Jump to content
BulForum.com

Breakdance

dj_ivo

Recommended Posts

Ima li hora ,koito slu6at break dance ili freestyle ? nqkoi ako iska moga da ka4a super mnogo par4eta.Samo kajete 4e iskate.

Ami Holymen vuob6te ne e break dance.Ama imam nqkoi par4eta taka 4e 6te vidim kvo moje da napravq.kato gi ka4a 6te se obadq.

mi viz sega dj_ivo as imam na freestyle project, flying steps ,music instructor i southside rockers.ma te sa s po elektronno zvu4ene.ako imash oba4e ot onezi par4eta koito se puskat po battles gi ka4vai vsi4ki bez da mu mislish

MUMMY ka4il sum ti holymen TUK.A za tezi koito iskat da 4uqt kvo predstavlqva break dance ka4vam nqkolko par4eta TUK.Ako vi haresat 6te vi ka4a o6te. ;)

Guest InTeRgAlAcTiC

Аз пък си мислех че "breakdance"-а е танц, който се изпълнява под звуците на фънк-а.

funk .............. hmm tva e stranno kak 6te se igrae break na funk :) q kaji nqkoq grupa i pesen da svalq da vidq kvo e funk za teb.Moje da si se oburkal.Ami igral sum 5-6 godini break i ne pomnq na druga muzika da sum igral.

Guest InTeRgAlAcTiC

Както и да е. Може пък и да се бъркам. Чуй например "Planet Rock" на "Afrika Bambaataa and The Soul"

Malko mi e trudno vsi4ko koeto imam :) 6toto az imam nad 1000-1500 pesni samo break dance :) ama 6te vidq kvo moga da napravq.6te ka4a o6te nqkoi raboti.

• 2 weeks later...

Slojil sum o6te pesni TUK Nqkoi ako iska da gi 4ue . Preobladava freestyle no ima i break dance.Po-natatuk 6te ka4a o6te.Ako iskate ne6to specialno - kajete.

• 1 year later...

Zdrasti hora, az sum golqm fen na breika i iskam da 4uq koi spored vas sa nai qkite break par4eta. Ako moje daite i linkove 4e i az da gi 4uq. :P Az sum fen na Flying Steps, Bomfunk MC's i Music Instructor. Ako znaete nqkakvi po-stari4ki qki par4eta kazvaite. :D

Е, тъкмо щях да ти понапиша някои парчета на Flying Steps ама гледам че ти си им фен :lol:

И мене много ме кефят!

Breakdance-tva e luda rabota.Mnogo qko imam predvid.i az sam se zanimaval s break samo 4e mnogo malko-godina i ne6to.

sq se zanimavam s drugi ne6ta -graffiti.Po opasno e de 6tot mnooogo trqbva da bqga6 ama se svikva :P www.cantwo.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...