Jump to content
BulForum.com

Photoshop 7

SeXKilleR

Recommended Posts

Ne6to ne moga da ti razbera vyprosa?

Photoshop 7 nqma v warez-a, ako iska6 moga da go upload-na.

Ами написах го така, защото като напиша в тарсачката photoshop 7 и ми изкарваше няколко!!! и кат опитам да ги драпна с flashget не ми дава!!! все едно файла е грешен!!!! ама ти кат го имаш можеш да го качиш!!! айде и дай линк после!!!!

Щощо имам книга за Photoshop 7 и за тва!!!

Ами те опциите в 7 ги има и в 8 ;) ти нали не очакваш при всяка версия всичко да е тотално различно? Ако е така кой ще си купува софтуер за хиляди когато трябва отново и отново да се учи как се работи на него ;)

сваляй CS и действай

Ами те опциите в 7 ги има и в 8 ;) ти нали не очакваш при всяка версия всичко да е тотално различно? Ако е така кой ще си купува софтуер за хиляди когато трябва отново и отново да се учи как се работи на него ;)

сваляй CS и действай

Е да то е ясно, че разликите са минимални, но все пак!!!! ще го сваля да го видя!!!!

Photoshop 8.0

System requirements

Windows

• Intel® Pentium® III or 4 processor
  • Microsoft® Windows® 2000 with Service Pack 3 or Windows XP
  • 192MB of RAM (256MB recommended)
  • 280MB of available hard-disk space
  • Color monitor with 16-bit color or greater video card
  • 1,024x768 or greater monitor resolution
  • CD-ROM drive
  • InDernet or phone connection required for product activation

Можеш да свалиш Photoshop 7 Final (540 Mb)-bin+cue

от тук:

и оттук за cue файла:

Да ама има хора като мен, които са на ограничен доступ и е немогат да свалят от вън!!!!

SeXKilleR, толкова приказки изприказва... А можеше просто да пишеш в темата, която специално сме определили за целта, кратко и ясно:

Моля качете на сървъра Photoshop 7, защото съм на W98 и версия 8 не ми върши работа.

Ама нали те правилата са за да се нарушават... Има тема за заявки, ама кой я бръсне за слива нея. Някакви тъпи идотски правила, р'иаш ли, имали в тоя форум - ебал съм ги, аз си праа кот си искам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...