Jump to content
BulForum.com

най-тъпия филм който сте гледали

snatch

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Nai-typiq film deto sam gledal lele kolko sa mnogo:

1. Dude where is my car

2. vsi4kite Sacry Movie-ta

3. The Scorpion King - lele kolko e prost samo

4. The One

5. Resident Evil II

Ama vsi4kite sa tolkova prosti 4e mogat da se slojat na pyrvo mqsto

Ееее, The Scorpion King е весело и неангажиращо приключенско филмче. Радва. Повече не му трябва.

1. Spiderman 1

2. Spiderman 2

Най-затъпяващите часове от живота ми бяха,гледайки тези два филма.Единият го гледах до половината,понеже просто не издържах,обаче за втория бях дал 3 лв.(гледах го на кино)-голяма грешка...

Забравих да спомена Torque.Един приятел ми разказа историята,че,когато го гледал на кино,един от зрителите по едно време станал,казал-"Да ти еба мамата",и си излязъл.Единствената причина,поради която не направих същото е,че същият този приятел,разказал ми историята,беше с мен в киното(да се посмее още веднъж на феноменалната простотия на някои индивиди от Холивуд) и щеше да е доста тъпо от моя страна.

Сега се сещам за Боа срещу Питон и Анаконда, а и Червената вода и Американски върколак в Париж.

Определено "Кубът на страха".Втората част не сам я гледал И НЯМА ДА Я ГЛЕДАМ по простата причина че като гледах първият и едва не заспах.

За някой от филмите споменати тук като тъпи немога да се съглася но за

SPIDERMAN гласувам с две ръце.По-тъпи филми не бях гледал през живота си.

Resident Evil II също ме разочарова много яко :tongue

За тези, които пишат тук филми като Phone Booth, One Hour Photo, Taking Lives, Mystic River, Dumb & Dumber ... объркали сте темата! А най-тъпия филм, който се сещам сега е Legally Blonde 2.

legaly blonde 2 e malkiq dqvol az da ti kaja! ti ne si vijdal kak horata si tragvat PO SREDATA NA FILMA ot kinosalona na "devoika franzuzoika" e tva ve4e e edno golqmo AKU :sick

4etoh, 4etoh...i ne vidqh nikude BAD BOYS - 1,2.

V spisuka oshte sa:

Taxi in New York

Lady Killers - Ubiicite na starata dama

i na posledno mqsto...no ne i po TUPOST razbirase Profesiq blondinka

Царството на огънят. :bgrin:

Мен пък ме кефи доста. И Спайди също.

Вие явно наистина не сте гледали ТЪПИ филми.

Ето каква е цаката - отваряте www.imdb.com отивате на Top Movies и гледате по жанрове десетките на най-скапаните филми в желания от вас жанр.

Мен пък ме кефи доста. И Спайди също.

Вие явно наистина не сте гледали ТЪПИ филми.

Ето каква е цаката - отваряте www.imdb.com отивате на Top Movies и гледате по жанрове десетките на най-скапаните филми в желания от вас жанр.

За "Спайди" съм съгласен и на мен ми хареса, ама "царството на огъня" фушшш.

Abe hora pomnite li navremeto ima6e edni "filmi" na piratskite kaseti o6te-"Zlite murtvi"1,2 i 3 :sick Mislq 4e na angl. be6e Evil dead :blink: Vsi4kite tiq filmi deto ste gi izbroile 6te vi se storqt za oskari v sravnenie s tva. Neznam kuv e toq deto gi e pravil no si mislq 4e e re6il da se izgavri :sick ...., maliii ima gi v wareza smeh. Ta za men li4no po golqma malum6tina ot tva ne su6testvuva zapisano na lenta :P

егати и невежата младеж  :angry:

направо сте за съжаление ....

играйте си по-добре на игричките ....  :blink:

Офтопик: Споко... :D ...във форума има някои личности (тези дето повече се ровим си ги знаем), станали вече всеизвестни с меко казано "странните", друг път "компетентни" постове във всякакъв вид теми...на един такъв му обещах да не го забелязвам, все едно, че не съществува, ако си мълчи докато съм в темата, с друг вече имаше възможност да се запознаеш....както и да е...форумът е свободно място и всеки има право да се излага, както сметне за добре...лошото е, че някои като пораснат пак не смятат, че са се излагали като малки...което вече е тъжно....

А сега по темата...@vlaa, разбира се, че си спомням "Злите мъртви"...за първи път го гледах с такова качество (почти черно-бял) и превод, че не разбрах точно сюжета (ако изобщо имаше такъв). А иначе много нискобюджетни американски продукции могат да си оспорват титлата за най-нещастно направен филм...няма да ми стигне мястото да ги изброя - лоша актьорска игра (неубедителна през повечето време), отвратителни дубли, фалове на всяка крачка (на единия кадър актьорът е с палто, на следващия-без него) и много други. А иначе, конкретно...например ме дразнят продълженията на някои, станали класика филми. "Бягство от Ню Йорк" (с Кърт Ръсел) и втората - "Бягство от ЛА" (май така беше) - отврат във всяко едно отношение...особено на местата дето караше сърфа или летеше с делтаплана....подценяване на зрителя във всяко едно отношение. Да не започвам с други продължения (малко по-ефектно направени), където героят скача от самолет без парашут след някаква паднала преди него кола, например....успява да настигне колата, да влезе в нея...да вземе там к'вото има да взима(май парашута му беше там)... и разни други небивалици....а посмали малко.... :rolleyes: В "сериите" за Джеймс Бонд, такива щуротии поне са оправдани от самия сюжет и още преди това знаеш, че ще има измислици през цялото време. Айде стига съм писал, че мина 4 часа вече.....

Кх-кхммм

Злите Мъртви е класика! Вярно, че е тъпотия до немай къде и все пак - харесва ми! Имено заради неприкрития дебилизъм. Никой дори не се и опитва да првърне филма в нещо стойностно. ПРосто са се хванали да го правят с идеята че парвят долнопробен филм на ужасите и това е.

Просто тези филми такъм им е жанра - Horror/Gore B-movie

Тоя филм поканих едно момиче вкъщи специално за да го гледаме, и изгледахме за една вечер и трите части и няма да ви разправям колко сме се забавлявали. Такъв смях падна...

Е, третата част вече е по-високобюджетна и е едно приятно приключенско филмче, ужасите са минали на по-заден план.

Брус Кембъл (Аш, оня с резачката) ако си го спомняте, играе и Бриско Каунти младши в едноименния сериал :)

Режисьор и сценарист е Сам Рейми - режисьора на Спайдър-мен 1 и 2. Той даже си вкара старата дружка Брус Кембъл и в двата филма. М първия той е коментаторът на кеча, където Питър Паркър отива, и той му измисли името Спайдър-мен. Във втория филм е разпоредителя в театъра, който не пусна Паркър на представлението на Мери Джейн, щото беше закъснял.

Бягство от Ню Йорк не съм гледал за съжаление, но на Бягство от ЛА саундтрака не е лош, а и края си го бива - "Добре дошли при човешката раса" :D По принцип аз се кефя на Джон Карпентър. Само не знам какво прави Снейк Плискин в Картуун Нетуърк ама...

А колкото до изказванията за "тъпото" френското кино - ГОСПОДИ!!! Не се излагайте моля ви се!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...