shopa Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Zdraveite, moga li sas tv-tuner da svarja obiknovena camera i da ia polzvam kato web camera za da se vijdam prez ICQ-to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Mislq che e napylno vyzmojno! Oshte po interesno mi e dali shte stane s cifrov fotoapatat koito ne poddyrja funkciqta na webkamera! Naprimer Canon PowerShot A200 - moje da pravi video klipove ! Chrez nqkykyv software da go podkaram da mi bachka i kato web kamera shte e mnogo qko! tyi kato imam tv Tuner no nqmam Viodeo kamera nqma kak da sym siguren! No mi se stuva napylno logichno da moje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Пиша отново: Отново глупави въпроси Възможно ли е да се отключи някак си дължината на клипа на Canon PowerShot A200 която е заключена на 10 до 30 сек в зависимост от качеството на клипа. Рових в гоогле но явно съм окьоравял! 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.