Shade Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 http://bgmaps.com/map.asp?sid=e4c95afe76d4...t.x=0&start.y=0 Ако сте решили да взимате, идете скоро - преди 3-4 дена пристигнаха плеъри, чакани от преди Коледа и двама прители си взеха. Не вярвам да ви се чака, а наистина е изгодна покупка. А ако ще ходите, поздравете Вили от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 сега разглеждам една брошура на "технополис" и гледам там един mp3 palyer, "куче марка" ..... 512 mb за 179 лв с ддс - поддържа mp3 и wma - fm radio - диктофон според мен си заслужава да му се хвърли едно око. за тея пари и с толкова памет ... кой знае, може да излезне читав btw google не откри никакви резултати за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Имам наблюдения над Diva Gem и никак не съм доволен. Първото нещо, което ми направи впечатление, веднага след като я пуснах беше гадното ехо, което се чуваше в песните... След това забелязах, че само леко да тръкнеш корпуса в нещо твърдо и веднага се олющва. И това са впечатления от около 5 минути само, представям си, ако беше повече време в мен. За това вече не се доверявам на никой, защото някой хора въобще не правят разлика чист ли е или не звука (като пример мога да дам безжичните слушалки на TCM, които са с отвратителен звук) и въпреки това ти прерпоръчват това и онова... Най-добре е да се пробва лично такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 сега разглеждам една брошура на "технополис" и гледам там един mp3 palyer, "куче марка" ..... 512 mb за 179 лв с ддс - поддържа mp3 и wma - fm radio - диктофон според мен си заслужава да му се хвърли едно око. за тея пари и с толкова памет ... кой знае, може да излезне читав btw google не откри никакви резултати за него <{POST_SNAPBACK}> Аз имам опит от 2 медиона с тези характеристики, но с 256 мегабайта. Първият го смених на 2-рия ден, защото му изгоря подсветката на дисплея, вторият след около месец и половина, защото му изгоря същия чарк плюс радиото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Bezji4nite slushalki TCM sa sus kristalen zvuk. Ako si si vzel ot kashonite v sklada kadeto sa izsipani "sumnitelnite" .. tvoi problem. Nedostatucite im sa drugi na tqh no kakto i da e. Mp3 player TCM imam ot 1 godina 128MB, nqma vuzmojnost za flash mislq 4e e kum 70 lv. Nqma radio. no za taq cena e tova. Osven tova e konstruktiran dobre tui kato nqma kakvo da mu se razbie (osven jaka na slushalkite ako gi vadite 5-6 puti v minuta). TCMski CD-MP3 .. e kam 50 kinta ... takuv polzvah godinata predi da si vzema gorespomenatoto minion4e. Sega sa pristignali TCM sus 128 mb + FM ... oba4e ne me kefi na4ina na vruzka s PC i 4e sa s joystick, no sa okolo 80-90 lv. Govorehme za eftino i dobro nali ? Pristignali sa i iPAQ 20gb tuka nqkade se motaha okolo 200-300 lv. ps. TCM e TURGOVSKA MARKA ... ne sa proizvoditeli (za neprosvetenite) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Имам наблюдения над Diva Gem и никак не съм доволен. Първото нещо, което ми направи впечатление, веднага след като я пуснах беше гадното ехо, което се чуваше в песните... След това забелязах, че само леко да тръкнеш корпуса в нещо твърдо и веднага се олющва. И това са впечатления от около 5 минути само, представям си, ако беше повече време в мен. За това вече не се доверявам на никой, защото някой хора въобще не правят разлика чист ли е или не звука (като пример мога да дам безжичните слушалки на TCM, които са с отвратителен звук) и въпреки това ти прерпоръчват това и онова... Най-добре е да се пробва лично такова нещо. <{POST_SNAPBACK}> А замислял ли си се ,че този шум може да е от гадни мп3-ки, а не от плейъра???Не че имам наблюдения в/у ГЕМ-а, но старата дива си вади перфектен звук при мп3-ки с висок битрейт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Bezji4nite slushalki TCM sa sus kristalen zvuk.<{POST_SNAPBACK}> Аха,ти за смущения явно не си чувал .Моите са купувани доста отдавна за 70лв. и смея да твърдя,че не са от "кашоните с надпис съмнителни".Понякога обаче губят сигнал дори на 2 метра,да не говорим,че на фон винаги си има някакъв много слаб шум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Точно за "кристалния звук" с нетърпимия шум ставаше въпрос... Всеки си има мнение... Кво му плащате бе, 70лв... Хахахаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 това е с 256МБ и е 100 лв и има радио и може да записва <{POST_SNAPBACK}> toq e ludnica.......tq ludata mi sestra si kupi nqkuv za 150 evro panasonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 toq e ludnica.......tq ludata mi sestra si kupi nqkuv za 150 evro panasonic <{POST_SNAPBACK}> Кое му е лудницата на тоя? Външния вид ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 офф от толкова четене съвсем се обърках... в крайна сметка препоръчайте ми един който да е с 256 мб памет и да няма проблеми с звук и т.н. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 офф от толкова четене съвсем се обърках...в крайна сметка препоръчайте ми един който да е с 256 мб памет и да няма проблеми с звук и т.н. ? <{POST_SNAPBACK}> Еми то се знае - Creative Muvo TX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Еми то се знае - Creative Muvo TX <{POST_SNAPBACK}> ама това има ли го в България изобщо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 ама това има ли го в България изобщо ? <{POST_SNAPBACK}> MP3 player Creative Muvo TX FM 256Mb USB 2.0 125.00 USD www.vali.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Хайде да се похваля и аз. Днес си взех Samsung YP-53V (256mb). Чудех се доста между това и T5V, но наличието на голямо USB ме спечели, както и това, че издържа до 20 hours, вместо до 12 - както пише на двете кутии. Иначе според мен е много добър - слушалките са страхотни - по-добри са дори от моите тапи, които си бях купил преди време за около 16 лева (AIWA с дебел кабел). Плейъра звучи доста силно и макар да липсва 5-бандов екуализер има около ~9 пресета с под-настройки на 4 от тях (SRS, WOW, TruBass levels и User (bass/trebel levels), които компенсират липсата. Мога да кажа, че съм очарован от тях тъй като по принцип рядко ми харесват пресети, а тези звучат много добре. Само може би това, че няма толкова универсален пресет, който да пасва еднакво добре както на house, dance така и на rock/metal, но това е нормално важното е, че има какво да избера от пресетите Иначе другото 2.0 usb; 256mb памет, която се ползва и като flash disk; 4 редов lcd дисплей с обичайната за Samsung синя подсветка; калъфче, което пасва идеално въпреки, че малко пречи на сменянето на 1xAAA батерията, но това се превъзмогва - а като вид е доста плътна. Може да записва директно на mp3 от радиото (20 станции) както и от line in-а (има си кабелче - две мъжки жакчетa - от малко към голямо понеже на плейъра line-in-a e като жака на телефоните докато на слушалките е нормален) - единственото, което е тъпо, че диктофона записва н wav въпреки предната функция, което недоумявам защо е направено така, но вероятно си има причина. USB-то е готино понеже не стърчи, нито пък е с тапа като на малките canyonи (diva gem), а се сгъва навътре - нещо като идеята на Samsung X600 gsm-а и да си кажа добре е реализирана. Поставен плейъра наподобява по форма на болид от формула 1 - е, така доста общо Аа, забравих да спомена, че си има връзка за врата - точно като на луксозните модели телефони - доста е удобно и ми харесва въпреки, че така да си държа gsm-а би ме дразнело много ;D Firmware-а може да се ъпгрейдва, но плейъра съдържа най-актуалната версия тъй че в момента не мога да кажа как се държи след upgrade. Правен е произведен 10-ти месец миналата година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullbloodfreak Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 Хайде да се похваля и аз. Днес си взех Samsung YP-53V (256mb). Чудех се доста между това и T5V, но наличието на голямо USB ме спечели, както и това, че издържа до 20 hours, вместо до 12 - както пише на двете кутии. Иначе според мен е много добър - слушалките са страхотни - по-добри са дори от моите тапи, които си бях купил преди време за около 16 лева (AIWA с дебел кабел). Плейъра звучи доста силно и макар да липсва 5-бандов екуализер има около ~9 пресета с под-настройки на 4 от тях (SRS, WOW, TruBass levels и User (bass/trebel leves), които компенсират липсата. Мога да кажа, че съм очарован от тях тъй като по принцип рядко ми харесват пресети, а тези звучат много добре. Само може би това, че няма толкова универсален пресет, който да пасва еднакво добре както на house, dance така и на rock/metal, но това е нормално важното е, че има какво да избера от пресетите Иначе другото 2.0 usb; 256mb памет, която се ползва и като flash disk; 4 редов lcd дисплей с обичайната за Samsung синя подсветка; калъфче, което пасва идеално въпреки, че малко пречи на сменянето на 1xAAA батерията, но това се превъзмогва - иначе е доста плътна. Може да записва директно на mp3 от радиото (20 станции) както и от line in-а (има си кабелче - две мъжки жакчето - от малко към голямо понеже на плейъра line-in-a e като жака на телефоните докато на слушалките е нормален) - единственото, което е тъпо, че диктофона записва н wav въпреки предната функция, което недоумявам защо е направено така, но вероятно си има причина. USB-то е готино понеже не стърчи, нито пък е с тапа като на малките canyonи (diva gem), а се сгъва навътре - нещо като идеята на Samsung X600 gsm-а и да си кажа добре е реализирана. Поставен плейъра наподобява по форма на болид от формула 1 - е, така доста общо Аа, забравих да спомена, че си има връзка за врата - точно като на луксозните модели телефони - доста е удобно и ми харесва въпреки, че така да си държа gsm-а би ме дразнело много ;D Firmware-а може да се ъпгрейдва, но плейъра съдържа най-актуалната версия тъй че в момента не мога да кажа как се държи след upgrade. Иначе е произведен 10-ти месец миналата година. <{POST_SNAPBACK}> Ами доста добри думи и изглежда хубаво. А от каде го купи? Ако може да кажеш и цената ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 http://www.packardbell.fr/products/node1728.asp френски продукт! брех ... в 911.bg е 117 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ами доста добри думи и изглежда хубаво. А от каде го купи? Ако може да кажеш и цената ... Цената му е сравнително висока - 199 лева с ддс. Аз го купих с талон за 5% отсъпка и ми излезе 189 :Р http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09012774 http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09012774 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Mnogo dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Можете ли да ми препоръчате МП3 плейър за около 120$-150$. Предимство има голямата памет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Аз си взех Muvo TX FM 512MB за 165$. Невероятен е. Звука мога да го сравнявам само с този от звуковата ми карта Live 5.1. Много съм доволен. Единствения минус според мен са огромните слушалки, които за моите уши са адски неудобни и ме заболяха само за 20мин... Та в този ред на мисли, бихте ли ми препоръчали слушалки за не много пари, нещо за 20-25лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullbloodfreak Posted April 2, 2005 Author Share Posted April 2, 2005 Купих една HAMA с 256 RAM, ама нещо не съм много доволен. Ако обаче гледаш нещата от "за тези пари толкова" става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 PHILIPS HDD065 http://www.philips.it/assets/Downloadablef...yle_1-13010.jpg http://www.philips.it/assets/Downloadablef...dd065-13008.jpg 2 GB = 289 лв как ви се струва? някой случайно да го притежава link Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Не изглежда никак зле, но аз още се колебая между хард и MP3 плейър и се въздържам от покупки. Иначе по груби сметки, 2GB памет са си много пари и реално цената на плейъра е страхотна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.