aivan Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Интересува ме дали този subwoofer има жак, като този от снимката , за свързване към уредба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivan Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Не знам защо се получава така, но като цъкна на линка ми се появява поле, в което иска парола. Ако и при вас се получава така копирайте адреса и го paste в експлорера. Така отваре страницата със суба. http://www.electron.bg/product_info.php?ma...efb76ffe9328d27 този mono (pin) jack, който е опоменат в инфото на страницата същият ли е?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Може да се включи тъй като е активен. Дори и в инфото ти пише, че може да се включи към "нормален Hi-Fi усилвател в стерео режим". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Той е точно с такъв жак(RCA) по-надолу в спецификацията му пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 na men puk ne mi izliza tazi stranica s sobwoofera, neznam zashto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivan Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Може да се включи тъй като е активен. Дори и в инфото ти пише, че може да се включи към "нормален Hi-Fi усилвател в стерео режим". <{POST_SNAPBACK}> Не си ме разбрал. Уредбата ми е с 2 основни, 2 surround и 1 center тонколона. Отделно отзад има изход за буксата, която съм снимал, която всъщност е и за суба. Интересува ме дали е същия тип. Работата е там, че ще ходя в София да го купувам и не искам да се окаже, че е с някаква друга букса и не мога да го свържа. Ако на някой не му отваря - напрафих screenshot на сайта. Чиста работа цъкни ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivan Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Той е точно с такъв жак(RCA) по-надолу в спецификацията му пише. <{POST_SNAPBACK}> Понеже не знам наименуванието му, за това питам. Чакам още отзиви - да съм сигурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Тоя жак на снимката ти в първия ти пост е точно RCA(и на субуфера е същия) и ще стане за уредбата ти,така че щом си се решил да го зимаш тоя субуфер отивай до софия и го зимай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivan Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Тоя жак на снимката ти в първия ти пост е точно RCA(и на субуфера е същия) и ще стане за уредбата ти,така че щом си се решил да го зимаш тоя субуфер отивай до софия и го зимай. <{POST_SNAPBACK}> Да, прав си. Тук има и снимка даже Благодаря на всички, които се отзоваха Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Не си ме разбрал. Уредбата ми е с 2 основни, 2 surround и 1 center тонколона. Отделно отзад има изход за буксата, която съм снимал, която всъщност е и за суба. Интересува ме дали е същия тип. Работата е там, че ще ходя в София да го купувам и не искам да се окаже, че е с някаква друга букса и не мога да го свържа. надявам се да не съм закъснял. 1. защо ще ходиш до софия да го взимаш след като в Технополис го има? даже май е по-хубав модел. 2. защо ще взимаш woofer на Pioneer? не можа ли да харесаш нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.