JIS Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 значи търся процесор AMD над 1GHz, 256MB DDR RAM, и АТХ кутия, която може да е със/без захранване Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 поне едно от 3-те като за начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 поне едно от 3-те като за начало <{POST_SNAPBACK}> Данчо като начало продавам Sempron 2200+ Чисто нов е със 1 месец гаранция "както се полага" Лошото е , че го продавам на високата цена.....ще рече както се продава във ПЦ фирмите ама....това е защото си е нов. Е....мога да сваля 2-3 $ ама...невярвам рда те топли много-много тази оферта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 Данчо като начало продавам Sempron 2200+ Чисто нов е със 1 месец гаранция "както се полага" Лошото е , че го продавам на високата цена.....ще рече както се продава във ПЦ фирмите ама....това е защото си е нов. Е....мога да сваля 2-3 $ ама...невярвам рда те топли много-много тази оферта. <{POST_SNAPBACK}> топли ме ест. нали е АМД ... как да не топли айде на ICQ да се разберем за няква цена че е за един приятел ... а имам и още един дерт Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 айде айде Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 топли ме ест. нали е АМД ... как да не топли айде на ICQ да се разберем за няква цена че е за един приятел ... а имам и още един дерт <{POST_SNAPBACK}> Пфууууу. Много бачкане бе немога да сколасам да се видя с теб за ЦПУ-то . Но щом сам обещал.......обещал съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 13, 2004 Author Share Posted December 13, 2004 някой за нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 няма да се откажа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.