iv_laz Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Продавам радио слушалки ТСМ. Пълен комплект кабели + адаптер + 2 акомулаторни батерии. Нови са, не са ползвани. Цена : 25лв. - Продадени EDIT :Имам още по 2 чифта от тези и от тези. За тях цената е 20лв. като подлежи на лек кометар, защото са без кутии. Ако има желаещи PM или ICQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Цената твърда ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Цената е твърда. Слушалките по принцип са взети за 30 Euro и не са ползвани изобщо така, че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Виж сега , нямам нищо против да ги продадеш и за 100, знам , че нарушавам правилата на форума, ама тези прочути 30 еврови слушалки ги продават за 35 лева в магазина срещу хотел Лайпциг, дето е на Руски до китайския ресторант...цената от 25 лева е добра, ама не изопачавай нещата моля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Виж сега , нямам нищо против да ги продадеш и за 100, знам , че нарушавам правилата на форума, ама тези прочути 30 еврови слушалки ги продават за 35 лева в магазина срещу хотел Лайпциг, дето е на Руски до китайския ресторант...цената от 25 лева е добра, ама не изопачавай нещата моля... <{POST_SNAPBACK}> Виж к'во мой човек май ти нарушаваш правилата, защото пишеш без да се интересуваш. И само да се освободи място на Warez ще кача снимки да видиш какво пише на кутията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Виж сега , нямам нищо против да ги продадеш и за 100, знам , че нарушавам правилата на форума, ама тези прочути 30 еврови слушалки ги продават за 35 лева в магазина срещу хотел Лайпциг, дето е на Руски до китайския ресторант...цената от 25 лева е добра, ама не изопачавай нещата моля... <{POST_SNAPBACK}> Az pak predi vreme sam vijdal i za 30Evro. Pak i kato ne zna6 koi model to4no sa ne se obajdai. Az znam podobni i za 25lv,taka 4e vsi4ko si zavisi edinstveno i samo ot modela Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 pi4 teq radio slu6alki TCM sam gi vijdal vav TCM-a v Plovdiv za po 5 lv. broikata. ako mi dokaje6 4e ne sa ot tam moje i da si vzema edni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Виж к'во мой човек май ти нарушаваш правилата, точно за мен си говоря бе, защо се нервиш , по добре почерпи , дето ти UP-вам темата след като е забранено оффтопик: ми посочи им модела де като, гледаш кутията едва ли на нея пише само 30 евро и толкова " ако си прав , просто ще ме разбиеш..а имам ли интерес...ми защо си мислиш че помня къде и колко съм видял такива слушалки? едва ли еи така го знам Pak i kato ne zna6 koi model to4no sa ne se obajdai. Тооl , ти извинявай ама ти брат ли си му та знаеш за какви става дума та ти се обаждаш? няма нужда да го даваш толкова остро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 pi4 teq radio slu6alki TCM sam gi vijdal vav TCM-a v Plovdiv za po 5 lv. broikata. ako mi dokaje6 4e ne sa ot tam moje i da si vzema edni <{POST_SNAPBACK}> I az sam gi vijdal v TSM sklada do mitnicata za po 5kinta samo,4e opredeleno ne v kutia,a v ka6on. Nahvurliani bezogledno bez adapteri i bez baterii. A kolko mislite,4e struva edin adaptor i komplekt zariadni batarii.Pak i ne moje da se kaje,4e sme gi videli za6toto izob6to nikakuv picture ne sme vijdali i ne znaem koi e modela vsi6tnost. Pak moje i onzi ot 30evro da se okaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 правилата са ясни.. който не се вълнува от офертата да не пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Dreamer Posted Yesterday, 21:31 PM правилата са ясни.. който не се вълнува от офертата да не пише Ето , това го уточнихме, ама пак не получих допълнително инфо какви са тези слушалки...защото аз се интересувам ама не се купува котка в чувал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Ako rabotiat dobre, dawam 15 lw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 az davam 17 lv. kraina cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 За заинтересованите, горе съм дал линк за снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Първите слушалки са продадени. Продават се още 4 чифта, горе съм дал инфо за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.