sincity Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Хронологията на събитията е следната най-често: 1. 2. 3. 4. 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 -Ибах та в гъза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Извинявам се за хапливия коментар, но съдейки по горната реплика, горния индивид едва ли някога е казвал нещо на партьорката си след секс, защото сигурно го е срам, че някой ще го чуе, че си говори с ръцете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 -Ибах та в гъза... <{POST_SNAPBACK}> off/ммммммммммммммммммммм Къртиш мивки, майна! on/Ми то си зависи от много неща..., но явно напоследък си говорим глупости и се хилим като простаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Къде са ми гащите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Ебати,не знам,но шибаните гащи са най-трудни за откриване след секс.Има нещо гнило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Извинявам се за хапливия коментар, но съдейки по горната реплика, горния индивид едва ли някога е казвал нещо на партьорката си след секс, защото сигурно го е срам, че някой ще го чуе, че си говори с ръцете... <{POST_SNAPBACK}> Скорпи не пропускаш да захапеш... Тва естествено че го казах на базик, иначе бих го казал на момиче за което не ми пука и повече не смятам да имам нещо общо с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Извинявам се за хапливия коментар, но съдейки по горната реплика, горния индивид едва ли някога е казвал нещо на партьорката си след секс, защото сигурно го е срам, че някой ще го чуе, че си говори с ръцете... <{POST_SNAPBACK}> хахааххахахахахахаха това ме разби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Или го тормозя за още <{POST_SNAPBACK}> Горкото то ни може да диша ... Гримьоре съжалявам те батка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Не съжелявай животните - те държат много...ъъъ май се самонаредих... Наско, аз наистина те обичам, ама такова... като приятел... Наистина съм съгласен, шанса за откриване на своите гащи е обратнопропорционален на необходимостта да бъдат открити - например ако нечий родител щурмува стаята имаш по-голям шанс да си намериш ластика за коса, който си загубил преди три години, отколкото гащите, които си захвърлил в неизвестна посока в началото на акта... Пак се извинявам за хапливия коментар по-горе, не се сдръжах да си почеша езика, отдавна не съм сънувал, че си го лапам сам... наздраве пич, без капчица злоба беше! А иначе по самата тема - не знам, първо, че отдавна не съм практикувал Multiplayer на секс-а, само превъртам на Single Player на различни трудности, но и преди, когато разцъквах в мрежа не се сещам да съм имал някоя реплика, запазена за такива случаи. Знам само, че след секс много пуша, преди въобще да пропуша открито - след секс винаги крадях цигара (покрай масурите се научих). Да, всъщност най-често повтаряната реплика е "имаш ли да ми дадеш една цигара"... (деа, можеше само това да кажа, не да изписвам анализ на "Война и Мир") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Къде отиде сестра ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 "стига си врещяла, ма! чух та и първия, и втория, и третия път кат свърши, не е нужно да ми чупиш ушите!" шегувкам се. обикновено репликата е: "ами сега?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 обикновено репликата е: "ами сега?" <{POST_SNAPBACK}> Ако е с интонацията на човечето от "Минута е много" просто си представям как реагират мадамите в тези случаи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Къде са ми гащите? <{POST_SNAPBACK}> а т`ва е редовната реплика, когато ченгетата забележат самотната ни кола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Като се замисля, първата ми реплика е отговор на нещо казано от партньора, до това време го гушкам и целувам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 нищо,настъпва мълчанието на шунките Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ако е с интонацията на човечето от "Минута е много" просто си представям как реагират мадамите в тези случаи. <{POST_SNAPBACK}> ми горе-долу е такава. в повечето случаи е от вида "ами сега ко ша праим, кат приключихме с забавата?", но има и в стил "къде по дяволите е презерватива и сложих ли го изобщо ???", има и случаи на "ама тва си била ти?!" с подварианта "ти па кво праиш тука?" или други различни нюанси. въобще репликата е с широка употреба Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 "А?! Къде ми е пишката? Пич, няма ми пишката?!" P.S. С този пост трудно ще убедя майка ми че не съм гей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ебати, не знам, но шибаните гащи са най-трудни за откриване след секс. Има нещо гнило. <{POST_SNAPBACK}> Това е така защото, когато "всички дрехи вече ти пречат" ги захвърляш със свръхсветлинна скорост (Е=m.C* ) в неизвестна посока. Не наистина, колко често гледата къде си хвърляте гащите? Та за това съм измислил решение - да се сложи проследяващо устройство във всеки чифт, евентуално да ги направят фосфоресциращи или нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Не съжелявай животните - те държат много...ъъъ май се самонаредих... Наско, аз наистина те обичам, ама такова... като приятел... <{POST_SNAPBACK}> Да бе баш само като приятел и аз така си мисля нищо,настъпва мълчанието на шунките <{POST_SNAPBACK}> Аз си мислех че това е мълчанието на шпека, но щом си с такова мнение ... "А?! Къде ми е пишката? Пич, няма ми пишката?!" P.S. С този пост трудно ще убедя майка ми че не съм гей. <{POST_SNAPBACK}> Че за какво да я убеждаваш тя жената те е отписала вече ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Не ме докосвай 10 минути.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Не ме докосвай 10 минути.... <{POST_SNAPBACK}> По-скоро не ми ГО докосвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Че за какво да я убеждаваш тя жената те е отписала вече ... <{POST_SNAPBACK}> Не съм гей бре. Как да ти го докажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Първите думи след секс според зодията: Овен: Ок, може да започваме отначало! Телец: Искам да ям! Подай ми пицата! Близнаци: А къде е дистанционното! Рак: Кога ще се оженим?! Лъв: Не мислиш ли, че се представих великолепно? Дева: Я да видя чаршафите? Везни: Ако на теб ти хареса, значи и на мен ми хареса... Скорпион: Хм, сега вече може и да те развържа! Стрелец: Не ми се обаждай - аз ще ти звънна! Козирог: Имаш ли визитка? Водолей: А сега дай да опитаме без дрехи! Риби: Та как казваш ти е името?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.