VIDEV Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Заслужава ли си да си купя HP m307,като гледам има добри функций на добра цена но човек трябва и да попита някой,затова ви моля ако занете да ми кажете дали си заслужава или НЕ и каква SD карта максимално може да сложа в него,защото разбрах че мах. е 256МБ ама нещо не ми се вярва !! БЛАГОДАРЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Комшийката ми има такъв фотоапарат и мога да кажа че е много добър избор. Само мога да те посъветвам ако го взимаш питай дали има и финкцията корекция червени очи, защото нейния нямаше и да ти кажа хич не е приятно да обработваш над 100 снимки на компютъра (става мноооооого бавно), освен ако някой друг не ти го прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 poddyrja do 512 MB dokolkoto razbrah... Между другото ти купи ли си апарата...щото сега аз се чудя дали да си го взема...и искам мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Мен ако питате - ЕДНА ЕВТИНА измислица.... Не си заслужава... Ама за всеки влак има пътници.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Мерси за съвета... и без това ми се струваше доста подозрителна цената от 240 лв с ДДС... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.