Lady Marmalade Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Сега се сещам,че една от рядко тъпите бози,които съм гледала е "Мулен Руж"с Никол Кидман и Юън Макгрегър.Най-лошото беше,че го гледах на кино и едва устисках да не заспя до края.Не знам защо така ме издразни тоя филм,може би защото мразя мюзикъли.Обаче саундтрака ми свърши добра работа-откраднах си никнейм. А съвсем скоро гледах един ама много тъп-"Идалго"с Виго Мортенсен.Eдното CD го изгледах с известна досада,но признавам си,не ми останаха нерви за второто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 mi za men nai-tupiq film,koito sum gledal skoro vreme e "Never die alone"s DMX pulna typnq Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 5, 2005 Author Share Posted January 5, 2005 Много мразя в супер много филми някой като не може да се сети за нещо примерно и гледа телевизия и там "по случайност" дават точно нещо от което да му хрумне глупостта.И това го има в супер много филми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 За мен много тъпи са Девейка французойка и Професия блондинка...Аз и с без това не гледам много филми...Напоследък започват да правят все по тъпи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Аз ще добавя още един филм -- Черна котка,Бял котарак. <{POST_SNAPBACK}> Филма си е много хубав даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Съседка за секс, ужасен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Сега се сещам,че една от рядко тъпите бози,които съм гледала е "Мулен Руж"с Никол Кидман и Юън Макгрегър.Най-лошото беше,че го гледах на кино и едва устисках да не заспя до края.Не знам защо така ме издразни тоя филм,може би защото мразя мюзикъли.Обаче саундтрака ми свърши добра работа-откраднах си никнейм. А съвсем скоро гледах един ама много тъп-"Идалго"с Виго Мортенсен.Eдното CD го изгледах с известна досада,но признавам си,не ми останаха нерви за второто. <{POST_SNAPBACK}> Тц-тц-тц... Айде, по мюзикъли не всеки си пада, ама да кажеш че Идалго е тъп... Това за мен е един от най-добрите филми излизали в близките 2-3 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Съседка за секс, ужасен <{POST_SNAPBACK}> Абе вярно, че няма да спечели оскар за сюжет, ама аз доста се смях и не го намирам за толкова лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 ...абе имаше един филм "Човекът рак от Марс"(не знам ка е на английски)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Tigar i Drakon e super TAP film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Титаник. БОззззаааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Титаник.БОззззаааааааааа <{POST_SNAPBACK}> При толкова награди и такива приходи все има нещо в него, не мислиш ли? Тоя пост сега си е чист спам мене ако питаш... Темата е за ТЪПИ филми и не знам вие ли не сте гледали тъпи филми, от кино ли не разбиране или какво ама се скъсахте да пишете глупости. Не че съм фен на Титаник или Леонардо диКаприо - дори напротив. Но когато гледах "Титаник" съм намерил много хубави неща в този филм, който е заснет и направен с прецизност и професионализъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Za men nai-tapiqt film,koito sam gledal e "The Dreamers",tova e edin ot mn malkoto filmi,koito ne mojah da iztraq do kraq!Adski tap e-ne go gledaite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brown_sugar Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 ZA men-"POGLED ot VURHA" i "DEVETATA PORTA". BEZ smisul i qsen sujet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Ще ми се да гледам някой от филмите на Edd Wood... Той е официално обявен за най-бездарния режисьорна всички времена. Макар, че не ми се вярва. Любопитно ми е да гледам някои от нещата му. Иначе съм гледал филмът, посветен на него - Edd Wood (1994) на Тим Бъртън, с Джони Деп в главната роля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Много се изненадах че по горе прочетах Стастите Христови, Денят на независимостта и други големи филми! К'во ви става, бе. А като става дума за тъпи филми наи-тъпиа е "Крал Артур"-2004 Просто истинска гавра!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 При толкова награди и такива приходи все има нещо в него, не мислиш ли?Тоя пост сега си е чист спам мене ако питаш... Темата е за ТЪПИ филми и не знам вие ли не сте гледали тъпи филми, от кино ли не разбиране или какво ама се скъсахте да пишете глупости. Не че съм фен на Титаник или Леонардо диКаприо - дори напротив. Но когато гледах "Титаник" съм намерил много хубави неща в този филм, който е заснет и направен с прецизност и професионализъм. <{POST_SNAPBACK}> Това за професионализма е верно, но 11 Оскара е прекалено много за филм със сладникав сюжет! Докато The Lord oF The Rings поне си ги заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Ван Хелзинг е най-тъпия филм от по-новите, които съм гледал. Само ефектите са горе-долу на ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Това за професионализма е верно, но 11 Оскара е прекалено много за филм със сладникав сюжет! Докато The Lord oF The Rings поне си ги заслужава <{POST_SNAPBACK}> Абе то е Властелина толкова ги залужава! За мен най-тупия филм е Титаник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Много се изненадах че по горе прочетах Стастите Христови, Денят на независимостта и други големи филми! К'во ви става, бе. А като става дума за тъпи филми наи-тъпиа е "Крал Артур"-2004 Просто истинска гавра!!! <{POST_SNAPBACK}> КРАЛ АРТУР Гавра? И с какв гавра? Интересно ми е да ми напишеш, защото според мен това е един от най-яките филми и искам да знам какво мислят хората за него.... За тъп филм номинирам тази седмица...БЛЕЙД 3 едит: Извинявай, не видях че си Чефо 88 Ще пораснеш, ще прочетеш книжката за Крал Артур, може би даже в оригинал....пък тогава ще разбереш филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Определено От глупав по-глупав е най-тъпият филм, който съм гледала напоследък. Иначе Съседка за секс същото е доста тъпичък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[5]AD Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 то Тъпите филми филми с лопата да ги ринеш...наскоро направих Грешката да гледам Cradle of fear...бляяяя...дори ма е гнус да го испиша...така и не успях да го догледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Напоследък само тъпи филми излизат Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_CREATOR_PZ Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Вижте какво спор няма че тъпите филми са повечето филми изобщо. Но на 1 място се закотви цялата трилогия на "Пластелина на задръстените" и то за много дълго време ще си остане там защото е не просто блудкава боза, а над 12 часа (общо) блудкава гов***а боза!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Крал артур, към него мога да добавя и александър, и троя do4okarako4ev каква книжка те гони пък тебе ? филма е тъп колкото си искаш, с 300 зора изгледах половината. Абсолютно бездарен! ПС Ти на колко години си, че да се държиш като на някой дядото ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.