Ivoanna Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Поддържам изцяло мнението. Едни от най-високобюджетните филми са най-скапани в това число “Титаник”, “Междузвездни войни”, но от последните епизоди и мнооо други скъпи, такива. Не знам дали сте гледали “Истински романс”, но това е класика в жанра или пък “Криминале”, с доста ниски бюджети, но великолепни откъм изпълнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosh1936 Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Za men nai typia film koito sym gledal e "21 grama" naistina unikalno prost film maina.Gledah go na kino si trugnah 25-30 min predi da svyr6i.TOTALNO GLUPAV FILM.NE GO GLEDAITE!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 ей тая боза гледах снощи направо голяма глупост да не се лъжете да я гледате http://warez.ru/movies/info.php?id=550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GENATA^^^^ Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 за мене на първо място е руския филм теория на запоя на второ място убии бил Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 Има ли възможност, много моля, накой модератор или админ да затвори темата?Просто в началото ми се струваше добра идея, но не спирам да се възмущавам на много от постовете, а по този начин само си развалям мнението за голяма част от юзърите.Много моля темата да бъде затворена!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 И аз съм на същото мнение!!! Затворете я, моля, че просто се оляха от простотия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ve4e niama smisal. Naistina triabva da se zatvori. Samo se draznim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Hапоследак много тапи филми излезнаха ама.... тоя бие всички рекорди .. 21 GRAMS .... КОЙТО ГО ИЗДАРЖИ ЦЕЛИЯ :НИКАФ ГЕРОЙ!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Za men nai typia film koito sym gledal e "21 grama" naistina unikalno prost film maina.Gledah go na kino si trugnah 25-30 min predi da svyr6i.TOTALNO GLUPAV FILM.NE GO GLEDAITE!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Винаги ми е било забавно как хората обявяват всичко, което не разбират за глупаво....За мен това е един от най добрите филми за 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 "21 грама" е един от най-добрите арт филми през последните 10 години и не е за всички хора-толкова за този филм....... Един от най-тъпите филми,които съм гледал то това е "Страшен филм 2 и 3" няма действие,шегите са убийствено тъпи,а за сюжета не ми се мисли...пък и не си заслужава да говоря....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Да и аз мисля, че 21 грама е страхотен, но моля ви стига сте поствали!И без това искам темата да я затворят само дето никой не ме слуша Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 mi pusni PM na nqkoi moder Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Бахти и тъпотиите дето се пишат тук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Винаги ми е било забавно как хората обявяват всичко, което не разбират за глупаво....За мен това е един от най добрите филми за 2003 <{POST_SNAPBACK}> ауе не знам кво ти е забавно ,но от каде знаеш 4е не сме го разбрали ? Това наистина е най-тапия филм !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Hапоследак много тапи филми излезнаха ама.... тоя бие всички рекорди .. 21 GRAMS .... КОЙТО ГО ИЗДАРЖИ ЦЕЛИЯ :НИКАФ ГЕРОЙ!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Моля те замълчи! Това че не си разбрал филма си е лично твой проблем, но не дей да споделяш некомпетентното си мнение с нас, ако гледаш тъпи екшъни от типа "Рамбо" (побеждаващ цели войски и армии) гледай си ги, но да говориш такива глупости за една толкова добра драма, говори лошо за теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Emi dva sa ama sa mnoo tapi THE VILLAGE i nqkav s Mel Gipson beshe mnoogo glypav film 4esno Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 ауе не знам кво ти е забавно ,но от каде знаеш 4е не сме го разбрали ? Това наистина е най-тапия филм !!!! <{POST_SNAPBACK}> Ами явно не си го разбрал щом говориш така.Кое всъщност му е глупавото на филма според теб??? Сценария? Или режисурата? Или може би актьорската игра? Айде аргументирайте се поне като давате мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.