Profusion Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Кой има наблюдения за Самсунгите vs. Креативите? това ж самсунгите WOW SRS голямо предимство ли е, щото аз заради него съм се зарибил? питам относно качеството на музиката, честоти и EQ опции и т.н. Мерси! ПП става въпрос за YP-53, ST5 и от сорта VS. Муво-тата Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 НЯкой да има впечатления от иривър плейърите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 pls daite akul za pokupka na mp3player za 200lv da ima FM. http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=170216&cat=83 tozi zaslujava li si ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Вземи си по-добре Sony NW-E002 моя е същия и съм много доволен. 512МВ памет има радио, а звука е повече от перфектен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 .. сега видях този и ми направи впечатление слота за SD/MMC карта ... тъй като не съм запознат много с sd/mmc стандартите, някой ще разясни ли дали този плеър е изгоден А тая хава с 256мб кви пари е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 А тая хава с 256мб кви пари е? ... ами не съм сигурен дали имат с 256MB иначе в последно време ми се наби на очи един iriver - Т-серията. според мен за 129 лв. 1GB и 99 лв. - 512MB, когато батерията ти държи до 2 ч., за flash mp3 player е добро съотношение цена/капацитет. стига да не ви е толкова необходимо FM радио. http://www.iriver.eu.com/flash_player.html...d=346&L=0&view= Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Искам да попитам за една джаджа, ако някой има някакви впечатления http://911.bg/a2/offers.asp?p=964864&parent=3828 Спрял съм се на него, заради слота за карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Някой има ли отзиви ей за това - NEO MP-128F MCORD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Някой има ли отзиви ей за това - NEO MP-128F MCORD? Имам същата хава и без угризения казвам, че е боклук от класа Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Имам същата хава и без угризения казвам, че е боклук от класа Аз явно съм случил на добра стока...Имам същия ид а чукам на дърво не ми е рапвил проблем вече почти година Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Имам същата хава и без угризения казвам, че е боклук от класа Важното е да е от класа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 въпросче... някой знае ли къде продават калъфи за mp3 player... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Хора препоръчайте нещо до 150-160 кинта и ако може да го намеря в Плд Кво още - 1гб памет, ама ако толкова няма мирясвам на 512, или слот за SD/MMC карти. Ми аз се спрях на това и ако някой има разни впечатления да каже http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09020156 http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09018849 Black Pearl от каталога на Метро изглежда добре, ама ме притеснявам ниската цена ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 бих заложил на iriver, ако наистина е 20h playback. просто за тея пари по-добро на пазара от към цена, качество и издръжливост не съм срещал. дизайна нещо не ми харесва, ама ... btw в техномаркет беше 129 лв. сега гледам, че са го вдигнали с 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 бих заложил на iriver, ако наистина е 20h playback. просто за тея пари по-добро на пазара от към цена, качество и издръжливост не съм срещал. дизайна нещо не ми харесва, ама ... btw в техномаркет беше 129 лв. сега гледам, че са го вдигнали с 10 лв. Дизайна и той си е добре Не ми се вярва да е чак 20 часа, ама като гледам май скоро ша пробвам дали е толкова Другото, за което се чудя е TrekStor Cebrax като в каталога на Метро е 95 лв с ддс.Малко куче марка ми се вижда, обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 много съм си доволен с моя -Samsung yepp'(512 MB) само дето моя е червен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 ...Другото, за което се чудя е TrekStor Cebrax като в каталога на Метро е 95 лв с ддс.Малко куче марка ми се вижда, обаче а бе, и аз си мислех, че е "куче марка", ама се оказа, че не е баш ... и все пак е по-добре от някакви си NEO-та btw аз съм точно с такъв (взех го за 126 лв с ддс), но все още не мога да си намеря добри батерии ААА, за да видя наистина колко държи. последния път си взех едни noname и направо умря кучето от гъдел - я изкарат 4-5 ч., я не п.п. някой ако знае добри презареждащи се батерии ААА, да свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Качествени презареждащи - Uniross 900 Mah ot Vali - с тях съм карал към 25 часа на моето плейърче. За да удължите живота на батерията - изкл. дисплея - в смисъл осветлението през деня - така работи с около 20-30% повече ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Дизайна и той си е добре Не ми се вярва да е чак 20 часа, ама като гледам май скоро ша пробвам дали е толкова Другото, за което се чудя е TrekStor Cebrax като в каталога на Метро е 95 лв с ддс.Малко куче марка ми се вижда, обаче Аз лично съм с такъв и съм много доволен.Дънка си много яко и е удобен за ползване.Определено не са куче марка щом са спонсор и във Формула 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 аз имам едно проблем4е с4упих си дисплея на mp3- ipod nano някои може ли да микаже дали може да се оправи или е за боклука благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Какво ще кажете за този модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Koi e nai-evtiniat player na pazara i s nai-mnogo pamet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Може ли да ми предложите евтино плейърче със слот за карти SD/MMC с миминално количество вградена памет и по възможност с радио Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Koi e nai-evtiniat player na pazara i s nai-mnogo pamet? Ами последно видях някакъв модел в Метро - разновидностите започваха от 256 Mb и най-малкият модел струваше към 35 лв. (забравих с или без ДДС) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 някой ще ми препоръча ли плеърче до 80лв. задължително условие е да не е Divа... нещо като тoзи... I.Beat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.