veseo Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Ами добре ще ми дойде информацията... Ако не е проблем, ще съм благодарен за евентуалното инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Днеска си взех това...Някви мнения и комтари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...0329&cat=83 Някой да каже нещо за този плеер? Свири ли добре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Izvinqvam se za 6liokavicata... Kato vi gledam playerite i na dvamata - dam haresvat mi gore dolu, ama vse si mislq 4e nqma da im dyrji bateriqta mnogo mnogo... Haide, kato posyberete vpe4atleniq, da spodelite ako moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Батерията ми държи.Не мога да се оплача.Все пак моя плайър е с доста неща и е нормално да е хаби. Само, че стана 1 проблем при мене...Делнах всичко не го и ми дава, че имам 400МБ заети, като няма нищо...какво да направя за да го оправя и може ли или като е в гаранция да го карам при тях? някой да имал такъв проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Батерията ми държи.Не мога да се оплача.Все пак моя плайър е с доста неща и е нормално да е хаби.Само, че стана 1 проблем при мене...Делнах всичко не го и ми дава, че имам 400МБ заети, като няма нищо...какво да направя за да го оправя и може ли или като е в гаранция да го карам при тях? някой да имал такъв проблем? Аз бих му тряснал един формат.Мн проблеми оправя тая проста операция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Формат ама тряяше да качвам драйвъра иначе е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Препоръчайте някакви слушалки от техномаркет/полис ... ама спешно ... около 20 кинта. 10х предварително (тапи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Дайте съвет кой плеър да избера от дадените по-долу...става дума най-вече за добро съотношение между надежност-цена-функции. Благодаря предварително! 1.Apacer 1 Gb 2.Privileg 512 Mb 3.Privileg 1 Gb 4.MSI 1 Gb (без радио) 5.MSI 1 Gb (с радио) Честно казано клоня към номер 2 или номер 5...двоумя се, понеже не знам колко часа държи батерията на номер 2, а ио не поддържа mpeg, а за номер 5 не ми е ясно как на това малко екранче ще става преглеждането на снимки и видео (mpeg)...така май като гледам 2 или 3 са най-подходящи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Сестра ми днеска трябва да е зела тоя, ако ти харесва мога да кажа впечатления. А някой да знае сервиз на Philips за мп3-ки?Трябва ми за моята HDD1620 6GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Сестра ми днеска трябва да е зела тоя, ако ти харесва мога да кажа впечатления. Да...ще чакам отзиви....няма радио, но пък е на доста приятна цена. П.П. Така като гледам моделът е много близък по параметри до 4 и 5 от горния списък...само дето май там са объркали формата на видеото - явно става дума за M-JPEG, а не за MPEG... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Здравейте . Имам мп3 Апацер . В предишните мнения показах машинката . Плеарчето има слот за разширяване паметта му . На всякаде из интернет пише , че може с карти до 2 GB , но не е така . Вчера му сложих една 4 GB карта и си вървеше супер . Сега вече е с 5 GB , а цената спрямо други плеари е по ниска .. Препоръчвам го на хора който имат големи карти за разширение . П.С. 4 GB картата е SD . Не съм пробвал дали ще стане с 4 GB MMC (ако има 4 GB MMC даже ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Аз пък докато чаках отзивите от по-горния пост взех тази джаджа. (CD-то е за сравнение на големината). 2 Gb, аудио, видео, радио, вграден говорител и всички останали екстри. Засега се държи добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Midex а можеш ли да кажеш колко време ти държи батерията ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Midex а можеш ли да кажеш колко време ти държи батерията ? На музика - 10+ часа, на видео - може би по-малко...не е тестван чак толкова дълго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emilia Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 любимата ми техническа вещ е mp3 player-a имала съм 3 до сега и мога да ви съветвам да си купувате player-и на отвърдени марки...никакви Neo глупости щото се развалят...иии по-добре за вас е да е със Li-ion, а не с обикновена батерия От сегашния си плейър (Sony Bean) съм супер доволна освен тва не е толкова скъп моя е 512МБ, но със софтуера в момента имам над 240 песни в pleyer-a...батерията е зверска държи над 50 часа (тествано) изкарах късмет с този плейър, тъй че дори да струва малко повече не се колебайте да си вземете плейър от добра марка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Викам си взима Ipod Nano какво ще кажете добре ли е като звук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Викам си взима Ipod Nano какво ще кажете добре ли е като звук. Скоро си взех iPod mini (4Gb). Тъй като мини и нано практически нямат разлика, поне що се отнася до качеството на звука...мога да ти кажа - взимай смело, саундът е убийствен (а и имаш доста презети на екуилайзера). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Мен това ме устройва,защотот звука е на първо място. Еми значи ще го взиам т`ва нано и т Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Мен това ме устройва,защотот звука е на първо място. Еми значи ще го взиам т`ва нано и т На всичкото отгоре очаквах с него да вървят някакъв среден клас слушалки, понеже като ги видях тези белите 'тапи'... ...а се оказаха доста качествени, почти сравними с качествените 'тапи' на Sony (имам няколко техни модела) - нареждам ги по качество някъде между MDR-E741 и MDR-E838 (~$50), но не са по-удобни от MDR-ED136, които имат специален "шейп" за ушния канал и по този начин басът никога не чезне и не се налага да ги притискаш за да го чуеш, както при тапите с обикновена форма. Мен обаче не ме бърка много, защото не ходя по улиците със слушалки, а си слушам музиката на уредбата у нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Някой да има впечатления от iRiver H10 20GB? Видео не ми трябва. Интересува ме основно качеството на звука, батерията и здравината на самия плейър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Някой да има впечатления от iRiver H10 20GB? Видео не ми трябва. Интересува ме основно качеството на звука, батерията и здравината на самия плейър. Такъв слушах преди месец (на слушалки)...хареса ми, за да кажа колко е качествен обаче трябва да имам някакъв еталон за сравнение, в момента на самото слушане. Между другото моят iPod (от по-горния ми пост) в момента е "на изчакване"...имах неблагоразумието да го занеса на един познат, който реши да форматира диска под Windows и сега самият плеър не може да си разчете диска. Пуснах една програма за възстановяване на USB дялове, разчете си всичко...дори успях да си копна на харда на компа всичките няколкостотин МР3-ки, които още си седяха вътре, но не се виждаха по нормалния начин. После на друго място инсталирахме iTunes, която има Restore функция, връщаща плеъра в заводското му състояние, но въпросната функция тръгна донякъде...после спря...мисли...мисли и изкара Error 1418. Потърсих в нета инфо и се оказа, че доста потребители на iPod са изпадали в същата ситуация, която основно се появява в използването на последната 7-ма версия на iTunes. Опитах се да кача 6-та версия и отново да ресторвам, но пък сега ми изписа, че плеърът бил форматиран с по-нова версия на iTunes и ми препоръча да съм си ползвал нея.....да ама с новата версия както казах не се стигна до пълен формат, но явно полвинчатото й действие се отчита като такова. На всичкото отгоре му пуснах вградените тестове - всичките преминаха успешно, вкл. и този за хард диска - няма нито един повреден сектор....абе всичко си му е наред...само дето не ще да ми свири. Някой ако знае решение на проблема ще съм му много признателен да ми каже..."черпенето е по избор на клиента" ....а ако все пак не успея да се справя с идиотската ситуация...с голямо нежелание бих се разделил с iPod-a и бих го продал напр. за 60 лв. на някой, който има нервите да инсталирва и деинсталирва програми докато го подкара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Пламене, знаеш че много ми харесва плаърчето , ще разпитам малко тук там няколко хакерчета и ако има разумно решение на проблема , знаеш че ще те отърва от бялата музикална кутийка , а може и просто да я оправим и да си я слушаш докато издъхне за сега ако има време да се видя с едно момче ако може да помогне ще се свържа с теб :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 A az predi 1 mesec i polovina nqkyde, preodolqh komersionalizma na iPod-a i se sprqh na Sony NW-S706. Razmera, zvuka, dizaina i funkciite me specheliha na tqhna strana. Edinstvenoto neshto koeto ne mi haresva e mudniqt nachin za kachvane na pesni prez mudniqt Software, no i na nego mu se svikva sled 1-2 pyti. Za sega sym mnogo dovolen ot playera. Moje da e samo 4GB, no na men te sa mi dostatychni, kato se ima na predvid che e po-malyk ot zapalka Na jivo izglejda mnooogo po-dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 w00x за колко пари го взе това плеърче ? че искам да си взема нещо свясно ,без музика не мога , но не искам да се набутвам само пари за някъв боклук, държа много на гаранция и качетво на звука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.