всичко е изпипано - аз лично кусури не можах да намеря - чакам с нетърпение следващия конкурент от тази категория :devil

Уникална игра - досега не съм виждал такава графика :) Най-после направих upgrade на машината за да мога да я изиграя :lol: Давам и 10/10 - Според мен има само 3 FP shooter-а, които са в тази категория до момента - HL2, Farscape и Fear /на мен лично единствено HL2 ми харесва повече от Riddick/. Всичко е изпипано - аз лично кусури не можах да намеря - чакам с нетърпение следващия конкурент от тази категория :devil

Аз пък бих сложил Quake 4 пред всички останали.

Иначе Riddick си беше страшно добра игра и с кеф си я превъртях преди бая време :)

Ако говорим само за графика нека не забравяме и Doom 3

Не случайно съм пропуснал doom 3 /също така и затова си допълних поста за gameplay-я/. Redmadman, за графиката естествено си прав. За голямо съжаление обаче за играене doom3 е далеч от riddick/предполагам че и ти затова си написал ако говорим само за графика :) /. Между другото тъкмо превъртях riddick и мога да кажа че края е на ниво/има доста яки игри дето края им куца по принцип/. Авторите си оставят и вратичка за продължение - тук е момента да попитам някой нещо да е дочул за нова част на тази игрица?

Напълно съм съгласен с теб дум 3 чудесна игра като графика за сметка на скучноват и омръзващ геймплаи лично аз търся в една игра първо геймплей а чак след това радост за окото за това Дум 3 остава назад в личната ми класация

ПС така и не намерих с коя българска дума да заменя геймплей ако някой се сети да казва че ми е трудно да го пиша на бг :D

• 1 month later...

е деба глупавата игра...Побеля ми косата с нея :angry1 Само ла*на иска..Исталирах СП2 сега пак не пали..."this aplication requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher"

Със 6600ГТ съм,81.85 драйвъри.Имате ли идеи как да я оправя..

Сега свалям 83.63 драйвер,пък да видим кво ще стане,ама едва ли да е оттова играта е дърта невярвам да изисква толкова нови драйвери

• 4 weeks later...

Гледайте ся какъв е проблема при мен. Вкарвам крака пускам и пише The application requires graphics drivers support for OlenGL 1.3 or higher . Първо тва OpenGL от поне 3 г. се чуда какво е и второ какво да направа сега за да тръгне :huh:

ot kude da svalq teq driveri ???

Open GL 1.3 е като DirectX 8.1. Но според мен като слагаш нови драйвери няма да се оправи освен ако те не потдържат 1.3. Open GL 1.3 е много стар като се има предвид че CS 1.6 работи с Open GL 1.5. Виж дали на сайта на играта или на диска няма драйвери . Ако няма пробвай да си инсталнеш някои горе-долу съвременни драйвери да не са много нови и да не са много стари.

Open GL 1.3 е като DirectX 8.1. Но според мен като слагаш нови драйвери няма да се оправи освен ако те не потдържат 1.3. Open GL 1.3 е много стар като се има предвид че CS 1.6 работи с Open GL 1.5. Виж дали на сайта на играта или на диска няма драйвери . Ако няма пробвай да си инсталнеш някои горе-долу съвременни драйвери да не са много нови и да не са много стари.

nqma6e ni6to nito na diska v igrata nito v saita. kaji nqkakuv primeren driver s koito moje da trugne

nqma6e ni6to nito na diska v igrata nito v saita. kaji nqkakuv primeren driver s koito moje da trugne

Моята версия е 71.89. Засега съм нямал проблем с никакви игри.

Сега я свалям. Слушал съм много за играта, но така не ми остана време да я играя.

ok igrata trugna. okaza se 4e toq driver e bil po star ot moq. ama nqma kak :)

Какъв точно драйвер сложи?Защото моя проблем по-горе е абсолютно същия.Бях с 81.85 и не тръгна.Имах инсталиран и DirectX 9c...

Какъв точно драйвер сложи?Защото моя проблем по-горе е абсолютно същия.Бях с 81.85 и не тръгна.Имах инсталиран и DirectX 9c...

Pri men DirectX 9c se potdurja ot video cartata i ne sum go pipal a in4e installnah NVIDIA Display Driver 71.89 ei toq

EDIT*** Aide uspeh ot Fevruiari se mu4i6 dano da uspee6 :) po4nah da q igraq dosta mi haresa oba4e imam laggg :(

Играта е много яка. На мен не ми лагва и много и се кефя. :punk :punk :punk

i az si opravih grafikata oba4e zabih na edno mqsto. trqa6e da otida da namera nqkuf pi4 deto trqbva da mi dade bombata oba4e kato vlezna v vent room-a i kato vlezna v 6ahtata koqto mi trqbva i izlizam pak ot neq oba4e onq pi4 ne go namerih :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...