snatch Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Моля вииии!!!!!Затворете тъпата тема!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Kin-Dza-Dza i vse pak gledaite go ima go vav warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Един НЕ ТЪП американски филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 O prosto sa tolkova mnogo 4e ne moga da gi izbroq. Mislq 4e nai typiq beshe Rekata na tainite - Mystic River Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 O prosto sa tolkova mnogo 4e ne moga da gi izbroq. Mislq 4e nai typiq beshe Rekata na tainite - Mystic River <{POST_SNAPBACK}> е на мене ми хареса не знам секи с вкуса си каза кучето и знаете кво направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 1. Shaolin Soccer ( Football ) --- Шаолински Футбол 2. Torque --- Ускорение 3. Scary Movie 1, 2, 3 --- Страшен Филм 1, 2, 3 4. Hulk --- Хълк 5. Spider Man 1, 2 --- Спайдер Мен 1, 2 Такива тъпотии няма.Предполагам че има още разочароващи филми, ама сега не се сещам !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 В моята класация са: 1.Romasanta 2.Dracula 3000 3.A Home At The End Of The World има и други но не мога да се сетя сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 teksasko klane-prosto po tup ne moje da ima kakvoto i da mi kazvate Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Хаха, смешки, Mystic River... Ако не знаеш, Шон Пен взе Оскар за най-добра мъжка роля за този филм... Този факт сам по себе си говори за филма... Иначе за най-тъпо (ама чак вдълбнато) първо ми изниква заглавието "The Fast and The Furious" ("Бързи и яростни"). ПП Няма големи букви . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Най-тъпия е buba-ho-tep,абсолютно безмислен и сигурно разходите по филма са 100$ не повече-по-евтин филм не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Хаха, смешки, Mystic River... Ако нИ знаИш, Шон Пен взе Оскар за най-добра мъжка роля за този филм... Иначе така първо за най-тъпУ (ама чак вдълбнато) първо ми изниква "The Fast and The Furious" ("Бързи и яростни"). <{POST_SNAPBACK}> ауе пич кво искаш да каеш с тея големи букви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Определено Undead !!! Имам чувството, че този филм в правен точно с цел да бъде тъп. Просто без да искаш не може да стане толкова зле. Нарочно е. Мдам. Би било много жестоко от моя страна да ви агитирам да го гледате. Затова ще ви агитирам - НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 teksasko klane-prosto po tup ne moje da ima kakvoto i da mi kazvate <{POST_SNAPBACK}> Може Freddy Vs. Jason ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
etelina Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 МЪЛХОЛАНД ДРАЙВ по тъп филм не съм гледала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Стига сте се излагали бе! Гледайте TROLL 2 и TROLL 3, и някакви такива боклуци с imdb рейтинг 1.3 пък после ми говорете! Ей на, вчера гледах "Revenge of Ninja" - много е тъп ама и много по-тъпи има. Просто някои хора целенасочено снимат глупави скапани и отвратителни филми. Глейте тоя сайт - www.troma.com Филми за рокерска банда лесбийки, които попадат в град от канибали, или заглавия като "Варварката нимфоманка в ада на динозаврите" (като вв филма няма нито един динозавър), или "Сърфистите-нацисти трябва да умрат". Дръпнете си някой трейлър и вижте какво е ТЪП ФИЛМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 La Divorce i The Texas Chainsaw Massacre Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdeath Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 ами то и Cellular има един оскар и какво ? той най вероятно е купен от NOKIA ... един оскар филм не прави .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 "Варварката нимфоманка в ада на динозаврите" <{POST_SNAPBACK}> E та този филм няма как да го пропусна :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiordiliji Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 ами то общо взето май тъпите филми взеха да доминират напоследък... първия,за който се сещам сега е "Развод по френски"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Alien VS Predator Vobshte ne mi haresa.4ak nakraq na poslednite 10 minuti gi daduha dvamata kak se biqt i tova beshe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 кой според вас е най-тъпия филм на всички времена може и няколко да самоята класация за 4-те най-тъпи филма които съм гледал 1.изгубената магистрала 2.кубът на страха 2 3.благослови детето 4.градът на мрака пиша ги на български шото съм ги гледал по кабелната и не ги знам иначе кажете ваще! <{POST_SNAPBACK}> Ти удари мнението. От всички бози по света ти уцели едни от най-смислените филми, които някога са правени (изключвам "Благослови детето"). Или не си ги разбрал въобще или просто си за филми от сорта на "Джо боклука", "Jackass" и тн. Определено трябва да ги гледаш пак и ако вникнеш малко повече поне в един от тях ще намериш откъде братята Уашовски са черпели идеи за "Матрицата". Успех с намирането на смисъла им. ами то и Cellular има един оскар и какво ? той най вероятно е купен от NOKIA ... един оскар филм не прави .... <{POST_SNAPBACK}> Какво имал "Мобилна връзка" ? Оскар ли ? Пич, ти определено не си в ред. Само ще ти кажа, че филмът е от 2004 година и като го премислиш малко разбираш, че награждаването още не се е състояло, та едва ли ще получи есклузивен Оскар за най-прост филм. Да не говорим, че филмът е толкова прост, че сигурно няма да му дадат и Златна Малинка, но подробности. Проверявайте малко нещата, които пишете, защото ставате жалки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Ми изключвайки бозите по ТВ-то, се сещам за обратен завой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Много са ама в момента се сещам за "От глупав по-по-глупав" и "Кен парк" Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 Стига сте се излагали бе! Гледайте TROLL 2 и TROLL 3, и някакви такива боклуци с imdb рейтинг 1.3 пък после ми говорете! Ей на, вчера гледах "Revenge of Ninja" - много е тъп ама и много по-тъпи има. Просто някои хора целенасочено снимат глупави скапани и отвратителни филми. Глейте тоя сайт - www.troma.com Филми за рокерска банда лесбийки, които попадат в град от канибали, или заглавия като "Варварката нимфоманка в ада на динозаврите" (като вв филма няма нито един динозавър), или "Сърфистите-нацисти трябва да умрат". Дръпнете си някой трейлър и вижте какво е ТЪП ФИЛМ <{POST_SNAPBACK}> Оле, optimus, не знаеш как се смях като го четох!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Тексакко Клане,Хълк. Това са бозите на десетилетието. И как някой може да каже че Благослови детето е тъп. Това е един от наи добрите Си фи трийлъри. А и който не е почетател на книгата и въобще този сорт филми нямам какво да кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.