raptor2721 Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Смятам да се взема една MP3-ка за коледа ако някой има мнение за тази гледам има добри характеристики за парите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Ами въпросът ми е отностно марката Watson.В метро видях мп3 с тази марка и е доста евтино,та искам да питам някой дали има подобна марка мп3 и дали вади горе-доло свястен звук,абе общо взето всякакви впечатления.Мерси предварително xmas.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Пфф навил съм се да си копувам mp3/mp4 player Разполагам с ~100лв. и до сега съм се спрял на 2 модела: PRIVILEG AD-9625 512MB FM радио 1.5" * Последно поколение медиа плейър с уникален дизайн * Памет: 512 MB и 1 GB (основната цена е за 512 MB, останалите може да изберете при поръчка) * Поддържа формати: MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, WAV, ASF, АМV video files * Поддържа функция на mass storage device * Възможност за криптиране на информация и разделяне диска на части * Голям цветен дисплей * Възможности за ъпгрейд и ъпдейт * Изписване на текущата песен поддържа lRC формат (изписва текста на песента върху дисплея в реално време) * Многоезично меню * Каталог от 9 папки с възможности за запис на 99 файла във всяка от тях * програмируема функция "time off" - изключване в избран от потребителя момент * функции превъртане и повторение, превъртане на избран момент * функция за сравнение - възпроизвежда едновременно оригиналния запис и допълнително записан глас * Режими на еквалайзера: : Natural, Rock, POP, Classical, SOFT, JAZZ, DBB * Поддържа стерео FM тунер * Интерфейс: USB2.0 (read: 1000K / write: 800K) * Съвместимост: Windows 98/SE/ME/2K/XP, Mac OS 10, Linux 2.4.2 * Sleeping mode * Режим на ръчно и автоматично избиране на радиостанции в честотите: (87MHz - 108 MHz) * Възможност за запис от FM тунера * Запаметяване до 40 радиостанции * Два изхода за слушалки * Вградена литиево-йонна батерия * Настройки на час и дата * Индикатор за батерията * Работни режими: - Възпроизвеждане - Запис - FM radio - Запис на глас - Teлефонен бележник - Системни настройки - е-book (запис на документи) * Комплекта съдържа: - МP3 плейър - Стерео слушалки - диск драйвер - USB кабел - захранващ адаптер - ръководство за употреба * Гаранция 12 месеца * Модел: MP3 Privileg АD-9625 Цена: 85лв. DIVA ULTIMA FX * FM радио, вградена памет 512MB/1GB * Поддържа MP3/WMA/AMV/ASF * Възможност за разглеждане на снимки и видеоклипове * Дисплей 1.5” LCD с 65 000 цвята * Тегло: 38г., размери: 90 x 40 x 7.6 мм * Вградена Li-Ion батерия, USB 2.0 Цена: 89лв. Проблема е, че днес търсих и никаде ги нямаше... Някой, ако знае от къде мога да си купя някой от 2та? Също така според вас кой от 2та е по хубав и ако можете да ми предложите някой друг до 100лв. с 512МБ и цветен дисплей? 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Xaide i az da se poxvalq predi nqkolko dena si zex mp4 . Eto i malko info za nego Марка SYM 720 MP4 Player 1GB Дисплей: цветен 1.5" CSTN (128 x 160 пиксела) Възпроизвежда: Аудио формати: MP1 / MP2 / MP3 / MP4/ WMA / WMV / ASF / WAV Видео формати: AMV/MTV - FM радио - диктофон - чете TXT файлове - стерео колонки - вградени - стерео изходи за 2 бр. слушалки - USB 2.0 - Li-Ion батерия P.S DamnedSoul po-hybavo si zemi PRIVILEG AD-9625 512MB FM радио 1.5 drygia i az go tarsix nqma go nikade,no da ti kaja bateriata my ne darji mnogo (edin priqtel ima sa6tia i bateriata my se skapa sled nqkolko dena) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Ем значи вчера си взех Privileg-a и съм много доволен като цяло Ми наистина с 512МБ го няма никъде и се наложи да си взема с 1гп... Та взех го от Смарт Систем за 118лв(май толкова беше ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Събрал съм около 130-140 лв и не мога да си харесам плейър за тез пари Условията са: 1 - да е МР3 плейър, а не МР4 2- да вади добър звук както и сравнително силен, защото мисля да ползвам от по големите слушалки а не "тапи" 3 - да има повечко памет - поне 512 (ако е с повечко памет ще е по добре) 4 - да не е с вградена батерия или ако е с вградена да кара над 15 часа с 1 презареждане Радио и диктофон не ме интересуват - те ще са бонуси ако ги има евентуално Моделите на Sony в тоя диапазон ги отписваме, защото не ми се занимава с програмата им за компресия на песни... Та това е общо взето. Някой ако има предложение да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Смятам да се взема една MP3-ка за коледа ако някой има мнение за тази гледам има добри характеристики за парите си. Сподели впечатления от плеарчето ,ако си го купил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Смятам да се взема една MP3-ка за коледа ако някой има мнение за тази гледам има добри характеристики за парите си. ТУК е по - евтико Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Истината е в iRiver H10 20GB. Аз такъв си взех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Мисля да си взема това. Персонален MPEG-4 плейър SYM720 1GB За съжаление не разбирам много от mp3 players. Затова ако може някой да ми помогне дали този е добър вариант . Като го гледам има всичко ( което ми трябва) , обаче нешо се колебая. Kaкво мислите за него ? Ако не е добър ми препоръчайте нешто до 150 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Ами китайче, което го има под хиляда марки. Надеждността е под въпрос, а слушалките в комплекта сигурно варират от средна работа до трагедия. Препоръчително е да се взимат маркови плейъри понеже качеството на звука е по-добро, слушалките в комплекта, както и да опциите за звука (eq, presets, etc). И ще знаеш, че няма да ти се развали след седмица. Но има шанс и този, който си си харесал да ти работи безпроблемно, стига да ти харесва какъв звук вади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 зависи какъв ще ти се падне Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 ITI az sam sas sa6tiat player dovolen sam ot nego bateriaqta darji 4,5 dena zavisi kolko sly6a6 na nego mani4ko e i ydobno.. Ima dva voda za 2-sly6alki i dve mini tonkolonki(moje i da e edna po-sredata).S nego s ima edin disk s draivari za amv convert za filmi klip4eta spored men si zaslyjava za tiq pari ne e koi zn kvo ama stava za myzika i klip4eta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 В крайна сметка реших да заложа на Creative Nano Plus . Тъй като ще го ползвам основно за слушане реших да заложа на качествения звук. Слушалките са невероятни просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 а бе, някой, който има trekstor i.beat ceabrax, да чува шум на заден план при слушането? все едно, че върти някаква лента трябва обаче да се намали почти до края, за да се усети. т'ва нормално ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Хора ся съм с Philips GoGear SA1100 512mb и искам да питам дали мога да го махна тва ear friendly или квото е там щото малко слаб ми идва от време на време Някъф софтуер ако може да са сложи Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Хора ся съм с Philips GoGear SA1100 512mb и искам да питам дали мога да го махна тва ear friendly или квото е там щото малко слаб ми идва от време на време Някъф софтуер ако може да са сложи Заради рестрикциите на EU (важи за всички плейъри, продавани в Европа) всички плейъри имат т. нар. Volume Cap. Това ограничение идва от firmware-a. Трябва да намериш такъв, предназначен за устройствата, продавани в USA, например. Това е решението, няма друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Мнение за MP3 плеърите на TEAC като цяло? Някой да е срещал някакви проблеми с тях? Спрял съм се на : TEAC MP-222 Link: http://dspd.teac.de/index.php?id=1008&L=0&L=1 Ще се радвам някой да си изкаже мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Мнение за MP3 плеърите на TEAC като цяло? Някой да е срещал някакви проблеми с тях? Спрял съм се на : TEAC MP-222 Link: http://dspd.teac.de/index.php?id=1008&L=0&L=1 Ще се радвам някой да си изкаже мнението Не съм ползвал плеър на тази марка, но мой приятел има подобен, може и същия като този от линка. Подариха му го преди няколко месеца и за сега не се е оплакал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 az sum s tova dosta vreme i sum dovolen http://www.olympusamerica.com/cpg_section/...mp;product=1145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Аз използвам Apacer , но за жалост не му знам модела . Плеаа има 1 гб памет и слот за картаа(SD or MMC) . Плеара е малък и удобен за работа . Опростен е и много бързо и лесно се използва . Съшо така ползвам и на телефона ми музикалния плеар , но тела е направен и за това (SE W810i) .Ще ви дам снимки да видите плеара , но за жалост пак казвам не знам точния му модел . В Стемо е около 50-80 лева . Снимка 1 (само плеара) Снимка две (плеара и картата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Аз използвам Apacer , но за жалост не му знам модела. Модела на плейърчето ти е Apacer Audio Steno AU231 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Наскоро взехме на приятелката ми Samsung YP-U2R. Ако някой се интересува от нещо за плейъра да пише. http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09021566 Модела без R е същия, но без radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Наскоро взехме на приятелката ми Samsung YP-U2R. Ако някой се интересува от нещо за плейъра да пише. http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09021566 Модела без R е същия, но без radio. Добър ли е обхвата на FM? Помня с досегашния плейър (който изчезна незнайно къде) едва се слушаше БГ Радио, чак в Смирненски беше добър обхвата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 В сравнение с моя YP-53Z _субективно_ е по-добър, при сканирането си хвана всички честоти (на high sensitivity) и като ги преслушвах звучаха добре от квартал Гагарин. Не знам как е в движение, но ако искаш ще заръчам да тества. Всъщност при това положение не знам как мога да твърдя, че е по-добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.