Jump to content
BulForum.com

Sell : Радио слушалки ТСМ

Recommended Posts

Продавам радио слушалки ТСМ. Пълен комплект кабели + адаптер + 2 акомулаторни батерии. Нови са, не са ползвани.

Цена : 25лв. - Продадени

EDIT :Имам още по 2 чифта от тези и от тези. За тях цената е 20лв. като подлежи на лек кометар, защото са без кутии.

Ако има желаещи PM или ICQ. :)

Виж сега , нямам нищо против да ги продадеш и за 100, знам , че нарушавам правилата на форума, ама тези прочути 30 еврови слушалки ги продават за 35 лева в магазина срещу хотел Лайпциг, дето е на Руски до китайския ресторант...цената от 25 лева е добра, ама не изопачавай нещата моля...

:D

Виж сега , нямам нищо против да ги продадеш и за 100, знам , че нарушавам правилата на форума, ама тези прочути 30 еврови слушалки ги продават за 35 лева в магазина срещу хотел Лайпциг, дето е на Руски до китайския ресторант...цената от 25 лева е добра, ама не изопачавай нещата моля...

Виж к'во мой човек май ти нарушаваш правилата, защото пишеш без да се интересуваш. ;) И само да се освободи място на Warez ще кача снимки да видиш какво пише на кутията. :angry1

Az pak predi vreme sam vijdal i za 30Evro.

Pak i kato ne zna6 koi model to4no sa ne se obajdai.

Az znam podobni i za 25lv,taka 4e vsi4ko si zavisi

edinstveno i samo ot modela :)

Виж к'во мой човек май ти нарушаваш правилата,

точно за мен си говоря бе, защо се нервиш :D , по добре почерпи , дето ти UP-вам темата след като е забранено :)

оффтопик: ми посочи им модела де като, гледаш кутията едва ли на нея пише само 30 евро и толкова ;) " ако си прав , просто ще ме разбиеш..а имам ли интерес...ми защо си мислиш че помня къде и колко съм видял такива слушалки? едва ли еи така го знам :D

Pak i kato ne zna6 koi model to4no sa ne se obajdai.

Тооl , ти извинявай ама ти брат ли си му та знаеш за какви става дума та ти се обаждаш? няма нужда да го даваш толкова остро :D

pi4 teq radio slu6alki TCM sam gi vijdal vav TCM-a v Plovdiv za po 5 lv. broikata. ako mi dokaje6 4e ne sa ot tam moje i da si vzema edni

I az sam gi vijdal v TSM sklada do mitnicata za po 5kinta

samo,4e opredeleno ne v kutia,a v ka6on.

Nahvurliani bezogledno bez adapteri i bez baterii.

A kolko mislite,4e struva edin adaptor i komplekt

zariadni batarii.Pak i ne moje da se kaje,4e sme gi

videli za6toto izob6to nikakuv picture ne sme vijdali

i ne znaem koi e modela vsi6tnost.

Pak moje i onzi ot 30evro da se okaje.

Dreamer Posted Yesterday, 21:31 PM

правилата са ясни.. който не се вълнува от офертата да не пише

Ето , това го уточнихме, ама пак не получих допълнително инфо какви са тези слушалки...защото аз се интересувам ама не се купува котка в чувал... :ghost

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...