Jump to content
BulForum.com

Armies of Exigo

HBK

Recommended Posts

Дръпнах си играта,разархивирах я,маунтнах я с ДТ,но по време на инсталацията на играта ми се изписва гадния надпис:

Feature Transfer Error,в който се казва ,че в dat2.cab има data error(cyclic redundancy check) :confused

Много гадно,защото играта ще е супер

Някои да има идеи?

EDIT:

Някой подкара ли я :confused

Тръгнаааааааааааааааааа!

Играта е супер,поиграх малко на нея ,но изглежда страхотно и е супер лека!

на моята бракма върви на 800х600 на медиум детайили направо без лаг :)

Значи аз и Spister решихме да организираме турнир по Armies Of Exigo.Турнира ще се проведе само ако има поне 10 желаещи.Началото му ще е на 27-28, за да може да усвоим играта до тогава.Срещите ще са едно в едно или по двойки ако се съберем повече хора и има желаещи де.Ще се играе благодарение на програмката Battle Lan през Local Network на самата игра.По принцип програмата е за War Craft ама става и на тази игра. Eто и линк за нея-Battle Lan или http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/BattleLAN.0.5/]Warez.ru[/url]

Който ще участва да пише тук или да влезне в канал #ware_gamer да съобщи на мен или на Spister.

Аз вероятно съм вътре,само да пробвам с някой как ми вурви в мулти :)

Слабо ми е ПЦ-то,в сингле на първите 3 мисии вървеше отлично,на следващата нещо стана-лоадва ми по 5 мин,после ми изпивса надпис:Virtual Memory too Low..

В мулти с 1но АИ е добре обаче :)

На пълно съм съгласен и аз играта емного зарибена.Да но отнас мога да си играя нали.

Да разбирасе че можеш благодарение на програмата кочто написах.Влез довечера в канала да се разберем.

Ами трябва да бъдеш сигурен дали ще участваш.Ако си сигурен ми прати PM или ела в канала.

sorry ama aide kajete kak se opravq toq error...pak li da probvam instal-a kakvo.plz

Къв error бе?Я кажи по-подробно.

Ми да.Вземи преди да инсталваш да провериш всички файлове с Flash SFV.За да няма някой пецакан.Ао има го изтегли отново.

Значи аз и Spister решихме да организираме турнир по Armies Of Exigo.Турнира ще се проведе само ако има поне 10 желаещи.Началото му ще е на 27-28, за да може да усвоим играта до тогава.Срещите ще са едно в едно или по двойки ако се съберем повече хора и има желаещи де.Ще се играе благодарение на програмката Battle Lan през Local Network на самата игра.По принцип програмата е за War Craft ама става и на тази игра. Eто и линк за нея-Battle Lan[/url] или http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/BattleLAN.0.5/]Warez.ru

Който ще участва да пише тук или да влезне в канал #ware_gamer да съобщи на мен или на Spister.

men me pi6i 6oto sum ma6ina :))) [ve4e biq easy]

Ka4ih si igrata vsi4ko to4no ama kato e pusna i sled kato minat vsi4ki reklami i fil4eto mi restartva PC-to za6to pokazva mi 4e ima nqkva gre6ka v LOTR:The Battle for Middle Earth tq kvo ob6to ima?   

Ми по принип нямат нищо общо.И аз имам и двете игри и нямам такъв проблем.Незнам защо при теб е така.

Z-Man смени текста в cue файла,така че да е правилен.

Kajete kvi sa vi PC-tata za da razbera dali 6toto mi e slabo i za tva ne mi trugva.

Moito e :

1.8GHZ

256MB ram

16MB video

Problemi e az pisah v predi6en post ka4ih igrata bez problem puskam e da igraq i sled kato svur6i film4eto s bitkata mi restartva PC-to moje da e ot windows-a ama neznam LOTR:TBFME ima po golemi iziskvaniq i ne mi pravi problemi.

Едва ли ще е от компютъра.Ако нещо нямаше да ти тръгне играта.На мен пък LOTR:BFME не ми върви добре и не знам защо.

Ми не знам.Може и заради това да е.Ама увери се, че е заради това пък после преинсталирай,за да не стане пак така след новата инсталация.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...