Jump to content
BulForum.com

Prodava se :

Recommended Posts

Ot cenovata lista na most.bg

GB RADEON 9000PRO/64DDR/TV-OUT | 82,0 | 85,0 | 88,0

trite koloni syotvetno s dds-to | 98,4 | 102,0 | 105,6

Choveka kazva, che e ima oshte pone 10 meseca garancia, koeto shte reche che si e napravo nova, kato se ima v predvid che gi davat s po 1 godina.

Taka che na men ako mi triabvashe takava karta, bih ia vzel stiga da sym siguren, che ot drugade ne moje da se vzeme bez dds.

chestno kazano, za 2-3 dolara otgore, shte si q kupq chisto nova i shte znam, che az sym i pyrvi sobstvenik... ako shte broim i DDS.. dali shte moje da ti izdade danychna faktura za tezi 80$? :)

60-65$ e razumna cena.. poveche, ne

...da ne govorim, che ako otide v nqkoq firma da poiska upgrade na tova video, shte mu dadat nai-mnogo 50 ;)

Ako orientir e 2-ra kolona i gledame kraina cena, t.e. s dds, razlikata ot 80 do 102$ sa 22$

Tova e krainata cena. Ne 2-3 a 22$ razlika. I ako sym dal predi 2 meseca 100$ za tova video i sega se prodava na syshtite pari, triaa sym nenormalen da ia dam za 65$, a ako firmata mi kaje 50$, shte im ia zavra otzad. :))))

Ako se zaslusham na cenata weazel izobshto niama da ia prodam ..po dobre da ia rugna v niakoi shkaf i da si sedi tam ... prosto ne moga da ia dam pod 80$..pri polojenie che sega e kum 95-105$ (niakade v tezi granici moje da se nameri) a i kakto kazah ..kartata si e pochti nova..vse pak e na 2 meseca ;)

ami na treta kolona ot most vseki moje da zeme i to bez dds

tva 4e nqkoi moje da zeme po evtino e 4asten slu4ai, no v ob6tiq razlikata e 8$ koeto e malko spored men. I taq karta naistina l e na 2 meseca - v edna druga tema be6e pisal 4e si re6il ve4e da si smenq6 starata karta /Gb r9000pro/ puk me sumnqva da si smenq6 kartite na 2 meseca, osven ako nqma nqkuv dfect

btw- ofertata mi o6te vaji

TQ pravilno si zapomnil che prodavam kartata ...da naistina e na dva meseca i ia smeniam zashtoto imam super oferta za 9700 radeon... taka che iskam da ia prodavam ..ot taia cena niama da svaliam i ako ima niakoi koito se interesuva da postne msg ;)

Davam 104lv (tolkova imam sabrani za nova karta) ako si navit call 099 25 88 86

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...