Mr_Vain Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Почти всички плеъри ги дават, че изкарват 20 - 20000...но за тези честоти (ако изобщо бъдат постигнати) ще ти трябват слушалки, които ще струват колкото самия плеър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Почти всички плеъри ги дават, че изкарват 20 - 20000...но за тези честоти (ако изобщо бъдат постигнати) ще ти трябват слушалки, които ще струват колкото самия плеър. <{POST_SNAPBACK}> А и слух на музикант(и то на доста добър такъв... )...въпроса е да няма изкривявания, които дори и едно нетренирано ухо да усеща.А доста player-чета правят такива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Не забравяйте и битрейта на mp3-ките.Тествано е,че при всякакъв стил освен класическия,песен в компресия 256kbps или 320kbps няма разлика.Само при класиките се усеща разликата.Това означава,че количеството на mp3-ките намалява значително.Естествено,ценителите трябва да се съобразят с това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Ами и аз имам няколко въпроса : колко пари е моделът с 128 МБ ; само в 1 цвят ли го има ; има ли слот за допълнителна карта ; има ли модел с 64 МБ,понеже вкъщи от 1 година се мъдри карта с 128 МБ и не е влезнала още в употреба ?!? ЕДИТ: Ами значи остават само въпросите дали за 128 мб има други цветове и колко струва <{POST_SNAPBACK}> Ами в магазина имаше само по един модел от двата(128 и 256 мб) не знам дали има други цветове, но за сметка на това светлината на дисплея може да свети в 7 различни цвята.Слот за допълнителна памет няма понеже самия плеиър е колкото една ААА батерия Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Ами в магазина имаше само по един модел от двата(128 и 256 мб) не знам дали има други цветове, но за сметка на това светлината на дисплея може да свети в 7 различни цвята.Слот за допълнителна памет няма понеже самия плеиър е колкото една ААА батерия <{POST_SNAPBACK}> А колко стува Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 А колко стува <{POST_SNAPBACK}> 128mb = 160 лева 256мб = 200 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 incinerator, 10x za syveta, dnes si vzeh systija . mnogo e haren Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Имам един въпрос: Става въпрос за Creative MUVO 256МБ този дето е в ценовата листа на JAR (122$) като този на снимката ли е Snima tuk Искам да питам има ли дисплей и ако да задължително ли е да се плаща и 20%ДДС отгоре? И още един въпрос: Има ли възможност за добавяне на повече памет(заменяйма ли е) или има ли слот за допълнителна? Shade : До колкото разбрах базовият модел който ти си взел е без памет и си взимал допълнително така ли? Ако да кажи ми колко струва този базов модел без паметта и колко лева ще ми излезе ако си го взема с 256МБ горе-долу? ЕДИТ: Още се се чудя, но смятам да си взема mp3-player на 1-2 феврурари, но мога да отделя около 160лв. с ДДС някой от моделите който сте избрили (Става въпрос за 256МБ) ще се сместят ли в тези пари и кое ще е оптималното решение за парите? Дайте ми идея че до тук прочетох хиляда постове и всичките са противоречиви, тотално се обърках вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Имам един въпрос: Става въпрос за Creative MUVO 256МБ този дето е в ценовата листа на JAR (122$) като този на снимката ли е Snima tuk Искам да питам има ли дисплей и ако да задължително ли е да се плаща и 20%ДДС отгоре? И още един въпрос: Има ли възможност за добавяне на повече памет(заменяйма ли е) или има ли слот за допълнителна? Shade : До колкото разбрах базовият модел който ти си взел е без памет и си взимал допълнително така ли? Ако да кажи ми колко струва този базов модел без паметта и колко лева ще ми излезе ако си го взема с 256МБ горе-долу? ЕДИТ: Още се се чудя, но смятам да си взема mp3-player на 1-2 феврурари, но мога да отделя около 160лв. с ДДС някой от моделите който сте избрили (Става въпрос за 256МБ) ще се сместят ли в тези пари и кое ще е оптималното решение за парите? Дайте ми идея че до тук прочетох хиляда постове и всичките са противоречиви, тотално се обърках вече <{POST_SNAPBACK}> Този които е на снимката е Muvo NX и е 128 мб. Най добре виж тук http://www.nomadworld.com/products/ харесаи си модел и го търси по магазините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Аз преди няколко дни получих дивата.Саунда определено е страхотен и много силен(2х40mW).Слушалките, които идват с плейърчето също са доста добри.Батерията, която беше в комплекта(а сигурно се сещате, че тя не е от най-марковите,но е алкална все пак) още не се е приполовила(от вторник, значи 4 дни) като слушам МИНИМУМ по 2 часа на ден(най-вероятно са и повече).Не го препоръчвам обаче на хора, които искат малки размери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullbloodfreak Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Аз преди няколко дни получих дивата.Саунда определено е страхотен и много силен(2х40mW).Слушалките, които идват с плейърчето също са доста добри.Батерията, която беше в комплекта(а сигурно се сещате, че тя не е от най-марковите,но е алкална все пак) още не се е приполовила(от вторник, значи 4 дни) като слушам МИНИМУМ по 2 часа на ден(най-вероятно са и повече).Не го препоръчвам обаче на хора, които искат малки размери. <{POST_SNAPBACK}> Абе от каде си я поръча DIVA-та? Какви са цените най-вече ме интересува ... Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Значи в Пловдив само в Технополис я имаше и беше на някакви странни цени(109лв за 32МБ, 149 за 64/128МБ нямам никаква идея защо бяха на една цена).Аз я взех от bgstore.com за 99лв(128МБ).В get.bg е на същата цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 сори за offtopica ама не се сдържах- цените на продуктите в http://www.bgstore.com са СВРЪХ нереални!!!!! Много е скъпо там... само не задавайте тъпи въпроси за кой точно продукт!!! Ами аз повечето неща като гледам мога да си ги намеря до 40% по-евтино!!! Както и да е...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Еми специално Дивата няма да можеш, повярвай ми......разпитвал съм доста.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Вземете си Diva да си я чукате в главите после ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Shade : До колкото разбрах базовият модел който ти си взел е без памет и си взимал допълнително така ли? Ако да кажи ми колко струва този базов модел без паметта и колко лева ще ми излезе ако си го взема с 256МБ горе-долу? <{POST_SNAPBACK}> Плеъра в момента е ~50 лв. с ДДС. Щях да ти пейстна извадка от ценовата листа на Вали, но сайтът им не работи в момента. Преди няколко дена смятах за един приятел, с 128МБ излизаше ~80-90 лв, Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Плеъра в момента е ~50 лв. с ДДС. Щях да ти пейстна извадка от ценовата листа на Вали, но сайтът им не работи в момента. Преди няколко дена смятах за един приятел, с 128МБ излизаше ~80-90 лв, <{POST_SNAPBACK}> Извинявам се на всички че спама форума, но можеш ли да ми кажеш къде се намира това Вали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Аз мисля да я взема тази ХАМА в близките дни.Адресът на Вали е "Янко сакъзов"9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 А къде по-точно се намира тоя Янко сакъзов 9, някоя известна сграда в близост, или да е пресечка на по-известен булевард? И това ли е mp3-player-а за който ми говорите? http://www.jelu.se/shop/images/hamafront.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Абе мисля,че се намира някъде до училище Алеко Константинов.Отвори bg-maps.com и погледни там,защото на мен ми се видя странна картата там и се пообърках.Това е плейъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 HAMA ne sa nikak lo6i kato saotno6enie cena/ ka4estvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Смених си Медиона с Филипс . Не си купувайте Медион, изгоряха ми 2. Поне ги бях купувал от чужбина и нямаше проблеми със смяната в магазина, не задаваха никакви въпроси, накрая ми писна и доплатих за Филипс. Баси Медиона . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 HAMA ne sa nikak lo6i kato saotno6enie cena/ ka4estvo <{POST_SNAPBACK}> Мда, за 50лв. си представи, за какво качество става въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 а някой да знае някое playerче което да работи със Memory stick? Имам предвид освен онези безбозно скъпите на СОНИ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Вземете си Diva да си я чукате в главите после ... <{POST_SNAPBACK}> Ми аргументирай се поне щото аз въобще не съм съгласен с теб... @itanium:Янко Сакъзов е пресечката преди моста на Герджика в ляво, където е Видео Зоната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.