Jump to content
BulForum.com

Mp3 player-и

fullbloodfreak

Recommended Posts

Абе щом ти върши работа какъв е проблема? MP3 плейъра е за да просвирва музика, а не да има диктофон и радио, така че не е кой знае какво.

• 1 month later...
  • Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Някой има ли представа от това плеърче

MP3-ПЛЕЙЪР GB-M4 128MB, Black

Като гледам е по-далавера от TCM.ЛИНК

Знам, че не може да се сравнява с Creative, но за толкова пари...

Все пак, някой има ли такова.Какви са му впечатленията. Гледам, че има радио - може ли да се хване нещо с него.

Благодаря предварително.

Прочетох последните няколко страници на темата и този въпрос не се е разиксквал.

Така, значи имам в нас една МултиМедиаКард (ММС), 512МБ, напълно излишна, не я ползвам за нищо...Та идеята ми е да си купя някакъв такъв плейър(щото тия дискмени много остаряха, пък и са големи кютуци, много тежат), ама той ако ще да е 16мб, хич не ми пука, важното е да има слот за тази мойта 512-ка.Не съм запознат много с тея машинки и незнам дали имат такива слотове.Искам мп3-плейра да е с много малко памет, много евтин, не ми се дават парички, не ме интересува марката.

Имаше наскоро yakumo-та в метро 256mb с SD (вероятно поддържа и MMC) слот за 120 лева с ддс-то. Сега май има модела с 1 GB, но проверявай могат да върнат стария модел. Алтернативно можеш да си го купиш от вносителя: http://911.bg/_a/firm1.asp?load_blanc=1&p=...0=18251&id=2828

Ако не поддържа MMC HAMA-та е нелоша алтернатива макар и без радио и вградена памет: http://www.hama.de/portal/articleId*108112/action*2563

Идеално за теб, 42лв без ддс: http://www.vali.bg/?leftmenu=/group_tree.p...cle_content.php

но както казах без радио и без вътрешна памет.

• 4 weeks later...

Кажете това и това заслужават ли си. Нямам пари за по-скъп, нито за допълнителна памет ако си взема без такава. Вторият модел имам възможност да го взема втора ръка от познат който го е ползвал 6 месеца и е доволен.

stefan said:
Нямаше ли го същия плейър в някакъв прима пакет ?

Имаго, но майче е моделът без радио. Интересува ме до колко са надеждни, знам че нямат подвижни части, но все пак.

Runner said:
За виси, какви са ти критериите, като си купуваш техника. Ако искаш буклуци - TCM...

Абсолютно съгласен, понеже имам такъв :cry Втори път за ремонт за 5 месеца... No comment n1gga :angry1 Да не говорим тоя управител на магазина от който са ми го взели кви измислици ми разправя за повредите, аз щот' трева паса, да го <censored> в нещастника...

stefan said:
Ами..нео. Евтин китайски боклук. Ако имаш късмет ще работи, ако нямаш - няма да работи. Пък и зависи за колко пари го взимаш

Ще взема този с картата. 40 лева пакета, 15 лева време за разговори (+бонус 12 лв) и една година гаранция за модела с 128 МВ РАМ, доволно.

Aquila said:
Ще взема този с картата. 40 лева пакета, 15 лева време за разговори (+бонус 12 лв) и една година гаранция за модела с 128 МВ РАМ, доволно.

Аи пиши дали си го взел и от магазина на Гладстон ли и ме интересува радио има ли.

Lud_Canar said:
Аи пиши дали си го взел и от магазина на Гладстон ли и ме интересува радио има ли.

Няма радио, с една година гаранция от 2beee. Работи си идеално и може да се ползва и като USB памет.

пп има две песни бонус :lol:

Записах 25 песни, мнооого съм доволен, това са горе-долу два албума.

Aquila said:
Няма радио, с една година гаранция от 2beee. Работи си идеално и може да се ползва и като USB памет.

пп има две песни бонус :lol:

Записах 25 песни, мнооого съм доволен, това са горе-долу два албума.

Зарежда ли акумулаторни батерии по USB -то

Paf said:
Не знам дали някой е чул за новата марка български P3 Плайъри - http://www.beatbox-bg.com/ - някой има ли впечатления от тях? Все пак излизат евтино и не са скъпи.... само да не са пак някакви буклуци... :blink:

Преди няколко месеца един приятел си купи този модел!Още в началото,след 3-4 качвания на музика паметта му се скапа!Тунера е цифров,но при използване в движение прекъсва!

edit:софтуера е бъгав!

Deyan said:
Преди няколко месеца един приятел си купи този модел!Още в началото,след 3-4 качвания на музика паметта му се скапа!Тунера е цифров,но при използване в движение прекъсва!

edit:софтуера е бъгав!

С една дума - БОКЛУК :laughing:

A някой дали има впечатление от мп3 плеара на НОКИА 6230i :confused ,навил съм се много на тоя телефон,но незнам дали е удачно решение да се ползва за слушане на музика...

HEMO said:
A някой дали има впечатление от мп3 плеара на НОКИА 6230i :confused ,навил съм се много на тоя телефон,но незнам дали е удачно решение да се ползва за слушане на музика...

Не е удачно, защото при плейване на мп3-та телефона ще ти издържи едва 2-3 часа (същото важи и за Samsung D500 примерно). А нормален мп3 плейър от 10 часа нагоре, в зависимост от използваната батерия и марката (моя Самсунг YP-53V издържа 20 часа някъде).

Единствено изключение може би ще прави Sony-Erricsson W800, който ще може да изключва GSM функциите и да работи само като мп3 плейър и така да има по-дълъг живот на батериите при слушане на мп3.

Общо взето мп3-плейърите в телефоните са еи така да има, най-смислената функционалност е да се използват мп3-та за позвънявания, другото с тоя живот на батериите е между другото.

Dreamer said:
Не е удачно, защото при плейване на мп3-та телефона ще ти издържи едва 2-3 часа (същото важи и за Samsung D500 примерно). А нормален мп3 плейър от 10 часа нагоре, в зависимост от използваната батерия и марката (моя Самсунг YP-53V издържа 20 часа някъде).

Единствено изключение може би ще прави Sony-Erricsson W800, който ще може да изключва GSM функциите и да работи само като мп3 плейър и така да има по-дълъг живот на батериите при слушане на мп3.

Общо взето мп3-плейърите в телефоните са еи така да има, най-смислената функционалност е да се използват мп3-та за позвънявания, другото с тоя живот на батериите е между другото.

Абе батерията не е проблем,за сегашната си нокиа имам 2,освен това пътувам доста,имам възможност за често презареждане в колата...Повече ме интересува качестото на звука,чух един K750i,хареса ми,обаче е много скъп все още :( w800 е страхотия,има и доста добри слушалки но цената му е :woot

• w00x unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...