w00x Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 w00x за колко пари го взе това плеърче ? че искам да си взема нещо свясно ,без музика не мога , но не искам да се набутвам само пари за някъв боклук, държа много на гаранция и качетво на звука Mi v BG mojesh da namerish 2GB versiqta za 389lv ot Dekom. 4GB ne sym siguren dali q ima v BG (v Dekom q nqma), no ako q ima shte e kym 500+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Искам първо да се извиня, че питам тука, но кое е по-добрия вариант Това: http://www.electron.bg/product_info.php?ma...150&pto=300 или това : http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=670 Цените и на двата са едни и същи за мен. щото ще втора ръка. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 DON_CHEFO според мен Piоneer-a е по стока, когато разпитвах за СД за колата един техник към сервиз на магазин-а Pioneer в капана ми каза никога да не си взимам Sony , Panasonic , (нищо че имаха много модели от тях ) той самия бил с парвите версии на MP3- Pioneer, и даже още бил с такава, а относно този модел , един приятел го има, със зелена подсветка, и лично на мен много ми харесва, а той е с Рено 19 и изобщо не прескача, (доколкото знам на МР3 формат трудно ,дори невъзможно да прескочи , не съм го тествал ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 DON_CHEFO според мен Piоneer-a е по стока, когато разпитвах за СД за колата един техник към сервиз на магазин-а Pioneer в капана ми каза никога да не си взимам Sony , Panasonic , (нищо че имаха много модели от тях ) той самия бил с парвите версии на MP3- Pioneer, и даже още бил с такава, а относно този модел , един приятел го има, със зелена подсветка, и лично на мен много ми харесва, а той е с Рено 19 и изобщо не прескача, (доколкото знам на МР3 формат трудно ,дори невъзможно да прескочи , не съм го тествал ) Може и така да е, но ще видим пък при мен как ще се справи СОНИТО. За сега е добре. Има бая настройки..........абе става Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 еми със здраве да си го ползваш, и да си го похабиш и по хубаво да си купиш иначе първите модели на Сони бяха много добри дано и този е техен наследник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 нещо с 4 гб да препоръчате и да го има в магазин в града? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Има ли някой мнение за тези българските DIVA на Daisy Multimedia и по специално за Diva fx75? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Има ли някой мнение за тези българските DIVA на Daisy Multimedia и по специално за Diva fx75? лесно се повреждат... гаранцията се изпълнява в София... имах Diva Light преди 2 години... след 2 месеца се развали... оставих го в сервиза им в София (който между другото е на майка си в ****, но имах работа в града)... казаха да почакам месец... мина месец, звъннах... те взеха се оправдават, че били празници (това декември-януари 2005-2006), че частите ги нямало и казаха да изчакам... изчаках още месец (сега като се замисля сам си се чудя на търпението), когато им звъннах и пак взеха да увъртат и направо отидох в София, където ми казаха, че нямало как да го оправят, защото нямали части!!! после ме обвиниха, че бележката, която имам, че съм оставил плеър за поправка е фалшива и не я били писали те!!! (това защото някаква секретарка забравила да напише някакъв сериен номер)... след 15минути разправии, хъмкания и мънкания разбраха, някак си, че не съм бил път от Пловдив да ги мамя за плеър струващ тогава 80лв. и ми го смениха с нов... след още 2 месеца дисплея се развали, но все пак го ползвах, натискайки копчетата по памет... след още 2 умря изцяло... беше в гаранция още, но направо го хвърлих... иначе правят хубави евтини плеъри, но лесно се развалят, а когато дойде този момент жална ти майка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Мен пък ми дадоха един iRiver. За сега не съм чак толкова очарован, софтуера е малко бавничък, поне за моите предпочитания, звука ми се стори слаб, сега чакам да ми дойдат новите слушалки и ще пиша пак. Харесват ми бутоните, тъчпада и това че е със сменяема батерия за разлика от и-под. Дисплея е много мъндзърк. Хард-дискчето му почти не се чува, много слабички вибрации. Понякога като го откачам от компа, забива, но се оправя с рестарт. Харесва ми разположението на бутоните. Чакам и едно подобие на ипод мини и за него ще пиша. edit: Дам с тия слушалки положението е вече мнооого различно. Мн добър звук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Какво ви е общото мнение за марката Trekstor като MP3 player? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Едно въпросче та занчи имам iRIVER T20 и usb входа нещо изпляска Компа не иска да въобще да го засече като устройство, камо ли да почне да зарежда батерията и понеже тая usb п*шка е подвижа мисля че може да има разпоена връзка от прибирането и изкарването и, но немога до го отворя, пък и ме е страх да не го прецакам нещо Та някой да знае сервиз или изобщо къде мога да го заведа на доктор EDIT: а иначе по темета от машинката съм мн доволен. имм го вече 2 годиня и досега съм нямал никакви проблеми. srs boos-та рулира. динственото кофти е батерията. вначалото караше по 18-20 часа сега не повече от 10-12, което пак не е мн зле ама все пак не знам да е сменяема. удобен е малък. деже ми се е случвало да го губя из джобовета като е без слушалките. на джа пути съм го потапял изцяло за 5-10 секунди във вода (без да искам де) все ощте работи нормално (допреди тупото usb да се прецака) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 пробва ли с емерджесни конект. като го включиш в компа задържаш дясното копче. да ама батерията е сменяема. Ако не помогне, отвори си го, запои си го. не е трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Взех си това преди няколко дни, 2 GB е за сега съм много доволен, след време пак ще кажа дали си заслужава 100-те лева ЕДИТ: батерията трае , слушам си по 3 дни , тъй като ходя пеша , доста си изтрайва хайвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
wow4o Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Hi незнам дали му е тука мястото ( тоя форум го забелязах на скоро) но искам ако може да ми предложите добри и качествени mp3 layer-и... някаде до 70 кинта дано ми помогнете че да не се лутам много за избора Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Хора, препоръчайте нещо до около 130-140 кинта с 1 или 2 гб памет За ся съм хвърлил учо на няколко модела: http://911.bg/a2/offers.asp?p=2749503&parent=3828 http://911.bg/a2/offers.asp?p=2697005&parent=3828 http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09025318 Няки съвети, ако притежавате ша съм благодарен да ги споделите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Взех си това преди няколко дни, 2 GB е за сега съм много доволен, след време пак ще кажа дали си заслужава 100-те лева ЕДИТ: батерията трае , слушам си по 3 дни , тъй като ходя пеша , доста си изтрайва хайвана Кажи как звучи и с какви слушалки го ползваш, че искам да си взема някакво сони, че моя и-ривер почна нещо да ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Кажи как звучи и с какви слушалки го ползваш, че искам да си взема някакво сони, че моя и-ривер почна нещо да ме дразни. ами в началото бях пас за сонитата, инцидентно го взех , имах парите и 110 лв за 2 GB сметнах че си заслужава, има доста настройки ,с оригиналните му слушалки си го слушам , много съм доволен, взех го от Декома , в нета гледах че има същия модел само с едно "Н" е разликата в символите но това дето е накрая с "Н" има радио а мойто няма радио, яко си дъни , особенно ако е с добро качество мп3-ката , не вярвах че вградената батерия ще ме удовлетвори , нооо доста си кара , общо взето съм много доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Ами аз сега си взех едни Шнайстер слушалки и едни криетивки да дам последен шанс на моя iRiver и ако не ми хареса ще се насоча към сони за това питам. Иначе аз ако имам възможност свалям на флак-ове и ме мързи да ги конвертвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 кофти е да даваш толкова пари за нещо такова, но мога да кажа че съм доволен , ако минаваш през деком и имат в наличност го виж, чуй го и сам прецени иначе седмица след като си го взех бяха свършили 2-ката GB само по един имаха същите и то за 100 , а този с 10 лв отгоре си е супер, но ми казаха че можело да има в склада , така че ако решиш .................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 ХОХОХО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 ХОХОХО! ... Имам няколко подобни модела (пак на Sony), но няма да откажа на дядо Коледа ако ми донесе и тези... ...само дето струват около стотина лефчета, което ми идва леко нагорно за бутонни слушалки...тези са EX85LP доколкото виждам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Струваха ми около 8.5 пауна от ибей на търг, в левове около 21. Да се оглеждам ако искаш? Edit: Еее, нещо много се разглезих... Знам, че не е за тая тема ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Къде по дяволите се включва микрофона на тая карта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Къде по дяволите се включва микрофона на тая карта? Това е платиниум версията на 2-ката ZS, затова на картата са само изходите - входовете и слушалките са на другия модул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Момчета гледам, че тука има компетентни хора по въпроса, та харесал съм това за подарък http://www.vali.bg/?group=214,335&arti...le_content.php# .Ще свири ли като хората или да се ориентирам към друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.