JoroBoy Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Kak moga da napravia taka,che XP-to da ne razpoznava ustroistavata,koito zakacham???Stava vapros za edin BLUETOOTH na USB,koito mi skusa nervite........kato zapochna da mu slagam driaverite ot diska XP-to veche samo e instaliralo negovite....problema e tam,che s draiverite na XP-to moga samo da prashtam INFO ot PC-to na GSM-a no ne i obratno! ....please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Не можеш ли просто да упдейтнеш драйверите които ти слага XP от Device Manager към тези които ти искаш. Другото което е, сигурен ли си, че тела ти може да праща инфо... защото примерно мойта нокиа може само да приема от други телефони, но не и да испраща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted December 8, 2004 Author Share Posted December 8, 2004 Не можеш ли просто да упдейтнеш драйверите които ти слага XPот Device Manager към тези които ти искаш. Другото което е, сигурен ли си, че тела ти може да праща инфо... защото примерно мойта нокиа може само да приема от други телефони, но не и да испраща. <{POST_SNAPBACK}> ne moje opitah Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted December 8, 2004 Author Share Posted December 8, 2004 Eto tuk tuk se vijda kak mi go namira na vsiakude drugade,no ne i kato USB ustroistvo pitam se zashto??? .....za smetka na tva puk imam niakvi ROOT HUB-ove ......ako niakoi e po v chas zashto e taka,ako moje da pomogne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Не съм сигурен дали ще подейства, но пробвай като спреш "Plug & Play" service-a на Windows-a. В Run пишеш services.msc , намираш Plug &Play и даваш disabled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 А драйвърите които искаш да ползва инсталира ли ги все пак? При USB устройства е хубаво драйвърите да ги инсталираш още преди да си включил устройството към компютъра. Колкото и да разправят, че това не важи за ХР. Ако първо включиш устройството и после тръгнеш с драйвърите му - става нещо като при теб, има вероятност Уиндоус да си науми, че това е едикакво си преди да си му посочил драйвъри и ходи се оправяй с него после. Значи - изключи го това нещо, през дивайс менъджера деинсталирай всички хави свързани с него, дето Уин автоматично е наплескал. Рестартирай - той ще си иска май сам. Без да си включил устройстовото в порта - инсталирай драйвърите. И чак след това включи устройството в порта. При положение, че вече си му сложил драйвъри Уиндоус би трябвало да го разпознае правилно. Какво точно е устройството което слагаш? Марка? Повече инфо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Eto tuk tuk se vijda kak mi go namira na vsiakude drugade,no ne i kato USB ustroistvo pitam se zashto??? .....za smetka na tva puk imam niakvi ROOT HUB-ove ......ako niakoi e po v chas zashto e taka,ako moje da pomogne! <{POST_SNAPBACK}> kakvo neredno vijdash tuk normalno e tva ustroistvo da e kato mrejov adapter Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Eto malko po podrobno kakvo stava!Znachi spazvah si tochno instrukciata za instalacia zapochnah instalaciata posle slojih ustroistvoto....v momenta koito sloja ustroistvoto "umnia" XP zapochva da si slaga negovite "laina" sled malko svurshva i instalaciata na samia draiver pri,koeto dolu do chasovnika mi pravi 2 ikoni na BlueTouth-a ednata si e Micro-softska a drugata e tazi ot draivera,koito slagam az+oshte edna My Bluetooth Place na desktopa!Problema e tam,che tazi koiato e tochno ot draivera ne e aktivna i kato klikna na neia mi kazva,che niamam vurzano ustroistvo,a ikonata ot desktopa puk vaobshte ne reagira!Tazi koito si slaga XP-to raboti na kakto veche kazah moje samo da SEND-vam failove ot PC-to a obratno ne moga!Probah kvo li ne davah UN-install na micro-sofstkoto u-vo,disable,enable abe kvoto sa setih taka i ne stana nishto!Ustroitvoto e "noname" no raboti sus sigurnost poneje ne e moe s ochite si go vidiah da raboti na drugo PC sus sushtata OS...problema e iavno v moia "televizor" no kude tochno ne moga da razbera ......ako niakoi ima ideia shte sum mnogo blagodaren! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.