Mafiot^ Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 svalih si q igrata, mount-vam q s daemon tools i mi pravi nqkakvi problemi pri instaliraneto na film4etata(mpg) Dori ne moga i da q kopiram na HDD znae li nqkoi kakvo moga da napravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 pri men trugna bes problem samo deto igrata e tfurde tupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 svalih si q igrata, mount-vam q s daemon tools i mi pravi nqkakvi problemi pri instaliraneto na film4etata(mpg) Dori ne moga i da q kopiram na HDD znae li nqkoi kakvo moga da napravq <{POST_SNAPBACK}> Глей ся и аз имам некаф проблем с тия филмчета, но като е пусна и не ми тръгва от пържия път.Трябва да е пуснеш и ти излиза един малък прозорец кадето се появяват вапросните "филмчета".После даваш пак Alt+Tab и така докато не ти тргне!При мен винаги е от второто стартиране на играта УСПЕХ! ...а и малко сам разочарован от самата игра...но ти ще си решиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted December 8, 2004 Author Share Posted December 8, 2004 dobre 6te probvam ama 6toma kazvate 4e ne var6i igrata za kvo li mi e ? ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.