rambo Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Zdravejte! Zna4i pro4toh infoto i tam pi6e 4e trqbva da se burne na disc. Iskam da popitam nemoga li da q podkaram s daemon-tools. Tq vaobshte ne mi iska serial. Zna4i ve4e kat dam kade da se zapi6e i po4va da q instalva i po edno vreme kazva, 4e ne moe da otvori nqkav fajl i uj prodaljava, ama spira. Are kajete kakvo da pravq. Ina4e stava vapros za tazi igra. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Нещо не мога да разбера за коя игра говориш, но ако се съди по заглавието трябва да е тази:http://www.warez.ru/games/info.php?id=258 Отне ми цял час да подкарам тази така наречена "игра". Игра в кавички понеже само някой психопат, който работи в БДЖ би и се зарадвал. Не знам за грешката при инсталацията на кой трябва да се благодари на тези които са правили играта или на тези, които са я "краквали", но тази игра не иска да се инсталира и дори след като се запише на диск и се спази всичко написано в nfo файла. Оказва се, че при инсталацията setup-a търси файл наречен "Wьste.bmp", но не го намира и инсталацията забива. След проверка установих, че такъв файл няма, но за сметка на това има файл "Wüste.bmp". Реших да заменя "ü" с "ь" и да видя какво ще стане. И стана чудо setup-a откри този файл и точно когато си помислих, че ще се инсталира, отново заби... абсолютно същия проблем с друг файл. Най-накрая оправих всички файлове и пуснах пак инсталацията и за пореден път пак заби... Този път трябваше да променям "ö" с "ц". Какво им пречеше на тия да пишат на англ. или поне да не ползват тези букви и нямаше да се стигне до това... Та накрая взе, че се инсталира и като видях що за глупост е... С една дума ИДИОТИШЕН... Не се препоръчва на никого, освен ако не сте от БДЖ и влакчета са по-важни за вас от всичко останало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Zna4i za preimenuvaneto i az se oseti i stana, no vse namirashe novi gluposti za promenqne. Promenih dva-tri fajla i se otkazah. Igrata mi trqbva ne za men a za edin, kojto iska nqkva igra s vlakove i za tva reshih da isteglq tazi. Ako nqkoj znae to4niq spisak na fajlovete, koito trqbva da promenq da go napi6e. Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 kak go preiminyva pri men ne staa.ako moge6 da mi kage6 6teti bada mnoogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Файловете, които трябва да се преименуват са: Wüste.bmp Güterwagen >> това е директория Fachwerkbrücke1_R200.mod2 Bahnhöfe >> също директория Трябва да се преименуват по следния начин: "ü" с "ь" и "ö" с "ц" lamerich, да нямаш нещо общо с БДЖ, че се опитваш да подкараш тази "игра"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 nqmam ni6to ob6to c БДЖ prosto se draznq 4e sam e svalql i nemoga da q podkaram dobre az gi preiminyvam ama kato iskam da gi copyram v cd ne staa. ti kato gi preiminyva kvo naprai Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Ето какво трябва да направиш, за да е подкараш, но пак да те предупредя тази игра е 1. Зареждаш image файла с Daemon Tools или каквато програма ползваш и копираш всички файлове вътре на някои от дялове на диска примерно D:, Е: и т.н. Понеже е важно да ги копираш директно в главната директория, а не в поддиректория гледай да нямаш други файлове, за да ти е по-лесно после като ги триеш да не изтриеш нещо друго. Това е нужно защото глупавия installer проверява само кое е текущото у-во, но не и директория и там търси всички останали файлове. 2. Преименуваш файловете така както съм казал. Wüste.bmp като го преименуваш трябва да е Wьste.bmp и т.н. 3. Ако всичко си направил точно, като пуснеш инсталацията играта ще се инсталира и после ти остава само да изтриеш всички файлове които си копирал.... 4. След като подкараш играта можеш само да се чудиш за какво си си губил времето да я подкараш тази глупост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 igrata naistina e super prosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 НЕ СВАЛЯЙТЕ ТАЗИ ИГРА!!! Ако я запишете и искате после да я изтриете ще трябва да си рестартирате компа поне 5-6 пъти. Не правете моята грешка, за да не съжалявате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Hellix Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Moje6, az taka napravih, ama da ti kaja 4estno - ne si struva dori da q iztegli6!!!! Az q izteglih onq den, 6toto misleh, 4e e ne6to kato prodalvenie (ili pone podobie) na Railroad Tycoon. Ama ne razbrah kak izob6to da q igraq !!!!!!!!! Zna4i, tegli6 ot warez-a vsi4kite tam *.00, *.01 i t.n., a te si se seifat kato RAR failove na harda ti (trqbva ti i posledniq fail v spisaka, mai be6e *.sfv ili ne6to takowa); posle otvarq6 faila *.rar (samo edin ot vsi4kite e takyv) i go ekstraktva6 nqkade. S daemon-tools go hakva6 vav virtualnoto CD i posle sledva6 instrukciite na ekrana... Ama ne garantiram, 4e 6te ti haresa dori da uspee6 da q instalira6 i da q pusne6. 6toto na men ne mi haresa. Uspeh, pyk ako ne e takyv problema i ne sam razbrala... SORRY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 Dobre, kato kazvate 4e igrata e kalpava, togava mi prepora4ajte nqkav simulator s vlakove. Blagodarq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Dobre, kato kazvate 4e igrata e kalpava, togava mi prepora4ajte nqkav simulator s vlakove. Blagodarq! <{POST_SNAPBACK}> Microsoft Train Simulator (2001) Играта е малко стара и със изостанала графика обаче я бива.Тя е 3D.В нея има три поколения влакове Избираш си някой и го управляваш. http://beta.arenabg.com/games/game.php?pid=7515 Мисля, че я нема в warez-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Moje6, az taka napravih, ama da ti kaja 4estno - ne si struva dori da q iztegli6!!!!Az q izteglih onq den, 6toto misleh, 4e e ne6to kato prodalvenie (ili pone podobie) na Railroad Tycoon. Ama ne razbrah kak izob6to da q igraq !!!!!!!!! Zna4i, tegli6 ot warez-a vsi4kite tam *.00, *.01 i t.n., a te si se seifat kato RAR failove na harda ti (trqbva ti i posledniq fail v spisaka, mai be6e *.sfv ili ne6to takowa); posle otvarq6 faila *.rar (samo edin ot vsi4kite e takyv) i go ekstraktva6 nqkade. S daemon-tools go hakva6 vav virtualnoto CD i posle sledva6 instrukciite na ekrana... Ama ne garantiram, 4e 6te ti haresa dori da uspee6 da q instalira6 i da q pusne6. 6toto na men ne mi haresa. Uspeh, pyk ako ne e takyv problema i ne sam razbrala... SORRY! <{POST_SNAPBACK}> Не че нещо, ама тук е обяснено точно това което ти опитваш да обясниш. Освен това по-горе е уточнен проблема и той ОПРЕДЕЛЕНО не е такъв. Няма смисъл да пишеш "ей така за спорта" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.